horal Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Ka-Bar 4062 Jo, ten by mohl vyprávět...někdy se mu i omluvím, třeba, když se potká místo filtračního materiálu s pozinkovaným plechem, ..několikrát za sebou,... zatím mi vždycky odpustil. Ale jednou, jednou se schoval ve skladu mezi krabice a tejden tam ani nedutal!!! Za trest dostal nástřik žlutou barvou a šňůrku... Jak říkám, úplně nejvíc nejlepší kamarád už skoro deset let, fakt... a fotka je už taky rok stará.. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Zase nieco Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 před 17 hodinami, Pepino777 napsal: Potřebuju to prostě obojí vidět naživo, nejlépe vedle sebe, zjistit ceny dílů, osahat si to a pak bude (snad) jasno. Nebo koupit jeté v inzerci na knajfu a pokud se ti nebude líbit, pošleš dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 To je taky možnost, zkusím tam nakouknout, diik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Tak při dnešní kochačce jsem zjistil, že mám křivou čepel, né moc, ale trocho jo, na funkci to nemá vlil, ale nasralo mě to... Poslal jsem dotaz na výměnu na noze-nuz.com, tak sem zvědavej. Já věděl, že jak všechno vypadalo v pohodě, že to nebude jen tak... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Dej pak vědět, co ti odepsali, taky jsem měl v plánu od nich něco vzít. A mě to teda příjde hodně křivý a divim se, že zrovna na CHMG příjde někomu takhle banánovej nůž málo křivej Bez urážky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Tak už je doma. Ačkoliv jsem znal papírové rozměry, tak i přesto mne překvapily opravdu miniaturní rozměry a dobrá světepnost. Objednal jsem další dva pro tátu a tchána pod halouzku, tak snad to stihnou doručit. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 (upraveno) před 25 minutami, shewcza napsal: Tak už je doma. Ačkoliv jsem znal papírové rozměry, tak i přesto mne překvapily opravdu miniaturní rozměry a dobrá světepnost. Objednal jsem další dva pro tátu a tchána pod halouzku, tak snad to stihnou doručit. Já si s ní včera poprvé svítil, když jsem šel k cestě pro popelnici Je fajn, je malá a svítí fakt fest... Ale poprosil bych místní kolegy, aby dali už aspoň do nového roku pokoj se super fičurama co nutně potřebuju. Dík Upraveno 19. prosince 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Real Steel Luna je teď můj nový přírůstek. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 před 13 minutami, mAra_ napsal: Já si s ní včera poprvé svítil, když jsem šel k cestě pro popelnici Je fajn, je malá a svítí fakt fest... Ale poprosil bych místní kolegy, aby dali už aspoň do nového roku pokoj se super fičurama co nutně potřebuju. Dík Potěšení na mé straně ;-). Jinak fakt svítí parádně a osobně se mi dost hodí i to červený světlo. Ještě jsem zvědav na reálnou výdrž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 před 50 minutami, Strocek napsal: Tak při dnešní kochačce jsem zjistil, že mám křivou čepel, né moc, ale trocho jo, na funkci to nemá vlil, ale nasralo mě to... Poslal jsem dotaz na výměnu na noze-nuz.com, tak sem zvědavej. Já věděl, že jak všechno vypadalo v pohodě, že to nebude jen tak... Tak odpověď po tři čtvrtě hodině: Dobrý den, nůž pošlete k nám na v výměnu s popisem závady a kopii prodejky. Tak to vypadá na dobrý cestě. Bude mě s*át 2x cesta na poštu, ale co už. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 třeba tady radí ještě nějaký ten organizér, paklík karet, Oura ring a tak. Nože, whisky, hodinky a flaška tam je taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Tak vam tu take pekne dekuji. Fenix uz je doma, lezu do vlakna o nozich a nakonec objednam svitilnu. Fakt musim uznat ze to na tu velikost sviti paradne.Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Nikde nemůžu najít čas svícení, nějaká reálná zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 (upraveno) Info od výrobce, reál musí nějaký z majitelů Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 20. prosince 2020 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Fakt mám za takovou kokotinu dát 600? Má to magnet, aby se to dalo připlácnout na karoserii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Neštvěte mě s těma baterkama. Už mám dvě na cestě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Před hodinou, Traveller napsal: Neštvěte mě s těma baterkama. Už mám dvě na cestě... Nejsi v tom sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bithas Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Mám dávno za sebou. Ještě dvě chybí, nemůžu je najít. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 No baterek mám taky dost, jen se do nich furt musí kupovat baterie a tohle teď odpadá. Tím jsem si to odůvodnil :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se