ponorka9 Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 No prosím, a už to máme i odborně definované To víš, dítě biolog, jsem vychováván permanentně Co se týká samotných řemenů, mám radši rejnoka, žralok mě zatím nechytl. Ale jak už jsem psal, u těchto hodinek je to skoro jedno, řemen je stejně v pozadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Žralok na řemínku je moc tvrdý. Mám raději měkké kožky (-:Tak ukončím rozpravu o přírodě a raději tady dám nějaké hodinky. Dneska se na ruku zase dostaly bullheady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Red Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Konečně je vezmeš mezi lidi! Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Palec nahoru za ty bullheady ;-) ty jsou mé oblíbené, už se těším až ty moje budou po servise zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Přidám pár fotek na motoristicko/letecko/hodinkové téma. Tuhle druhoválečnou leteckou bundu z koňské kůže jsem si, po tom, co jsem ji prvně viděl na letáku, konečně po čtvrtstoletí koupil a trochu vytunil. A dnes bylo hezky, tak jsem v ní vyrazil na motorce a musel jsem před tím udělat pár hodinkových cvaků. V téhle bundě se nedají nosit nějaké obyč. hodinky. no hlavně si nekupuj koženou brašnu, nebo daleko nedojedeš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Red Prostě nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 wauuuuuuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Red to máme fume, red a ...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 A kdo ví, co jeste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Hmm, pěkná červená. Já mám dnes červený jen sčítač a kousek cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Navigárory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Jaro, to jsou moc pekny kousky. By se mi libili:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Bohužel ty první jsem neuváženě prodal, kvůli nákupu plecháčů. Jsou pořád na chronomagu. Až asi po roce se mi podařilo koupit černý kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Jeronimo: Jo s touhle fotkou se prodaly rychle, ta je super. A pak se jeden drbe na hlavě, jestli vůbec měly jít z domu. To znám. Hlásím, že jsem na pátek připraven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Ať žije vintage pátek ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Pridam svoje bastliky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Moje Navigátory taky zdraví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Karle, dneska nic? Toulam se po Bosně a narazil jsem na jedno vintazni parkoviště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se