Igicz Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Dneska to slo. Vseci se vykroutili, tak sem tu zdrhnul sam. Praded se mi jel dobre, ale ze Zlatych Hor do Jeseniku pres Rejviz se mi uz nechtelo A skoda toho Budvaru, co cepujou na ubytku. Za ten Praded to chtelo neco chutnejsiho Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Ty počmáraný cesty jsem viděl poslední dobou na X místech na okreskách v celém OL kraji, nějaká nová mladežnická zábava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Ty počmáraný cesty jsem viděl poslední dobou na X místech na okreskách v celém OL kraji, nějaká nová mladežnická zábava?Hustí drifteři, ne asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Hm hm, to je to jak držím spojku, točím volantem a nevím co dělám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Dnes to bylo fajn 83,5 km přes 4 okresy dvou krajů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Dneska na žiletce rychlých 100km :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Musím si koupit nějak dobré světlo. Musím si koupit aspoň nějaké.. Ovšem vůně letních večerních Beskyd je opiát nad jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Ono kolikrát bez světla vidíš víc jak se světlem :-) Krásný to máš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Ono kolikrát bez světla vidíš víc jak se světlem :-) Krásný to máš....no ale je to solidně vo hubu. Fotky pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Vcera jsme dali ty Beskydy z Bumbalky a pak cyklo stezku Becva. Hory fajne, jen teda stara porad nadavala, ze je moc ten teren tereni a kopcovity, takze jsem si nic neuzil. Mista, kde jsem si mohl uzit jsem.musel jet krokem a tvarit se provinile. Nakonec jsme tam projeki 15km za 3.5h :-) a to jsme z 110km trasy odkrojili celkove 10km:-) Pak jsem ve Valmezu pri cachtani v Becve slapl na vcelu a i kdyz jsem se zahy naladoval praskama z mistni lekarny, noha zacla rychle otekat (a klika ze jsem mel sandale) takze jsme dojeli do lazni Teplice na vlak a zapichli to tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Zrovna včera jsem aktualizoval lékárničku, nová voňavá náplast potěší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Afri, co to máš za kolo, už jsem to zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Afri, co to máš za kolo, už jsem to zapomněl.https://www.cannondalebikes.cz/o-cannondale/archiv/2016-kola-2016/horska-kola/overmountain/trigger/trigger-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Jo jo, mazlík. Tady na fóru hodně oblíbená značka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Ciwe Afri,tak sem přejel Orlický a sjel k sousedům do Polska. Říkám,dejte mi tu Tyskii,viděl jsem, že ji pije Afričan. No,to snad Staropramen se pivu víc blíží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Jinak včera to bylo trochu přes čáru,moje nohy a zadek mě nenávidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Teoreticky muze byt rozdil v cene servisu (kdy ji odborne dofouknou a promazou a opravy, kdy ji komplet rozhodi. Nevim. Ale je to parada.......pokud by ses s problémem nehnul, napiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Ty dvanáctkové kazety mívají nejmenší pastorek 10z, to by na 29" kole s převodníkem 36z nebo 38z mělo být dost rychlé pro přesuny po rovině Tak na takovou pilu musis mit nohy profika... 36z jezdi malo kdy snad jen Kulhavy a spol.... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 No a cca pred 5 lety to byl prevod, co byl na vsech kolech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Tak na takovou pilu musis mit nohy profika... 36z jezdi malo kdy snad jen Kulhavy a spol.... Odesláno z mého SM-G975F pomocí TapatalkJá jen reagoval na rolase :-)Můj Scott na kolech 29x2,3? má nejtěžší převod 36 na 10 a těžší fakt nepotřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky