Zlý Jabko Odesláno včera v 15:15 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 15:15 Nějak se nemůžu dovtípit čemu tenhle střep má sloužit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno včera v 15:27 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 15:27 Můžeš ho mít všude u sebe a fakt ti nikde nezavazi. Třeba, když strčím do kapsy Kubey a chci vytáhnout peněženku, tak už mi zavazí a musím to řešit. Civivi nepřekáží, nevím o něm a když sedím, tak nikde netlačí. A ten balík, štítek z oblečení nebo kde co tím ufiknu. Drží se mi hezky, ale mám pravda hodně malou ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno včera v 18:57 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 18:57 (upraveno) Jestli ti dělá radost tak proč né, ale když to srovnám s parametrově podobnou a účelově univerzálnější Microu od Leathermana... Mimochodem budu se muset zmínit Ježíškovi, dycky mi kupuje samý kraviny a ta Micra bude dobrá . Upraveno včera v 18:58 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami @Moty - uz jsi vybral? https://www.mkm.it/en/edcoutdoor/miura-titanium-integral-solid-blue-hdl-mk-mi-tbl-p1047223 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami Ještě mě napadá tentohttps://www.noze-nuz.com/defcon/TF3220.phpSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami V 9. 11. 2024 v 21:48, Strocek napsal: Ten Microtech vod Franty se mi teda taky líbí na rozdíl vod toho postnutýho Dohnala, kterýho bych nosil jedině kdyby mi zaplatili, skoro se divim, že se někomu líbí . Mně teda taky docela zaujal. Dokonce po dlouhý době kudla, co by mě fak lákala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami No můžu Ti říct, že ho mám v hledáčku už hodně dlouho, ale štve mě, že je to 4". Bejt to 3,5 tak už ho mám doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se