Návštěvník Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 O vikendu jsem byl zkontrolovat bunkry Sent from my iPhone using Tapatalk
Lobber Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Taky si neumim představit tahat v triku takovou dle nálož .... za mě to musí být třeba i při rychlým průjezdu lesem nepříjemný .... a to pominu tak o číslo vytáhly triko ... já tam zvládnu jen mobil a tabák ... tím to hasne ... ostatní bokem . Imho, je strava lepší než mondo, či rustic ??? Hlavně jde mi o lepší propracovanost třeba v měření času, abych nemusel při případných zastávkách vypínat a opět zapínat aplikaci - ale automaticky by to rozeznalo stop stav a při rozjezdu se to opět zaplo... a zda-li se da případně převést již najeta letošní štreka z rusticu a pokračovat nadále ( či se to musí popřípadě zapisovat do poznámek a vyjíždí se od nuly
roura74 Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Imho, je strava lepší než mondo, či rustic ??? Hlavně jde mi o lepší propracovanost třeba v měření času, abych nemusel při případných zastávkách vypínat a opět zapínat aplikaci - ale automaticky by to rozeznalo stop stav a při rozjezdu se to opět zaplo... a zda-li se da případně převést již najeta letošní štreka z rusticu a pokračovat nadále ( či se to musí popřípadě zapisovat do poznámek a vyjíždí se od nulyMně se aktivity do Strava exportujou z Garminu. Na měření trasy ji nepoužívám. Jen na segmenty a případné challenge. Před Garminem jsem na mobilu používal Runtastic. Všechno to jaksi komunikuje dohromady.
tikzot Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Dnes prezuto na maxxis ikon s mlikem a sem teda mooc spokojenej! Oproti schwalbinám fakt rozdil a jen ta pevnost steny bičnuc je fakt velkej rozdíl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 (upraveno) Taky si neumim představit tahat v triku takovou dle nálož .... za mě to musí být třeba i při rychlým průjezdu lesem nepříjemný .... a to pominu tak o číslo vytáhly triko ... já tam zvládnu jen mobil a tabák ... tím to hasne ... ostatní bokem . Imho, je strava lepší než mondo, či rustic ??? Hlavně jde mi o lepší propracovanost třeba v měření času, abych nemusel při případných zastávkách vypínat a opět zapínat aplikaci - ale automaticky by to rozeznalo stop stav a při rozjezdu se to opět zaplo... a zda-li se da případně převést již najeta letošní štreka z rusticu a pokračovat nadále ( či se to musí popřípadě zapisovat do poznámek a vyjíždí se od nulyautostop strava má, segmenty jsou parádní a export dat jde bezproblemu, třeba tady https://tapiriik.com/ Upraveno 25. dubna 2018 uživatelem Gustaf
Lobber Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Díky kuci , jdu stahovat ... A poperu se s tím, do pátku času dosti :0) a snad se mi to nepropojí s ostatníma oživatelema jak píše roura ,,, Každej nemusí vidět kdy a kde si válím šunky
kral083 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Přišlo mi jako do diskuze o nove TV napsat,že já na televizi nekoukam,ale kdyz uz se to vytahlo :-) Já taky baťoh nevozim jak na silnicce tak biku.Do kapes na celodenni švih dám všechno, co behem dne potřebuju: mobil,platebni kartu,penize,lehoučky zamek,dve tycinky a ultrasbalitelnou bundicku.Baťoh mi fakt vadí.Ale když někdy něco vezu ráno do prace mám ten z Lidlu. Velikost akorat,nevaží skoro nic. Jen ta nová inovovana verze je horší.
African Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Jen malá vsuvka, dobře zbalený baťoh a upevňený batoh funguje dobře i jako ochrana páteře při pádu, to je také dobré vědět
Lobber Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Jen malá vsuvka, dobře zbalený baťoh a upevňený batoh funguje dobře i jako ochrana páteře při pádu, to je také dobré vědět +1 Naprostý souhlas :0)
TLD Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Ja vozim Camelbak, zacal jsem pred asi 15lety Cloudwalkerem, coz nebyla 100% volba, pac to je hlavne bagl na spaciry, ale fungoval jsem v pohode. Doted vyuzivame na vyjlety pesky, bagl jak novej, pak mam Mulu jako mensi variantu a Havga jako vetsi. Bomba zadove systemy, super bidony, za celou dobu co jezdim jsem 2x menil naustek( asi 150kacek), z toho jednou me ho prokous prcek z nudy. Bagly jsou super zpracovany, drzej, Mulu mam asi sest -sedm let a jeste jsem ho nepral. Po silnici skoro nejezdim, batohy drzej jako bejk na zadech, nevim o nich. Mam jeste malickeho foxika jen na bidon a ten taham na moto, na kole me vadil, i kdyz je malickej, tak poskakoval. Vozim sebou vzdycky i nejakej multitool, lepeni, pumpicku, lekarnicku,nejtovacku,nahradni patku, spojku na retez, kdyz jedu dal tak nahradni tricko, nepromok bundu a svacu. Fotak. Na lehko jezdim jen za barak do lesa, kdyz si jedu zablbnout. Ja kdyz nemam bagl, jsem nervni A ano, jsem herberkar
odjinud Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 A co, jeste stoji? :-) O vikendu jsem byl zkontrolovat bunkry
odjinud Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Ja mam brasnu do ramu, bagl nemam rad kvuli poceni. No a kravin v tom taham take hafo - dusi, montpaky, pumpicku, svetlo, blikacku, multifunkcni kleste, a myslim, ze i nejtovacku retezu. Holt materialista, no.... Hadry (bundu) zasadne omotavam okolo riditek.
spineshank Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 btw mobil do zadní kapsy u dresu je to první co půjde do kopru když se člověk někde smotá
Lion Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Já vozím camelbag, litr vody... Kleště, pak takový to nářadíčko, pumpu,montpaky, duši,blikačky, lepení, nějakej ten protein, kdyby bylo nejhůř, zámek, mobil, klíče, prachy a bundu.... No a batoh plnej až po strop... Furt špekuluju co nechat doma, stejně je člověk kousek od civilizace, mam bezduše a nějakej zasadni kiks na kole nečekám a co neopravím kleštěma, tak takovej vercajk asi stejně neuvezu Prostě vzít do kapse nůž, prachy, mobil, na rám bidon, zámek na řidítka a šlus
Paw Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Zkoušel jsem vozit věci v dresu a nějak jsem tomu nepřišel na chuť - i kapesník vozím radši v kapse u kalhot. Momentálně jsem skončil u brašny do rámu (duše, nářadí apod) a u tohohle na všechno ostatní (mobil, klíče, peněženka).
Moty Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 btw mobil do zadní kapsy u dresu je to první co půjde do kopru když se člověk někde smotáto je přesně proč to řeším, nemám na dresu žádnou kapsu na zip a bagl sem nechtěl, protože sem kdysi koupil nějakej, kterej mi blbě seděl na zádech při jízdě, takže sem na ně zanevřel, ale asi zajdu a něco vozkouším
kral083 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Já taky začínal s baťohem,dokonce sem v něm vozil i zrcadlovku,když ještě nebyly fotomobily. Pak mi jeden kamarad rekl,ze vse co potrebujes se ti vejde do zadnich kapes,vyzkoušel jsem to,vyhovuje mi to. Samozrejme dusi,lepeni a naradi mam v podsedlovce. Já to nikomu nevnucuju. Ale tvrzeni,že to nejak vadi pri sjezdu,vytahava to dres nebo to tam nejak litá,není pravda.
speslmbcz Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Tak já si za ty roky tak zvykl na camelbak, že pokud vyjedu bez něj, jsem jak nahej... :-D Podobné to mám s helmou. Zkrátka, zvyk je železná košile. Nedám dopustit na Camelbak Mule.
Kapo Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Já camelbak nevozím, u nás je dost hustá síť hospod. Při mém pitném režimu to vychází jedno pivo na 10 km.
speslmbcz Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 (upraveno) Tak ono mi ani nejde tak o pitný režim, ale jak už tu bylo psáno, mám v něm větrovku, nářadí, něco k snědku (proteinovou tyčku, tatranku atp.), duši, pumpičku, toaleťák atd. Zkrátka věci, kdyby se něco někde v lese pos... :-) Upraveno 26. dubna 2018 uživatelem speslmbcz
Doporučené příspěvky