Duke650 Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Díky za tipyCo si myslíte o tomto?https://www.koloshop.cz/batohy-a-pitne-vaky-batohy-315/POC-Spine-VPD-Air-Backpack-8-Uranium-Black.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 (upraveno) Já mám FOX Oasis 6L hydratation systém s Camelbackem a jsem spokojený. Nářadí i s duši se vejde do malé spodní přední kapsy, do horní peněženka/klíče/prachy/brýle. A vzadu hydra vak s vodou, pumpička, menší sváča a sbalená nepromok bunda. Na zádech o něm nevím.https://images.app.goo.gl/CgX83dfpXULW2yMe7 Upraveno 20. srpna 2019 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 píšou, že to má integrovanej páteřák, a těch 8 l taky asi bude stačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 No právě, od pohledu ideální kandidát. Větší objem nepotřebuju, pití vozím v bidonu a ten páteřák teď dokážu kurevsky ocenit... ale bůhví jak to větrá, nerad bych měl záda v sauně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Ten POC bude asi super, jako vetsina veci od nich, ale nechaj si to zaplatit... a nejsem si jistej tim odvetranim, to ma asi lip zmakly deuter s airstripes..ja pozivam na vse deutery a sem maximalne spokojenej, ted sem resil po 10 letech na jednom transalpinu kterej nosim intenzivne pouze vypadlej zip, jinak nic a drzi jak pes... osprey urcite taky fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Teď se nosí/vozí ledvinky, neznabohové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Lepší neznaboh než nalomený obratel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Já teda vozim z Dekathlonu, ma taky nějaký integrovaný paterak, nebo vyztuhu, ikdyz to v popisku nepisou. Je to můj prvňi cyklobatho, tak nemam s čím porovnávat.https://www.decathlon.cz/cyklobatoh-s-hydrovakem-st-900-id_8300158.htmlJoe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 No právě, od pohledu ideální kandidát. Větší objem nepotřebuju, pití vozím v bidonu a ten páteřák teď dokážu kurevsky ocenit... ale bůhví jak to větrá, nerad bych měl záda v sauněTo je cena za bezpečnost, když budeš makat, potit se budeš pod každým baťohem. Ledvinka na kole je samozřejmě nesmysl .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 A musí se něco vozit?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Nemusí, ale může Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Kucí, je blbost nutit manželku (168cm) do 29´´ kol nebo spíš vybírat z 27,5´´?díky za radyMožná už jsi koupil, ale jestli ne, co třeba Lapierre Prorace 229 W, zřejmě L? Kupoval jsem před pár týdny pro dceru Mko. Vzhled fajn, vidle funguje i pod 45 kg. Hmotnost 13 kg vyřešíme výměnou kol a plášťů, až na to bude nálada. Odesláno z mého GM1903 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 To je cena za bezpečnost, když budeš makat, potit se budeš pod každým baťohem. Ledvinka na kole je samozřejmě nesmysl ....Proč nesmysl? Mám od Camelu ledvinku a batoh, oboje s vodnim vakem, a ledvinku vozim mnohem casteji. Je to super reseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Momentálně vozím nářadí a duši v tomhle https://www.ebay.com/itm/Black-Bag-Cage-Riding-Mountain-Bike-Bicycle-Hard-Shell-Bike-Tools-Water-Bottle/123788058848?_trksid=p2485497.m4902.l9144, mobil, peníze klíče a sváču dávám sem: https://www.acepac.bike/ramove-brasny/fuel-bag-m/ Cyklo stylisti se budou ofrňovat, že mám kolo jak vánoční stromek, ale zas není potřeba ani batoh, ani ledvinka. V kapse u dresu vozím jen kapesník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Proč nesmysl? Mám od Camelu ledvinku a batoh, oboje s vodnim vakem, a ledvinku vozim mnohem casteji. Je to super reseni.Duke ti to vysvětlí :-) Vidím to stejně, pokud v tom máš nějaké tvrdé věci jako nářadí, může to být při pádu nebezpečné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Jaky pláště a spalky na karbonovy silniční kola?Dívám se na Vottoria Corsa a Swiss stop flash yellowDiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Jaky pláště a spalky na karbonovy silniční kola?Dívám se na Vottoria Corsa a Swiss stop flash yellowDikyPro pláště je dobrá tato stránka, bohužel nejsou tam všechny pláště. https://www.bicyclerollingresistance.com/road-bike-reviews Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Ahoj hoši, mam na Vas prosbu, dotaz. Nema nekdo k prodeji detske odrazedlo Woom 1? Za pripadne nabidky diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 (upraveno) Ahoj hoši, mam na Vas prosbu, dotaz. Nema nekdo k prodeji detske odrazedlo Woom 1? Za pripadne nabidky diky.já prodávám Amulet Moje... To bys nechtěl? Za 9kil Upraveno 22. srpna 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Budu kupovat novej tachac. Vzdy jsem na novem kole mel Sigmu,ale ted jsem na bike-foru cetl,ze uz nejsou tak spolehlive. Chci dratovy par funkci. Hodne chvali VDO a Catey(jsou to Japonci,ale moc se mi nelibi. Mate prosim nejakou zkusenost a dpporuceni.diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky