Duke650 Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Nebyl žádný spektakulární dramatický pád, ale tělo už protestuje - hlavně kolena a kyčle. Dám si týden oraz a uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Nebyl žádný spektakulární dramatický pád, ale tělo už protestuje - hlavně kolena a kyčle. Dám si týden oraz a uvidímeTak ještě možná zkus si dát trochu výš sedo než jezdíš normálně. Stačí trošku, je to na kolena fajn... poradil mi to kamarád od Táty, je velký biker ale hlavně skvělý ortoped. Ono to to koleno zatíží trochu jinak a když to spojíš s více točením nohou, tak to skvěle funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Jj s tím sedlem jsem si už hrál. Půl cenťáku nahoru dělá s koleny divy. Ty kyčle začaly zlobit teprve nedávno a chvíli jsem měl pocit, že nedojedu domů... ale už jsem si našel kontakt na prý dobrého ortopeda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Dneska jsem si dal okruh kolem trojmezí a dvoukilo padlo Bylo by to o pár km víc, ale vybil se mi Garmin. Zítra můžu s dobrým pocitem zasednout k TdF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Dneska jsem si dal okruh kolem trojmezí a dvoukilo padlo Bylo by to o pár km víc, ale vybil se mi Garmin. Zítra můžu s dobrým pocitem zasednout k TdF Klobouček dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Dneska jsem si dal okruh kolem trojmezí a dvoukilo padlo Bylo by to o pár km víc, ale vybil se mi Garmin. Zítra můžu s dobrým pocitem zasednout k TdF To je parada! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Pěkná porce kilometrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salad Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 To je sen... Já se trápím už víc jak měsíc s nataženým vnějším postranním vazem v koleni a nemůžu se toho zbavit.Do práce nemůže na kole, na závody, prostě nic... doktor se mi na to mrknul, nic urvanýho, ale do občanky se mámobčas podívat, říkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 To je sen... Já se trápím už víc jak měsíc s nataženým vnějším postranním vazem v koleni a nemůžu se toho zbavit.Mně pomohla drobná změna úhlu kufrů na tretrách. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salad Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Měření jsme provedli docela podrobně u Jaretta v obchodě... Asi to bude chtít nechat ještě pár týdnů v klidu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 To je sen... Já se trápím už víc jak měsíc s nataženým vnějším postranním vazem v koleni a nemůžu se toho zbavit.Do práce nemůže na kole, na závody, prostě nic... doktor se mi na to mrknul, nic urvanýho, ale do občanky se mámobčas podívat, říkal Holt už nejsme nejmladší. Dej se brzy do cajku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Jojo, taky jsem dal včera dvoukilo, již tradičně na Kleť. Cestou zpátky tedy nechutný protivítr. Stejně jako dneska a to je k tomu jeste vedro. Nemáte pocit, že letos fouká skoro pořád? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Paráda S tím větrem mám taky ten pocit. Včera jsem jel celé Slovensko proti větru. Často ze sedla, protože to prostě nejelo. Když jsem se pak dostal do kopců na Bumbálku, tak to byla vyloženě úleva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Už to pozoruju několik let... Buď strašně fouká nebo je strašný vedro a nefouká. V podstatě nic mezi tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Měření jsme provedli docela podrobně u Jaretta v obchodě... Asi to bude chtít nechat ještě pár týdnů v klidu !!!Jasně odpočinek je třeba, ale s tím sedlem to není o ideálním posedu. Ono obecně kolo dost pomáhá na regeneraci kolenou (pokud to nerveš na sílu). Ale jako každý kloub se dokáže pretizit jednostranným pohybem(zátěží). Tím posunutím sedla třeba o ten 1 cm posuneš tlak jinam a tedy i jinak rozložíš tlak na šlachy, vazy a rychleji se Ti to spraví. Určitě bych nešel přes bolest. To už jsem se poučil :-D Ideální je třenažer a jet stálým tempem. Akorát to já nedám když je venku hezky. A jinak ten posed si potom vrať tam kde jste si ho nastavili s jarettem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Měření jsme provedli docela podrobně u Jaretta v obchodě... Asi to bude chtít nechat ještě pár týdnů v klidu !!! Jarret má cykloobchod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 (upraveno) Jarret má cykloobchod?Jo, dělá vedoucího cyklo oddělení v Decathlonu Upraveno 7. července 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 mám dotaz používáte nějakou navigací při toulkach přírodou ? a jakou popřípadě zda nějaká je a jde použit i při pěší turistice ? Chci to jako dárek protože kde jinde se zeptat když ne tu :-)Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Mapy.cz v mobilu, mobil na řidítkách (po posledním pádu na šutrech škráblý displej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Jebiga jedině Mapy.cz :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky