Jakodrak Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Pepino777 - za sebe doporučuj7 Ruike P 801. Naprosto skvělý nůž, za ty peníze. Poctivý dělník, pracant. Mám ho rok a pořád ho nosím v gatích, vozím na kole, na motorce, v podstatě vytlačil i jiné a dražší nože. Vyhovuje mi jeho placatost, vůbec o něm nevím. Tím jak je hranatý se překvapivě dobře drží a i když je hladký, nijak mi neklouže, ani když mám mokré ruce. Čepel litá jako blesk, ostří drží skvěle. Zpracování taky na úrovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Mam Tenacious a super, jen mi vadi ta dira na otvirani, porad je tam bordel, kdyz se s tim reze neco na jidlo a je trosicku silnejsi za fazetou, nez by mohl byt, takze na to, jak vysoky vybrus ma, nereze buhvijak. Ted ho zacali delat i s lepsi oceli, jen nevim jestli m390 nebo s35vn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Já jsem Tenacious chvíli měl a vůbec mi teda nesednul. Tvarem, původem, vším! Následně jsem pořídil PM2 a najednou vše OK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Kluci u těch Spyderek preferujete víc G10 nebo FRN. Přijde mi, že FRN může bejt víc friendly k oděvům, že klip přimačkává k plochý stěně střenek pod klipem, ale samozřejmě nemám zkušenost. Spyderco (co jsem zaregistroval), tak by mělo upouštět od dvojitého výbrusu (Delica, Endura) a snad už by měl být, po vyprodání zásob, v nabídce jenom plochý výbrus. Je to změna k lepšímu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Preferuju frn, protoze je to vic Spyderco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Nejak se furt nemuzu rozhoupat, jdu patrat, kde by se to dalo osahat a okoukat zive... Idealne alespon ty ratky a spyderco, ale zajimal by me i kershaw. Kdysi jsem se rad stavoval v prodejne trapper kdyz jsem jel Prahu, ale to zrusili a udelali jen nekde vydejnu eshopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Já mám PM2 ve dřevě, je hladký jak dětská prdelka. U původního G10 jsem musel srazit hrany abych se o to nepořezal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 před 2 hodinami, Pepino777 napsal: Nejak se furt nemuzu rozhoupat, jdu patrat, kde by se to dalo osahat a okoukat zive... Idealne alespon ty ratky a spyderco, ale zajimal by me i kershaw. Kdysi jsem se rad stavoval v prodejne trapper kdyz jsem jel Prahu, ale to zrusili a udelali jen nekde vydejnu eshopu. kershaw-7777-bareknuckle-aluminum-flipper-kvt-bearings__03970_1543939010_wdp.jxr Mám jako EDC tento Kershaw Bareknuckle. Je sice nad tvůj finanční limit - cca 2.200,-Kč, ale je pro mě ideální: štíhlý, plochý a lehký - cca 100 gramů, v zavřeném stavu cca 4,8", robustní i dokonale zpracovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Tento jsem nasel v mensi verzi (na nazev si ted nevzpomenu) ale nejak mi nesedi zakriveni zepele a ten strasne vyrazny framelock. Diky za tip, ale rad bych aby se mi ten delnik alespon trosku libil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 (upraveno) Zdravím chlapi.Chtěl jsem pro mladýho taky nůž.Sice má zavírák Victorinox a klasický Mikov,který mám od dětství.Ale chtěl by klasický otvírací nůž.Vzal jsem mu odtud Brouse.Ale je mu velký.Chtělo by to něco menšího a pokud možno s klasickým otevíráním.Řekl bych více pracovní čepel,aby vydržela.Je skaut,tak proto. Upraveno 18. prosince 2020 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 před 35 minutami, Pepino777 napsal: Tento jsem nasel v mensi verzi (na nazev si ted nevzpomenu) ale nejak mi nesedi zakriveni zepele a ten strasne vyrazny framelock. Diky za tip, ale rad bych aby se mi ten delnik alespon trosku libil. Neni to prdel co, vybrat si kudlu . Já sem na první dobrou vzal Kershaw Dividen Composite a všechno bez výhrad, to se mi nestává... Ten tvar čepel jak se mi hned nelíbil, tak pak moc. Jinak všechno super, velikost, tvar ostří, poloautomat, všecko cajk, až na to, jak sem se tady dozvěděl, že když by sis zkurvil klip, tak ho neseženeš. Tohle si myslim, že by mělo taky hrát roly při výběru, kort u dělníka. U Spyderca by to hrozit nemělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 před 3 hodinami, Waya03 napsal: Já mám PM2 ve dřevě, je hladký jak dětská prdelka. U původního G10 jsem musel srazit hrany abych se o to nepořezal Máš to pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Ten klip jsem již narovnal zpátky, ale do nekonečna to taky nepůjde, navíc i bez klipu se nůž dá pořád plnohodnotně používat. Já se spíš děsím toho, že na tom poloautomatu odejde ta pružinka uvnitř a jelikož v podstatě u Kershaw neexistuje trh s nahradními díly, tak...ale nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Děti zatoužily po vlastních nožích, tak jsem po krátkém výběru něco objednal. No a když přihmouřím obě oči, tak růžovej Ka-bar pro dceru se asi dá považovat ze nůž vhodný pro dítě. Ale ten Kershaw Cryo 2 pro syna, tak to se ten Ježíš asi zbláznil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Tak taky trochu jde o to, kolik jim je. Treba pro me deti by to uz bylo. 28 a 19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Ten růžový je pěkný.Jaký to je typ,prosím tě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 před 11 minutami, mlsoun1 napsal: Ten růžový je pěkný.Jaký to je typ,prosím tě? Malej Ka-Bar Dozier. Mrkni třeba sem: https://www.nuz.cz/eshop/vyrobce/ka-bar/zaviraci-noze/kapesni-zaviraci-noze Už jsem to tu psal, náš mladej, 8 let, ho taky má a v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Před hodinou, Strocek napsal: Neni to prdel co, vybrat si kudlu . Já sem na první dobrou vzal Kershaw Dividen Composite a všechno bez výhrad, to se mi nestává... Ten tvar čepel jak se mi hned nelíbil, tak pak moc. Jinak všechno super, velikost, tvar ostří, poloautomat, všecko cajk, až na to, jak sem se tady dozvěděl, že když by sis zkurvil klip, tak ho neseženeš. Tohle si myslim, že by mělo taky hrát roly při výběru, kort u dělníka. U Spyderca by to hrozit nemělo. To mě povídej, ani trochu to není prdel Jestli to bude stejnej scénář jako s hodinkama, tak se asi mám na co těšit Nicméně poloautomaty jsem vyřadil z výberu okamžitě, nemám rád cokoli ostrýho co se samo otevírá i když jen částečně. a taky mi je proti srsti, že je to péro další věc, co se v tom může pokazit..... Náhradní díly jsou další věc, otázka, jestli na to spyderco nebude ten klip stát 2/3 ceny nože. Spyderco se mi líbí vzhledově, ale furt mě to tak nějak táhne k tý ratce. Potřebuju to prostě obojí vidět naživo, nejlépe vedle sebe, zjistit ceny dílů, osahat si to a pak bude (snad) jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 @warann,díky mrknu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 @mlsoun1: třeba tady jsou ještě vidět různý čepele, resp. otvírání kolíček/ďoura v čepeli. http://www.noze-nuz.com/ka-bar/KA4062.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se