shewcza Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 monster padi byly před chvilkou za 8K a teď za 11K. Perný den pro programátora asi musí všechno pryč, tak to pojal zábavnou formou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Ted tam jsou 2x, ve sleve zde: https://www.timestore.cz/Znacka/Seiko-295/Prospex/Seiko-Prospex-93071 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sorry za mystifikaci. Je to cennový rozdíl mezi verzí K -J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 On to tu někdo od nich čte a dělá si z vás srandu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 To je možný, ale až se to někomu povede a strhnou mu to z platu, tak se smát nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Trochu mi to připomíná ty výprodejové akce, kdy se všichni snaží něco urvat a ve finále už je jedno co to je a za kolik. Nakonec těch výhodných nákupů bude jen pár a na zbytku obchod ještě pěkně vydělá. Je hrozně snadné, ale i nebezpečné nechat se strhnout davem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Ty jo, já myslel, že těch 10plus je prdel, ale ono to fakt odečítá 10%!!! To je fakt síla. Chlapi, honem si tohle někdo kupte nebo mě klepne. Koukal jsem na ně už roky, ale tech 12-13000,- se mi fakt dávat nechtělo, ale za 7000,- !?!?!? Zrušit tohle vlákno! Zrušit Timestore!!! Chceme zpátky svoje klidné životy!!! https://www.timestore.cz/ra-ac0l02r Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Mě ty citizeny pro jistotu zatím zmizely, takže mám klid na duši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 M-Force nebyly za takovou cenu ani před deseti lety, kdy jsem na ně koukal v krámě, ale od té doby se mi trochu změnily preference. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 sa nudite v praci, chasnici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Dělám jen PO-ST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 A když jsme u toho, tak co říkate na toto? https://hodinkovna.cz/panske-hodinky-oris-aquis-automatic-01-733-7732-4134-07-4-21-64fc Nebude to taky nějaká levá? Za tuto cenu měli poslední kus před Vánocemi, pak byly vyprodané a teď tam jsou znovu jako poslední kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Trochu Vas uklidnim - ony ty ceny na Timestore takhle byvaji, proste cas od casu se tam vyloupne neco hodne vyhodne, ale je to tak 1-2 ks per znacka, vcera se holt urodilo vice. Asi novorocni uklid skladu. Podle ceho co zlevnujou teda taky nechapu. Zrejme kdyz uz je to podle nich hodne lezak (tj. ma nejakiu dobu nulove nebo male prodeje), tak ho podpori vetsi slevou. A nebo kdyz nekde necoho nakoupi vic ks extra vyhodne. Samozrejme tedy jen spekuluju nahlas. No nic, jdu radsi neco delat, nechci skoncit s par hodinkama, co jsem nechtel, jen ze byly ve sleve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Ty samuraje se slevou 23% jsou tam už tak 2 týdny, co pořád pokukuji... Ale jinak se to tam dneska pěkně hýbe @shewcza nenabírate lidi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 @Lukáš3 dobrých lidí není nikdy dost Už se to, zdá se, uklidnilo. Vraťme se tedy k předchozím činnostem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Já teda zrovna v práci jsem, proto jsem impulzivně nezkusil pohledat ještě lepší slevový kód, i tak, e asi můžu být spokojen, a zároveň nešťasten, že jsem se nechal strhnout davem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 před 7 hodinami, tombas napsal: Dají se ty kódy kombinovat? 10plus + VERNOST + POPUPAKCIA To už by ale byla krádež ne? Nedá:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Kdo to nezkoušel, ať se přihlásí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Kdo chce trosku pimpit s timexama, tak na zalandu maj super ceny. Na konci objednavky pak jeste zadejte kod 15ZIMA. Stoji pak fakt nesmysl. https://m.zalando.cz/muzi/timex/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se