runner Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna V 3. 4. 2025 v 12:19, Bukoowsky napsal: @Bert jako letitý štamgast na knife.cz - moc díky! Rozšířit Připojuji se, díky!
berczo Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna (upraveno) Predátor dorazil Upraveno 3. dubna uživatelem berczo 1 1
Já ml. Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna No, Berte, fakt skvělej nápád, to abych si začal hledat druhou práci. Jakoby nestačil chronobundus... , teď ještě nože. Jinak, samozřejmě, klobouček . Když si představím, že by to mělo být opačně a měl skončit Chronomag...
YPO Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna V 1. 4. 2025 v 7:09, YPO napsal: Nebo by Bert moh koupit knife. Stejně nemá co dělat. Rozšířit TVL to byl můj nápad a nikdo mě nepochválí ?! Chci aspoň 15 lajků 14 2 2 8
Jehlan Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna V 3. 4. 2025 v 17:01, berczo napsal: Predátor dorazil Rozšířit super hoď odkaz
Bert Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna V 4. 4. 2025 v 6:42, YPO napsal: TVL to byl můj nápad a nikdo mě nepochválí ?! Chci aspoň 15 lajků Rozšířit No, ode mne jsi za život moc lajků nedostal, tak si ho užij ....
YPO Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna V 4. 4. 2025 v 6:51, Bert napsal: No, ode mne jsi za život moc lajků nedostal, tak si ho užij .... Rozšířit Dík. Ode dneška si moje nejka.
Piplík Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Poslední zakoupený “pořádný” nůž z knive.cz a teď už se těším na novou platformu pod Bertovým vedením 1 1
berczo Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna V 4. 4. 2025 v 6:50, Jehlan napsal: super hoď odkaz Rozšířit koukni ZDE 1
Bert Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Přátelé, na fóru knife.cz, zde: https://www.knife.cz/Knifecz/tabid/36/ctl/Details/mid/381/ItemID/438/Default.aspx bylo publikováno toto: Přechod na knifemag.cz 4.4.2025, Bert Představení roBERTa a plán přesunu Dámy a pánové, členky a členové fóra knife.cz. Jak velí dobrý mrav, nejprve bych se vám rád představil. Mé jméno je Robert Wolf, a na fóru Chronomag (forum.chronomag.cz) působím již takřka 20 let. Přičemž posledních deset let toto fórum řídím, a osm let vlastním. Fórum knife.cz a fórum Chronomag mají mnoho společného. Tematicky i lidsky. Celá řada členů fóra mého je členy i zde. Proto se nelze divit, že jsem se již poměrně brzy, dopoledne 1.4., dozvěděl, o situaci na serveru knife.cz a zakrátko jsme již s Milanem a Xaxou zahájili komunikaci ve směru k převzetí fóra, byť pod jinou doménou. Oba pány jsem téhož dne oslovil, a společně jsme se před několika hodinami dobrali společného postupu, který bude pro vás, členy a členky knife.cz co nejméně zatěžující, a který v reálném čase povede k hmatatelnému výsledku. Důsledkem této dohody bude, že se v dalších letech budeme vzájemně poměrně často vídat, na což se těším, protože, jak již jsem napsal výše, obě fóra jsou si podobná. A to nejen fóra, ale i lidé a informace, které obsahují. Tímto končím se všeobecnostmi a přecházím k jednotlivostem. 1. Převezmu (zmigruji) za pomoci svých IT kolegů celou databázi fóra knife.cz a přílohy k příspěvkům. 2. Databázi zmigruji včetně uživatelské základny tak, abyste mohli nerušeně na svou diskuzi v novém prostředí navázat. 3. K migraci se váží přinejmenším dva problémy. Tím prvním je samotná kompatibilita struktury databází a z ní vyplývající větší či množství programování zjednodušeně řečeno převodových můstků tak, aby se vše dostalo na správné místo. K tomu podotýkám, že v první fázi rozhodně nebude nikdo zasahovat do struktury fóra tak jak jej znáte. Ideálním výsledkem tedy bude, že v novém prostředí po zahájení provozu budete mít stejnou strukturu kapitol, vláken a příspěvků, jako ve fóru minulém. 4. Druhým problémem spjatým s migrací je ochrana osobních údajů. V tomto případě budete muset vyslovit svůj aktivní souhlas s poskytnutím emailové adresy která je spjata s Vaším uživatelským účtem. Tuto věc si vzal na starost Xaxa, a bude vás v tomto smyslu instruovat. 5. Byl bych rád, aby byla migrace ukončena nejpozději k 30.4. tak, aby od 1.5. běžel plný provoz na doméně knifemag.cz. Předpokládám, že v průběhu prvních měsíců odstraníme nedostatky, které při migraci v tomto (nikoli malém, 25 let příspěvků) rozsahu vzniknou. Vážené dámy a vážení pánové, myslím, že toto by na úvod mohlo být vše. Nadále tedy užívejte fóra knife.cz, a věřte, že na věcech, které vás začnou provázet vašimi nožířskými životy již nyní můj tým pilně pracuje. S přáním hezkého dne všem, roBERT Dovolím si tímto ctěné členy Chronomagu, kteří na jedné ruce mají hodinky, a v druhé ruce drží nůž, požádat, aby věnovali diskuzi pozornost, a případně do diskuze přispěli. Díky, roBERT 15 15
Juraj11 Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Perfektní Jen dotaz-bude pak možné knifemag prohlížet na tapatalku?Knife.cz nešlo.Sent from my iPhone using Tapatalk
Bert Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Juraji, nehodlám nic měnit na modelu Chronomag. Tedy: nový knifemag pojede na Invision, který nějakým způsobem (vždyť to vidíš tady), Tapatalk umožňuje. V příštím týdnu, tedy do 13.4., chci mít uzavřené výběrové řízení na hosting, a taktéž koupit další invision licenci.
Traveller Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Díky za záchranu knajfu Berte. Byla by obrovská škoda ztratit takové množství informací.
Jehlan Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna (upraveno) V 5. 4. 2025 v 4:57, Traveller napsal: Díky za záchranu knajfu Berte. Byla by obrovská škoda ztratit takové množství informací. Rozšířit Tak to každopádně a s velkým díkem se přidávám i já. Vždyť "forum.chronomag.cz" a "knife.cz" je svým způsobem takové nehmotné kulturní dědictví, knihovnou moudrosti moudrých a vážených. Upraveno 5. dubna uživatelem Jehlan
vzduch Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Ještě bych přidal outdoorforum.cz, bike-forum.cz a další, kde se potkáváme 1
zceyee Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Tak sem po x letech objednal nuz. Enthusiasm brings enthusiasm.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se