Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Kluci, průšvih.. Dostal jsem gravel Cannondale Topstone Disc SE 105. V eLku.. A je mi velký..

Vrátit nelze, výměna dílů nepomůže - je vysoký rám.

Nemáte někdo menší Topstone? Nebo podobný, ale opačný problém - tedy, že máte malé kolo a hodilo by se větší? Nabízím výměnu.. Kolo má najeto 200m - jen jsem ho složil a zkusil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Copak si koupil?

Nene, to bylo myšleno jako pozitivní zkušenost pár měsíců zpět když

když jsme brali mladýmu kolo :) já jen novej řetěz a destičky (kdobytobylřek při mý váze že to bude tak rychle ubývat :D ) a potřebuju někde sehnat víc času n ježdění.

Odkaz ke komentáři

Nene, to bylo myšleno jako pozitivní zkušenost pár měsíců zpět když

když jsme brali mladýmu kolo :) já jen novej řetěz a destičky (kdobytobylřek při mý váze že to bude tak rychle ubývat :D ) a potřebuju někde sehnat víc času n ježdění.

Budeš muset jezdit na kole do práce.

Odkaz ke komentáři

Konečně jsem přidělal na helmu dárek od Ježíška :-) No, nedal mi celý týden spát docela prudký sjezd, kde jsem minulý týden hodil rybu, ještě teď si lížu rány, tak jsem se tam vrátil i s GoPro že si tu držku znovu natočím :-) Tentokrát opatrnější a na pohodu, jen ten konec paadesátkou vždycky trochu klepu... No a pěkně to komunikuje, přes telefon přímo na YouTube.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Konečně jsem přidělal na helmu dárek od Ježíška :-) No, nedal mi celý týden spát docela prudký sjezd, kde jsem minulý týden hodil rybu, ještě teď si lížu rány, tak jsem se tam vrátil i s GoPro že si tu držku znovu natočím :-) Tentokrát opatrnější a na pohodu, jen ten konec paadesátkou vždycky trochu klepu... No a pěkně to komunikuje, přes telefon přímo na YouTube.

U https:// smaž vždycky to ?s? ....bude to příjemnější ;)
Odkaz ke komentáři

Uh no ten začiatok je celkom husty a pekne to prepletaš medzi kamene

Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku

Dík, mám to korýtko velmi rád, protože je pokaždé jiné jak se jím hrne voda z okolních kopců. Kolikrát to nejde ani jet, protože je plné klacků, ale když dovolí tak je to příjemná vsuvka asi v třiceti kilometrovém okruhu :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...