Hasňa Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Ale nic zásadního, jako že je to hnusné a pro rebelske týnejdžry a ne pro staré fotry a že na tom budu vypadat, jak chuj a že je to zastaralé a hnusne patky, a kable vnějškem a za 50 že jsou loňské XC Spešly a Cannony a Lapierry v uhlí a také pindy. Nicméně začal jsem vybírat nový a předpovídám, že to RB to dotáhne v turnaji daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Proč ?? je to taková moje srdcovka mimo jiné si mám vyzvednout :-( příští týden se sramem 11-50 ale po cca 8 letech bez kola snad bude fajn :-) Těším se jako malej na Vánoce až mi konečně skončí projekt a vyrážím sám do lesů :-))Jak já se těším cely srpen volno !!!Jaký typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Hasno, to je prave na RB to pekny. A oproti tomu mainstreamu a tesco bikum jak pises... :) a co ze karbon? To je jen takove zaklinadlo. A kabel venkem? Alespon to nevrze a pri servise si budes libovat. Jdi do RB, jsou to good biky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Však jo, říkám, že 290 Team+ bude určitě ve finále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Tak jsem si vyrazil na rychlej švih... 35km.. potřeba částečně ukojena MejlaG: pěkna španělka ;-)Díky. Taky to máš parádní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Tak to tomu rikam poctivy hand-made! :-) ... Jinak RB 290 mam od dubna a zatim vcelku spokojenost. Srovnavat to se Speslem za 50kkc samozrejme nejde, ani bych netvrdil, ze by se v akci nedalo sehnat nekde neco s lepsim pomerem cena / vykon. Ale zase spatny pomer to nema. Co je cool, je ten industrialni design, vsude jen kulate trubky s minimem ohybu, asi jako kdyz byl za sociku v ABC navod na stavbu trialoveho kola:-) A taky bez haldy debilnich samolepek typu vozte helmu, respektujte dopravni znaceni, double butted, triple butted, kripl butted, 18 speed, 21 speed, powered by shimano atd. Jen logo na ramu a z hliniku gravirovany logo na čele a podsedlove trubce. Custom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 odjinud, to se srovnavat fakt neda, spesl za pade bude predrazana mrdecka s rozpoctovym osazenim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Chtel bych podekovat za rady, nakonec jsem tedy koupil fitness kolo, dnes prvni rodinny vylet z Letohradu do Chocne a zdalo se mi, ze mne nikdo nedohoni. Jede to jak prase. Prvni lepsi kolo v zivote. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Po sobotnim rychlem destovem seznameni, dnes trosku vic v kopcich, poprve mimo asfalt a musim rict, ze me gravel asi chytne. Jako jediny kolo bych ho nechtel, ale kombinace s fullem asi znacka ideal. Jeste zmenim obuti, ted tam je Schwalbe G one speed, kterej na blate a v pisku se sotolinou plave, pak to bude pecka. A chutna mi na tom uplne stejne jak na fullu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Chtel bych podekovat za rady, nakonec jsem tedy koupil fitness kolo, dnes prvni rodinny vylet z Letohradu do Chocne a zdalo se mi, ze mne nikdo nedohoni. Jede to jak prase. Prvni lepsi kolo v zivote.Se pochlub neasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Po sobotnim rychlem destovem seznameni, dnes trosku vic v kopcich, poprve mimo asfalt a musim rict, ze me gravel asi chytne. Jako jediny kolo bych ho nechtel, ale kombinace s fullem asi znacka ideal. Jeste zmenim obuti, ted tam je Schwalbe G one speed, kterej na blate a v pisku se sotolinou plave, pak to bude pecka. A chutna mi na tom uplne stejne jak na fullu. ;-) po gravelu netoužím, ale SUPík vypadá parádně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 po gravelu netoužím, ale SUPík vypadá parádně.... Chválím SUPa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 TrailHunter asi chodí na chronomag, dneska byl v Decathlonu a bude testovat RR celopéro Asi na přání Afriho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Já myslel že hledají nové cesty a dělají recenze na stávající a ne že testují kola :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Já myslel že hledají nové cesty a dělají recenze na stávající a ne že testují kola :-)njn, si ho vyprovokoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Roura: malinko bych tě poupravil. Silnička,full a gravel značka ideál :-)Jinak já se dneska balil na devíti denní trip po Čechách. Trvalo mi to dvě hodiny!! To doufám, že následující dny trochu zlepšim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 neměli byste někdo prosím tip na servis kol? Nejlépe někde na ose Praha 5 - Beroun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Mozna SBC Radotin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 (upraveno) Hele, rouro, v čem to máš ten telefon, jestli to je telefon? Já dnes statečně bojoval u nás v Polabí, nastoupal sem pěknejch cca 50m. To monstrum na řidítkách je moje nový řešení navigace ale trošku vo tom pochybuju, připadám si s tím jak kosmonaut... Upraveno 16. července 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Mozna SBC Radotindíky za tip, mají i rezervační systém, zkusím to. Ještě jsem koukal na kola Martin Štorek, Řevnice, dobré reference (i když málo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky