Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nebyl žádný spektakulární dramatický pád, ale tělo už protestuje - hlavně kolena a kyčle. Dám si týden oraz a uvidíme

Tak ještě možná zkus si dát trochu výš sedo než jezdíš normálně. Stačí trošku, je to na kolena fajn... poradil mi to kamarád od Táty, je velký biker ale hlavně skvělý ortoped. Ono to to koleno zatíží trochu jinak a když to spojíš s více točením nohou, tak to skvěle funguje.

Odesláno

Jj s tím sedlem jsem si už hrál. Půl cenťáku nahoru dělá s koleny divy. Ty kyčle začaly zlobit teprve nedávno a chvíli jsem měl pocit, že nedojedu domů... ale už jsem si našel kontakt na prý dobrého ortopeda...

Odesláno

Dneska jsem si dal okruh kolem trojmezí a dvoukilo padlo :) Bylo by to o pár km víc, ale vybil se mi Garmin. Zítra můžu s dobrým pocitem zasednout k TdF :D

Klobouček dolů

Odesláno

Dneska jsem si dal okruh kolem trojmezí a dvoukilo padlo :) Bylo by to o pár km víc, ale vybil se mi Garmin. Zítra můžu s dobrým pocitem zasednout k TdF :D

To je parada![emoji1303]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

To je sen... Já se trápím už víc jak měsíc s nataženým vnějším postranním vazem v koleni a nemůžu se toho zbavit.

Do práce nemůže na kole, na závody, prostě nic... doktor se mi na to mrknul, nic urvanýho, ale do občanky se mám

občas podívat, říkal  :guitar:

Odesláno

To je sen... Já se trápím už víc jak měsíc s nataženým vnějším postranním vazem v koleni a nemůžu se toho zbavit.

Mně pomohla drobná změna úhlu kufrů na tretrách.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Měření jsme provedli docela podrobně u Jaretta v obchodě... Asi to bude chtít nechat ještě pár týdnů v klidu !!! 

Odesláno

Do práce nemůže na kole, na závody, prostě nic... doktor se mi na to mrknul, nic urvanýho, ale do občanky se mám

občas podívat, říkal :guitar:

Holt už nejsme nejmladší. Dej se brzy do cajku. [emoji106][emoji106]

Odesláno

Jojo, taky jsem dal včera dvoukilo, již tradičně na Kleť. Cestou zpátky tedy nechutný protivítr. Stejně jako dneska a to je k tomu jeste vedro. Nemáte pocit, že letos fouká skoro pořád?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Paráda :) S tím větrem mám taky ten pocit. Včera jsem jel celé Slovensko proti větru. Často ze sedla, protože to prostě nejelo. Když jsem se pak dostal do kopců na Bumbálku, tak to byla vyloženě úleva.

Odesláno

Už to pozoruju několik let... Buď strašně fouká nebo je strašný vedro a nefouká. V podstatě nic mezi tím.

Odesláno

Měření jsme provedli docela podrobně u Jaretta v obchodě... Asi to bude chtít nechat ještě pár týdnů v klidu !!!

Jasně odpočinek je třeba, ale s tím sedlem to není o ideálním posedu. Ono obecně kolo dost pomáhá na regeneraci kolenou (pokud to nerveš na sílu). Ale jako každý kloub se dokáže pretizit jednostranným pohybem(zátěží). Tím posunutím sedla třeba o ten 1 cm posuneš tlak jinam a tedy i jinak rozložíš tlak na šlachy, vazy a rychleji se Ti to spraví. Určitě bych nešel přes bolest. To už jsem se poučil :-D

Ideální je třenažer a jet stálým tempem. Akorát to já nedám když je venku hezky. A jinak ten posed si potom vrať tam kde jste si ho nastavili s jarettem.

Odesláno

Měření jsme provedli docela podrobně u Jaretta v obchodě... Asi to bude chtít nechat ještě pár týdnů v klidu !!! 

Jarret má cykloobchod?

Odesláno (upraveno)

Jarret má cykloobchod?

Jo, dělá vedoucího cyklo oddělení v Decathlonu :)

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

mám dotaz používáte nějakou navigací při toulkach přírodou ?

a jakou popřípadě zda nějaká je a jde použit i při pěší turistice ?

Chci to jako dárek

protože kde jinde se zeptat když ne tu :-)

Děkuji

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...