tommasini Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Ty jsou krásný. Já jsem vždycky registroval jen ty s modrou ručkou chrona (Siffert), ale tohle je taky hodně povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Dneska jsem vyvětral netypické chrona s Valjoux 7737. Memosaily sice patří na plachetnici, ale procházka po zablácených loukách jim taky nevadila (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Dnes černočerná kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 @tommasini díky :-) když já ty světlý ciferníky prostě můžu...Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 @Wanderer tak to je hodně dobrá dvojkombinace :-)Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 (upraveno) Renis je na ceste, uz aby postak dorazil... takova impulzivni laska na prvni pohled. Nikdy bych neveril, ze toulani z dlouhe chvile na Google Images muze vest k nakupu. Jenze Google to dela dobre, pisou k fotkam "in stock", coz neni vzdy pravda, ale tentokrat byla Upraveno 9. března 2021 uživatelem tmx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Snad bude správně nulovat ručka, kdyby se vracela tak o 4 vteřiny pozadu, tak to abys sháněl do comba místo Fortisů spíš Tissot PRC Ale jinak pandy samozřejmě pěkný :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 A pak že Lamborghini nerostou na stromech... Dneska před vyvenčením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Čtvrtky jsou skvělý, fakt se vždycky těším na Karlovu porci nostalgie a užasnosti. Dneska veliká pochvala za Mini!:) A na to co vezmu ve čtvrtek vintážního já. Pandy rok 78 mě baví nějak víc a vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Skvelej ctvrtek jako vzdycky. Akorat mam pocit, ze bylo dost "podivne" zaparkovanych aut. Asi je dnes nejaka spolecna akce s Besipem "jak to nedelat". @Žigi Pandy 6138-8020 jsou pro mne jedny z nej chrona od Seika, design je... nejblizsi slovo asi nadcasovy. Bohuzel mam ruku utleho jinocha a jsou na me proste moc velke. Tak ja dnes 38mm od konkurence... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 (upraveno) @tmx Ty neznám, moc pěkný! Hlavně se mi líbí ta červená špička vteřinovky (jak u Pand tak Citizen) I ten tah vypadá slušně a nevytahaně, je původní? S velikostí mám stejný problém, taky mám zápěstí neodpovídající mému věku... a i když jsem Seika 6138 moc chtěl a pořídil jim i parádní racing řemen, tak nejspíš půjdou z domu. Kvůli velikosti je neunosím a je škoda, aby se nedostaly na denní světlo... Upraveno 11. března 2021 uživatelem petanbub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 před 3 hodinami, Žigi napsal: Čtvrtky jsou skvělý, fakt se vždycky těším na Karlovu porci nostalgie a užasnosti. Dneska veliká pochvala za Mini!:) A na to co vezmu ve čtvrtek vintážního já. Pandy rok 78 mě baví nějak víc a vic. Nové Město nad Metují? Tam bys měl mít Primky, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Právě teď, financ napsal: Nové Město nad Metují? Tam bys měl mít Primky, ne? Jj, NMnM, denně několikrát. Primky tam stíhám protočit na ruce taky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 @petanbub Citizen "Speedy" 67-9313 flyback. S resuscitaci pomohl mistni mistr kovu a bylo zadelano na srdcovku. Tah je original, docela fajn. Ted uz se tenhle model hleda velmi zle, mel jsem kdysi dost kliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Tak ještě si dáme jednu sérii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 V 11. 3. 2021 v 21:39, tmx napsal: @petanbub Citizen "Speedy" 67-9313 flyback. S resuscitaci pomohl mistni mistr kovu a bylo zadelano na srdcovku. Tah je original, docela fajn. Ted uz se tenhle model hleda velmi zle, mel jsem kdysi dost kliku. paradni kousek! taky bych ho moc rad do sbirky, ale v dneni dobe uz je to asi nerealne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 @Anela Sance stale je, akorat musis koukat u zdroje a byt trpelivy. https://buyee.jp/item/search/query/67-9313?translationType=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 před 11 hodinami, Anela napsal: paradni kousek! taky bych ho moc rad do sbirky, ale v dneni dobe uz je to asi nerealne jojo, sem tam se objeví, ale stav většinou nic moc...https://www.catawiki.com/l/46317753-citizen-no-reserve-price-automatic-chronograph-day-date-men-1970-1979 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 I na Ebay chodívají - cca 2 roky zpět jsem sledoval Citizen 8110 pravidelně - teď už jen když to ne mě samo vyskočí. Vedle běžných referencí 67-9119 a 67-9011, které tam doteď chodí téměř každý týden (i když často skládačky z AM dílů), poměrně často se ukazuje i oktagon 67-9356 a občas se ukáží i ostatní reference Speedy 67-9313 v solidním stavu se tam umí ukázat taky, ale cena (i když to jde přes aukci) je u této reference dost vysoko - proti těm běžnějším... takže pokud jsi ochotný do toho dát tak 14k-17k, tak je to jen otázka trpělivosti a klidně by to mohlo být i do švestek... Na Buyee (respektive Yahoo.jp) mně přijde, že tyto chrona chodí dráž než na EU/US trhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se