Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele, ja dneska uplne strasne natesenej, rano sem nemohl dospat a po seste vyrazil. Krasa, vecer strasne lilo a rano uplne neskutecne, mlha, do ni slunce, proste super. A asi po 5km jsem to obratil a jel domu. Mne ten gravel proste neba. Ty cesty kde se da jezdit, proste jen slapat a cumet. Doma jsem fouknul gumy a ze si to zkusim na biku, co jsem mel v planu. Takovej XC okruh. I na tech polnackach bych mel s gravelem problem, jak jsou rosekane a vyplavene, sjezdy v lese co byli v planu bych na tom nedal, resp dal, ale se seklou brzdou, pekne opatrne pres sutry a koreny a neuzil bych si to. Jedine kde by se me libil, tak do kopce po asfaltu. Ale toho bylo minimum. Pekne jsem si dal 76km na biku jak nic, nebylo to nejak extra,ale pokud me to 1x za mesic popadne, ta chut se svezt jinak, tak muzu na tom co mam. Jinak proste zustavam v lese, v blate a kameni. Tam to mam rad ta je moje misto :)

post-26281-0-13681800-1564661989_thumb.jpg

post-26281-0-77600800-1564661995_thumb.jpg

post-26281-0-73276400-1564662000_thumb.jpg

post-26281-0-11840300-1564662005_thumb.jpg

Odesláno

Ono taky jak si popsal,co rád a nejčastěji jezdíš,tak na to fakt ten gravel není. Z kopce max nějaká šotolina,jinak to pustit je vo hubu. Mě čeká nedělní MTB švih s kamarádama,kterej musím absolvovat na gravelu, protože prasklá zadní stavba na Duchovi je čerstvě v reklamačním řízení. Tak sem na to zvědavej. Já teda vlastně vím,co mě čeká,ale lepší trpět v terénu na kole, než nevyjet vůbec, že? :-)

Odesláno

Hele, ja dneska uplne strasne natesenej, rano sem nemohl dospat a po seste vyrazil. Krasa, vecer strasne lilo a rano uplne neskutecne, mlha, do ni slunce, proste super. A asi po 5km jsem to obratil a jel domu. Mne ten gravel proste neba. Ty cesty kde se da jezdit, proste jen slapat a cumet. Doma jsem fouknul gumy a ze si to zkusim na biku, co jsem mel v planu. Takovej XC okruh. I na tech polnackach bych mel s gravelem problem, jak jsou rosekane a vyplavene, sjezdy v lese co byli v planu bych na tom nedal, resp dal, ale se seklou brzdou, pekne opatrne pres sutry a koreny a neuzil bych si to. Jedine kde by se me libil, tak do kopce po asfaltu. Ale toho bylo minimum. Pekne jsem si dal 76km na biku jak nic, nebylo to nejak extra,ale pokud me to 1x za mesic popadne, ta chut se svezt jinak, tak muzu na tom co mam. Jinak proste zustavam v lese, v blate a kameni. Tam to mam rad ta je moje misto :)

perfektne napsany a ja to vidim upne stejne. porad o tom premyslim, ze bych do toho gravla šel, ale pak si rikam, co nejvic a nejcasteji jezdim, co mam rad a vychazi to lip na bike, jediny co zbyva jsou fakt ty asfaltky a cesty kde by to asi bylo fajn a rychly, ale tech je do 1/4 max a tak to ztraci smysel.

Odesláno

Chlapy jak široké řidítka vozíte na silničce. Na canyonu mám aerocockpit s 410mm a chci to vyměnit za ergocockpit 440mm. Ramena mám široké kloub-kloub těch 44cm (+-)

Odesláno

Hmm, jak jsem tady tenkrát pindal o slabé výdrži řetězů SRAM, tak za to mohla do velké míry kazeta...

Jeden řetěz říjen-duben 677 km

další řetěz duben-květen 698 km (v obou případech PC1130 - očekával jsem cca 1000km jako obvykle)

pak jsem 18.5. nasadil PC1170 a zároveň se měnila kazeta 11sp

a výdrž se znatelně zlepšila, do včerejška 995 km

Dnes jsem nasadil PCX1, tak snad tu tisícovku taky vydrží

PC X1 půjde zítra do koše, měrka KO, šuplera 132,7-132,8, ale těch 1010 km vydržel, takže OK

Odesláno

Včera jsem se trochu prošel. Docela rána to byla, jeblo mi to na cestě, ale těsně předtím jsem to vzal zkratkou mimo cestu a přes patníky. Potěšilo mě, že hned chlápek kterého jsem předtím minul, zastavil a nabídl mi pomoct, akorát tady lepení by nepomohlo :D.

Whats-App-Image-2019-08-02-at-15-23-53.j

Odesláno

Jednou jsem riznul plášť,asi ne tolik jako ty,ale duše z toho čuměla. Vzpomněl jsem si na jeden trik: dát dovnitř obal od müsli tyčinky. Ten obal je překvapivě pevnej a já vždycky s sebou jednu vezu. A fungovalo to.

Odesláno (upraveno)

Van der Poel... Jiná liga... Hrozný hovado. Koukal jste někdo? Byl jsem na bajku a neviděl začátek. Cimbal nejel nebo co se stalo, že ze 4. startovního místa nebyl na čele? A ze 4 jel Litscher?

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Kdyby to byla pro nekoho prilezitost, aby byl na vzduchu z duvodu veku, nebo zdravotniho stavu....

Asi ale ne

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Vyšlápnem nahoru ten zákeřnej kopec, svezem se kousek po asfaltu a nahoře hurá na lesní cesty po krajích Libavé.

Však určitě, jen co se člověk vyškrábe spocenej nahoru tak slejvák a schovat se není kam. Nakonec z toho bylo přes 40km a zjištění že to dítě vlastně už ujede to samý co já a v pohodě.

Zkusím něco zhubnout jinak mě tak nejdýl za dva roky čeká na každý vyjížďce výsměch :D nebo šetřím na ebike ;)

post-49277-0-98659500-1564939877_thumb.jpg

Odesláno

KTM Frýdek nainstalovali dobíjecí stanice po celých Beskydech (i na Ropičce) a tím výrazně podpořili e-cyklisty.

Tohle je bohužel taky  realita dnešních Beskyd a dá se předpokládat, že časem bude následovat Smrk:

post-33268-0-56997100-1564939873_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...