kubson Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Už se perou? se omlouvám, neměl jsem teď chvíli )na Chronomag čas, ale teď sedám a pročítám poslední vývoj v limitce.Jen mě v mezičase napadla ohledně českého DD taková věc? přemalovat MeisterSinger Pangaea Day Date? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 (upraveno) Už se perou? se omlouvám, neměl jsem teď chvíli )na Chronomag čas, ale teď sedám a pročítám poslední vývoj v limitce.Jen mě v mezičase napadla ohledně českého DD taková věc? přemalovat MeisterSinger Pangaea Day Date? Kubo, víš, že mě tohle včera taky napadlo? :-) Akorát jsem si nebyl jistej jak to na ten D cifr napasovat :-) Upraveno 1. října 2013 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Už se perou? se omlouvám, neměl jsem teď chvíli )na Chronomag čas, ale teď sedám a pročítám poslední vývoj v limitce.Jen mě v mezičase napadla ohledně českého DD taková věc? přemalovat MeisterSinger Pangaea Day Date? Nádhera, jednoručky, po nich jsem taky pošilhával, do toho bych šel hned. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Ještě jednoručky sem strkejte plantážníci!! Už takhle je tu zmatek velký až dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Že se vám do toho míchám , po Nautilech, které byly FR a které považuji za nejhezčí hodinky, co jsem kdy viděl, bych si na budoucí limitce představoval CZ/EN a pokud bude tato pro mě cenově dosažitelná, rád bych se na ní podílel... jinak nevěřím, že by se Damasko pozastavovalo nad jazykem kalendáře, nad absencí DE... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Když už bude čeština na cifru, co hodit něco i na to dýnko? Třeba jenom CZ XX/XX, případně to CZ místo D dole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 plné dýnko XX/XX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Za mě plné dýnko XX/XX. Možná vedle Damaskova D logo Chronomagu. Jakože Freundschaft. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Logo chronomagu bych dal matnou černou misto toho Si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Já bych dal logo na vteřinovku,myslím ten kratší konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Já měl na mysli dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Taky jsem pro 4.nebo sloučit s 2.,ale kam to nacpat DSCN8233.jpg Dát Dčko a logo Chronomagu vedle sebe a místo sériového čísla dát XX/XX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 tak to zkusím zase sesumarizovat aby to bylo přehledné:-) zatím to vypadá dost jednoznačně, přesto si i bez předchozí zkušenosti myslím, že by nebylo blbě tam mít aspoň L.E. cigi: XX/XX úplně doprostředHonza.Manta: XX/XXzekon7302: XX/XX úplně doprostředmarecenator: XX/XXChosef76: XX/XXbacil.357: XX/XX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Spíš mně jenom tak napadlo,trochu odbočím,když už bude mít Damasko těch 20.,napadá mně,buď to hodit na cifr nebo dýnko.Na cifru by to mohlo být na 20.minutě,index,eventuelně číslice v námi zvolené barvě,ale jenom dotaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 (upraveno) Spíš mně jenom tak napadlo,trochu odbočím,když už bude mít Damasko těch 20.,napadá mně,buď to hodit na cifr nebo dýnko.Na cifru by to mohlo být na 20.minutě,index,eventuelně číslice v námi zvolené barvě,ale jenom dotaz. A hned bychom měli téma limitky. Upraveno 1. října 2013 uživatelem bacil.357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Jééé - doufam, že Cigi má dost čokolády, aby si mohl posilovat nervy. Vemu to za něj - jsou dva směry - s a nebo bez. Až budeme znát přibližné ceny, tak budeme rozhodovat. Stačí tahle odpověď?Dekuji, to je tak, kdyz clovek pise z ipadu v prubehu odpoledni porady s majiteli podniku. 2 cigi: ano, tou dobou kdy jsem to psal bych neprosel IQ testem ani pro popelare/bez urazky profese/, ale tim si prosel asi kazdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Zekon dobry napad, myslim ze p.Damasko by byl potesen Ten index by nemusel ani moc rusit... Na druhou stranu je to vase limitka, ne od Damaska Natlacháno z Ťapatlachu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 To je fakt, že je to naše limitka. Ale čistě z pragmatického hlediska...kdybychom pana D. "přibrali", možná by kápla nějaká dobrá cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Na druhou stranu je to vase limitka, ne od Damaska Presne tak. Moc se mi ten napad teda nelibi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Ja bych to viděl... vyhodit day date, vyhodit infantilni letadylko, vyhodit trendy barvy, vymazat nevzhledny kříž na cifru, vyhodit lunetu, vyhodit vteřinovku, vyhodit hodinovku (hodinu odhadnu vždycky nebo kouknu na mobil), korunky bych koupil na ebay, dovnitř quarz, potřebujeme jen dynko kam napíšeme chronomag limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se