MaxT Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 Dobrý den, ač nejsem příznivcem ani jednoho nejmenovaného pěvce, ba dokonce ani uchvatitelů cizích území a čemodanů z východu,přece jen jsem se přemluvil a zakoupil tyto výtečné hodinky. A řeknu vám, vůbec jsem neudělal zle. Z hlediska designu těžko soudit a srovnávat.U.N. jsou prostě jiné. Verze kterou vlastním je co možná nejméně michalodavidovská a mě se prostě líbí. Po více než týdnu mohu konstatovat toto:Hodinky jsou úžasně lehké a skvěle sedí na ruce i přesto, že mají 45 mm. Kaučukový řemen a titanová motýlovka nemají chybu. Lumi asi netrhá rekordy, ale stačí.Nevím zda li je to novou konstrukcí strojku s použitím DiamonSil a nebo je to obecný znak U.N. , ale mají strašně hezký a neobvyklý zvuk.Za 8 dnů udělaly odchylku 1 sek. do mínusu což u inhouse považuji za úžasný výsledek.Zpracování hodinek a balení je na super úrovni. Certifikát přesnosti v kožených deskách , karty a návody v luxusní kožené peněžence U.N.Jsem zatím natolik spokojen, že Panerai a IWC si šly odpočinout do sejfu a U.N. se alespoň prozatím u mne stávají číslem 1. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 gratulace k nádhernému přírůstku, ta přesnost je úžasná, snad si jí hodinky udrží i po záběhu...
Exiztence Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 Jsou úžasné, moc se mi líbíli když jsem je viděl naživo u Dušáka a je hustý že se do nich někdo odstud pustil
Potkan Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 Wow! Tak tomu rikam padesat sutru v krasnym baleni Obrovska gratulace!
kuncák7 Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 Tu přesnost ti přeju, vypadaj slušně . Gratuluju k novému přírustku .
Daemonultimate Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 A já si řikám,co ty rusové na nich mají,proč mají v oblibě zrovna UN,ještě žádný z nich mi nedokázal odpovědět,vždytˇ ani cenou to nebude,ani kvalitou to nebude,snad že by je nějakej monarcha předvedl v reálu a od tý doby něco jako karlovky-každej pořádnej rus tam musí,v tomto případě je musí mít.Ten stroj a tvoje měření mě kladně překvapilo,parádní výsledek,celkově se mi samozřejmě líbí,jdou si svou cestou a ta stojí za to.Jsem zvědav jak dlouho si příčku číslo jedna udrží,máš to pěkný,jako vždy a gratuluju.
Vit Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 Super hodinky, moc se mi líbí. Hezké fotky.
JAJA Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 Pěkné je máš. Po Panerai a IWC něco méně obvyklého... Gratuluji.
MaxT Odesláno 5. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 Dékuji vám všem. Sám jsem velice mile překvapen. Dlouho jsem váhal, přeci jen Michal David a rusové jako neoficiální ambasadoři mi trochu naháněli hrůzu.Díky bohu alespoň za Berdycha. Obvykle to s hodinkama mívám tak, že první den jsem nadšený a pak mne to rychle opouští. Zde je to opačně. Do poslední chvíle jsem váhal mezi tímto modelem a a Dual time exekutive a také zda li vůbec nějaké. Nakonec jsem je vzal ve stylu: no když už jsem pro ně jel ......No a den za dnem jsem spokojenější, že jsem tak učinil.
Ondrej71 Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 Asi první UN, které se mi fakt líbí. Mám rád římské číslice, které bohužel ne na všech hodinkách vypadají dobre, spíše naopak. Zde to neplatí, sedí tam skvěle. Parádní AR, skoro bych si na ručičky sáhl :-)A oživení cifru v podobě červené ručičky rezervy natahu to moc dobře doplňuje. Gratuluju, zajímavý kousek, ať Tě dlouho baví a na ty PAMy a IWC sedaj pavouci :-))
Frantik Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 Jsou super. Musíš je nosit nonstop :-)
MaxT Odesláno 5. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 Jsou super. Musíš je nosit nonstop :-)A víš že jsem si před chvílí říkal co je s Tebou že jsi ještě nepřispěl? Už jsem si dělal starosti. ;-) A nonstop je nosím. Zatím. Jen si k nim musím nechat dodělat pár zlatých zubů. :-))
michalval Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 Blahopřeju k novému přírůstku. Už jsem to tady ve vlákně vyhlížel po Tvém příspěvku dnes "...na ruce". A zvědavost mě donutila hledat a zjistit, co že je to za kousek.Na mě jsou trochu moc zdobné, ale jsou to působivé a technicky parádní hodinky. Tak ať Ti dělají radost.
Frantik Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 Jsou super. Musíš je nosit nonstop :-)A víš že jsem si před chvílí říkal co je s Tebou že jsi ještě nepřispěl? Už jsem si dělal starosti. ;-) A nonstop je nosím. Zatím. Jen si k nim musím nechat dodělat pár zlatých zubů. :-))Ja jsem tady a chválim ti je......i bez zubu :-)
obchodnik-o3 Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 panecku,gratulaciatak nech ta to nadsenie neopusta,UN za to stoji...
gougy Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 Bezvadný!! Opravdu vydařené UN, gratuluji!
cretino Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 su fakt paradne a ta zavideniahodna presnost k tomu z nich robi neodolatelne hodinky - velka gratulacia
kloubik Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 (upraveno) Pokud bych videl jen tu ilustracni fotku, ani bych o ne nezavadil. Zive fotky (mimochodem moc pekne) jsou o uplne necem jinem, zaujaly mne uz v chlubicim vlakne a tohle vlakno to jen potvrzuje. Super cifernik, mimostredna vterinovka, celkove parada. Moc pekny oziveni mezi mnohem castejsimi Omega/Rolex/Panerai/IWC. edit: ta spona vypada luxusne! Upraveno 5. srpna 2013 uživatelem kloubik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se