Tom4 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Když si člověk objedná Canyon co ke skladem tak mu za 2 dny zvoní u dveří UPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Když si člověk objedná Canyon co je skladem tak mu za 2 dny zvoní u dveří UPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Kluci, průšvih.. Dostal jsem gravel Cannondale Topstone Disc SE 105. V eLku.. A je mi velký.. Vrátit nelze, výměna dílů nepomůže - je vysoký rám. Nemáte někdo menší Topstone? Nebo podobný, ale opačný problém - tedy, že máte malé kolo a hodilo by se větší? Nabízím výměnu.. Kolo má najeto 200m - jen jsem ho složil a zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Když si člověk objedná Canyon co je skladem tak mu za 2 dny zvoní u dveří UPS Copak si koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Navazuji na nedavnou retrovlnu. Parkrat rocne to vytahnu a pozitek se dostavi vzdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Dobrá fotka, ta má příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Copak si koupil?Nene, to bylo myšleno jako pozitivní zkušenost pár měsíců zpět kdyžkdyž jsme brali mladýmu kolo já jen novej řetěz a destičky (kdobytobylřek při mý váze že to bude tak rychle ubývat ) a potřebuju někde sehnat víc času n ježdění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Nene, to bylo myšleno jako pozitivní zkušenost pár měsíců zpět kdyžkdyž jsme brali mladýmu kolo já jen novej řetěz a destičky (kdobytobylřek při mý váze že to bude tak rychle ubývat ) a potřebuju někde sehnat víc času n ježdění.Budeš muset jezdit na kole do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 (upraveno) Tvl, to bych 2x měsíčně měnil řetěz Ale moh bych si dolů pořídit ještě jedno kolo a jezdit tam když mám odpo prostor .. . nooo to by šlo Upraveno 27. července 2019 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Krátky piatkový výjazd, vyšlapať si kopec a užiť si lokálne traily, pekný záver pracovného týždňa Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Peknej hárdtejl, copak to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Dik! Ocelovy Genesis high latitude 2015, kupoval som len ram a postupne 1 zimu skladal, takze one & only:-) Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Pecka, steel is real ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 (upraveno) Konečně jsem přidělal na helmu dárek od Ježíška :-) No, nedal mi celý týden spát docela prudký sjezd, kde jsem minulý týden hodil rybu, ještě teď si lížu rány, tak jsem se tam vrátil i s GoPro že si tu držku znovu natočím :-) Tentokrát opatrnější a na pohodu, jen ten konec paadesátkou vždycky trochu klepu... No a pěkně to komunikuje, přes telefon přímo na YouTube. Upraveno 27. července 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Konečně jsem přidělal na helmu dárek od Ježíška :-) No, nedal mi celý týden spát docela prudký sjezd, kde jsem minulý týden hodil rybu, ještě teď si lížu rány, tak jsem se tam vrátil i s GoPro že si tu držku znovu natočím :-) Tentokrát opatrnější a na pohodu, jen ten konec paadesátkou vždycky trochu klepu... No a pěkně to komunikuje, přes telefon přímo na YouTube. U https:// smaž vždycky to ?s? ....bude to příjemnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 U https:// smaž vždycky to ?s? ....bude to příjemnější Aha, děkuji za radu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Konečně jsem přidělal na helmu dárek od Ježíška :-) No, nedal mi celý týden spát docela prudký sjezd,Uh no ten začiatok je celkom husty a pekne to prepletaš medzi kamene Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Uh no ten začiatok je celkom husty a pekne to prepletaš medzi kamene Odoslané z SM-A600FN pomocou TapatalkuDík, mám to korýtko velmi rád, protože je pokaždé jiné jak se jím hrne voda z okolních kopců. Kolikrát to nejde ani jet, protože je plné klacků, ale když dovolí tak je to příjemná vsuvka asi v třiceti kilometrovém okruhu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 On the roadMěřím jen čas, kdy mám dojet na oběd ....ten kokpit mě neskutečně baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Dobrá fotka, ta má příběh. Pokud jde o příběh, tak ten má i můj tlumič :-)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/120002-p-dt-swiss-nude2-twinloc/page-2&do=findComment&comment=2373689 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky