Dagoberd Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 (upraveno) 112 byla moje největší nožové překvapení za posledních pět let. Bral jsem tuhle kudlu jako pouťovou hračku, ale je to parádní, dobře udělanej zavírák, bez vůlí, kterej řeže jak prase. Starej Buck má tu 420 supr, stačí obtáhnout na keramice a mám z něj fakt respekt.. No, nosím ho normálně v kapse když jsem na chalupě. Upraveno 9. srpna 2021 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 Pecka Ty bolstry nějak pravidelně cistis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 (upraveno) Odkud ty Buck nože berete? Ebay? U nás to moc neprodávají. Ta 112 by mi taky nevadila Upraveno 10. srpna 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Moj novy "policajny" special... Dessert Warrior Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 před 12 minutami, moco napsal: Odkud ty Buck nože berete? Ebay? U nás to moc neprodávají. Ta 112 by mi taky nevadila U nás uz nejsou, takže dycky z Lamnia https://www.lamnia.com/cs/p/2449/noze/zavírací-nůž-buck-ranger-112 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Ještě myslím Jarda Cejthamr z VintageWear.cz je umí případně sehnat. Na jaře jsem se s ním bavil, že se mu osobně tak líbí, že by je vzal do sortimentu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Já ho vzal tady: https://www.nuz.cz/eshop/zaviraci-noze/kapesni-zaviraci-noze/folding-hunter-pro-2c-zaviraci-nuz-s-pouzdrem-detail . Čeká na mě až si ho v Práglu vyzvednu (asi zejtra). Maj v nabídce jenom 110. Chtěl jsem ho porovnat s tou 112 jenom abych věděl, ale stejně sem rozhodlej pro tu 110. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 (upraveno) Když mě svrbí ruka, dám si inzerát na Knife, tuhle mi tam kolega nabízel custom 112 Boss s s35vn, krásná kudla, ale jako prvniho Bucka jsem chtěl klasiku. Bolstry mě nijak zásadně nepatinujou, bohužel, asi potim kyselinu. Btw, asi budu potřebovat dalšího.. Upraveno 10. srpna 2021 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Laguiolka na vylete po horach… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Tak je doma a fakt je parádní! Velikost tak akorát. Ta 112 by mi přišla už malá, ale neměl jsem možnost jí porovnat. Co mě trochu překvapilo že na čepeli není uvedená 110, což jsem nikde jinde neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Krásný kousky. Ikdyž tedy já radši dřevo. Btw, až budu velkej taky si jednu Laguiolku s olivkou od Aubrac/Forge pořídím. Někde jsem četl, že o těchto nožích platí přísloví, že drobné nedostatky jsou výsledkem kvalitní ruční práce. Dnes v práci s prckem abych neprovokoval okolí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Tak jsem našel i jiný stránky kde je takhle označenej... https://mygoodknife.com/en/shop/folding-knife-buck-110-folding-hunter-pro-0110bksns1-b-95cm/, takže cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Taky jsem si jeden koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 V 10. 8. 2021 v 10:49, Dagoberd napsal: Když mě svrbí ruka, dám si inzerát na Knife, tuhle mi tam kolega nabízel custom 112 Boss s s35vn, krásná kudla, ale jako prvniho Bucka jsem chtěl klasiku. Bolstry mě nijak zásadně nepatinujou, bohužel, asi potim kyselinu. Btw, asi budu potřebovat dalšího.. Podobný nůž ale od jine firmy jsem dostal darem. K mému údivu při broušení této oceli se netvořily vůbec žádné jiskry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Pri bruseni ziadneho noza by nemali vznikat iskry. Noze flexou nebrusime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Před hodinou, cali napsal: Pri bruseni ziadneho noza by nemali vznikat iskry. Noze flexou nebrusime. To ked tak rychlo brusis na kameni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 před 2 hodinami, Hudson10 napsal: Podobný nůž ale od jine firmy jsem dostal darem. K mému údivu při broušení této oceli se netvořily vůbec žádné jiskry... Ale ku*va? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 před 16 hodinami, Hudson10 napsal: Podobný nůž ale od jine firmy jsem dostal darem. K mému údivu při broušení této oceli se netvořily vůbec žádné jiskry.. Mám bohužel tu samou zkušenost, proto nosím v kapse i dymkové zippo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 před 21 hodinami, mydlinkaTM napsal: Ale ku*va? Byla to čínská firma. Když jsem se bohdá učil jak kovy obraběti, tak tam byla i jiskrová zkouška oceli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 Jestli to nebude tim, ze je to nerez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se