lassie Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Já na broušení EDCčka používám Spyderco sharpmaker. Koupil jsem si ho společně s prvním EDC nožem Spyderco Paramilitary2 (s30v) před snad 5 lety, a vždycky když mi přišlo, že už to moc neřeže, tak jsem ho párkrát obtáhnul a parádička. Bohužel jsem svoje Paramilitary2 po 5 letech každodenního nošení na silvestra ztratil (nebo mě ho možná někdo čornul) . No pořídil jsem hned letos v lednu jako náhradu Bugouta (taky s30v) a zatím se sžíváme ale asi to půjde...Bugouta jsem teda ještě nebrousil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Brousím na kameni a obtahuju keramickou ocílkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Několik kamenů různé hrubosti, diamantové brousky z Lídlu, keramické brousky a ocílku z knife od Jan 03. A nakonec obtáhnu na kůži - hranol s oboustranně nalepenou kůží, na jedné straně zelená leštící pasta, druhá čistá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Kamen 400 / 1000 / 3000 podle potreby a na obtazeni ocilkuDoplneni: na obtahovak jsem zapomnel, mam s pastou, ale moc nepouzivam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Já jsem spokojen se systémem Sharkmaker od Spyderca. Fajn poměr "cena vs. výsledek vs. blbuvzdornost". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Mimochodem tu máme krasne vlákno o broušení Ale ať neremcám - poraďte mi prosím prosím!Potřeboval bych kudlu z magnacut oceli. Material mi nerozmlouvejte, je to dárek k jubileu, Jistý rodinný příslušník se do tohodle novyho nerezu zamiloval.Ideálně zavirák. Pevnej nůž má a nenosí to. Spyderco ne. Dá se někde něco v Evropě koupit? Propadne zámoří no, to taky zvládnu.Jeste mne napadlo objednat jen železo a nechat to uvařit někoho z místních mistrů, ale na foru nejsem aktivní, cekacky jsou jaký jsou a už vidim jak mne s tím kazdej pošle do někam ). Navíc cpm magnacut se shání dost blbě (nebo mi poraďte ). Koukal jsem na Niagara že něco maj… Klidně bych vzal i jeden kousek pro sebe když už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 (upraveno) Dlouho sem kolem něho krouzil a dnes dorazil Upraveno 9. února 2022 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 před 19 hodinami, McMarty napsal: Zdravím, když jsme u těch nožů - nikdy jsem si nože (EDC) nebrousil, ale teď zjišťuji, že bude potřeba. Čím brousíte? Mám tohle https://www.kmfs.cz/eshop/brousky/brousici-system-na-noze-kmfs-rival-diamant-stealth/ Je to pro blbý, úhly Ti to drží stejný, jen dle přiložené formy nastavíš velikost úhlu a pak už jen brousíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Tiez blbuvzdorne, na edc bugouta funkcne https://www.kniland.cz/brusne-sady/brusna-sada-lansky-deluxe-lkclx/?gclid=CjwKCAiA6Y2QBhAtEiwAGHybPT6oXIY16kJGeGwG8JuXek85hcXeASod3VZa5G5PYLtFMsh70fj2qxoCiBEQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 před 3 hodinami, Frantik napsal: Dlouho sem kolem něho krouzil a dnes dorazil Gratulujem, z čoho sú prilozky, drevo ci micarta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Micarta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 @Frantik pekný kúsok. Gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Dostal jsem "jakuta" /pro praváka/ i když je ostrý jako břitva, tak mám dotaz - jak se brousí? Asi jen po té ploché staně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polak Tomas Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 V 9. 2. 2022 v 17:13, gandalf napsal: Dostal jsem "jakuta" /pro praváka/ i když je ostrý jako břitva, tak mám dotaz - jak se brousí? Asi jen po té ploché staně? Ahoj, jaký má nůž profil? Jednostranně broušenej jako dláto? jestli ano, brousíš obě strany, šel bych na stejně jako u kuchyňskejch japonců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Z pravé strany plochý /když nepočítám ten vykovaný žlab/, na druhé straně oblé "břicho" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmonda Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Neresil nekdo z Vas nahradni sroubek pro Mcustu? Dik za pripadnou radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 V 12. 2. 2022 v 0:54, kmonda napsal: Neresil nekdo z Vas nahradni sroubek pro Mcustu? Dik za pripadnou radu. to na co se tu koukáme, byla hvězdička ? Bejt Tebou, napsal bych do výroby, to by mohli zaslat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Jaký to má průměr, ten šroub? Na Ali jich maj kvanta a ne drahý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 13 hodinami, gandalf napsal: Jaký to má průměr, ten šroub? Na Ali jich maj kvanta a ne drahý. to myslím, že nebude jenom o průměru ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 To je nejaka levoruka verze? Nebo ty nemas z druhe strany ten integrovanej klip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se