Moty Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Něco je na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Tak to jsem zvědav, kterej to bude. Já o něm taky furt špekuluju a zatím pořád nevím, jestli ho potřebuju nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 (upraveno) před 5 minutami, warann napsal: Tak to jsem zvědav, kterej to bude. Já o něm taky furt špekuluju a zatím pořád nevím, jestli ho potřebuju nebo ne. oranžovej dinosaurus Upraveno 3. května 2021 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Právě teď, Moty napsal: oranžovej Jak jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 před 5 minutami, Moty napsal: oranžovej dinosaurus I s bugoutem..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 před 17 minutami, runner napsal: I s bugoutem..? Jako jo, no:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Před hodinou, Moty napsal: Jako jo, no:-D Sem si říkal že to zmizlo nějak rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 (upraveno) Po pěti měsících čekání je doma Upraveno 4. května 2021 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Tak uz nas nenapinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Tak než se mlsoun pochlubí, tak si sem s dovolením taky odložím jednu svoji novinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 @mlsoun1Už nenapínej @mAra_ Tak co, spokojenej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 @warann hele zatím jsem s tím neurizl nic, přijel jsem dnes domu docela pozdě. Ale co se týká zpracování, povrchovky, chodu velikosti a ergonomie, tak musím říct, že jsem spokojený a moje očekávání byla naplněna za mě cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Cim to, ze nejsem prekvapen At slouzi…dobre a dlouho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 @nickolastsss ty už seš jak moje žena jojo, ten vydrží. Já nože neprodavam. Spíš je ztratím, nebo mi je vezmou na letišti, že to nechám v kapse... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Tak ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Bude... Už jsem nestihl edit o minuty. Tak jsem to ještě cvakl pěkně dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 před 16 minutami, mAra_ napsal: jojo, ten vydrží. Já nože neprodavam. Spíš je ztratím, nebo mi je vezmou na letišti, že to nechám v kapse... To ani neříkej nahlas...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Teď vypadla návštěva.Nůž je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12345 Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 před 2 hodinami, filltos napsal: Hezký kousek želízka, co to je zač prosím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se