Přejít na obsah

Limitka Chronomag fora

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Už se perou? :)

se omlouvám, neměl jsem teď chvíli )na Chronomag čas, ale teď sedám a pročítám poslední vývoj v limitce.

Jen mě v mezičase napadla ohledně českého DD taková věc? přemalovat MeisterSinger Pangaea Day Date?

Kubo, víš, že mě tohle včera taky napadlo? :-)  Akorát jsem si nebyl jistej jak to na ten D cifr napasovat :-)

Upraveno uživatelem MarcelG
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už se perou? :)

se omlouvám, neměl jsem teď chvíli )na Chronomag čas, ale teď sedám a pročítám poslední vývoj v limitce.

Jen mě v mezičase napadla ohledně českého DD taková věc? přemalovat MeisterSinger Pangaea Day Date?

Nádhera, jednoručky, po nich jsem taky pošilhával, do toho bych šel hned. :-)

Odkaz ke komentáři

Že se vám do toho míchám :) , po Nautilech, které byly FR a které považuji za nejhezčí hodinky, co jsem kdy viděl, bych si na budoucí limitce představoval CZ/EN a pokud bude tato pro mě cenově dosažitelná, rád bych se na ní podílel... jinak nevěřím, že by se Damasko pozastavovalo nad jazykem kalendáře, nad absencí DE...

Odkaz ke komentáři

tak to zkusím zase sesumarizovat aby to bylo přehledné:-) zatím to vypadá dost jednoznačně, přesto si i bez předchozí zkušenosti myslím, že by nebylo blbě tam mít aspoň L.E.

cigi:  XX/XX úplně doprostřed

Honza.Manta:  XX/XX

zekon7302: XX/XX úplně doprostřed

marecenator: XX/XX

Chosef76: XX/XX

bacil.357: XX/XX

Odkaz ke komentáři

Spíš mně jenom tak napadlo,trochu odbočím,když už bude mít Damasko těch 20.,napadá mně,buď to hodit na cifr nebo dýnko.Na cifru by to mohlo být na 20.minutě,index,eventuelně číslice v námi zvolené barvě,ale jenom dotaz.

Odkaz ke komentáři

Spíš mně jenom tak napadlo,trochu odbočím,když už bude mít Damasko těch 20.,napadá mně,buď to hodit na cifr nebo dýnko.Na cifru by to mohlo být na 20.minutě,index,eventuelně číslice v námi zvolené barvě,ale jenom dotaz.

A hned bychom měli téma limitky.

Upraveno uživatelem bacil.357
Odkaz ke komentáři

Jééé - doufam, že Cigi má dost čokolády, aby si mohl posilovat nervy. Vemu to za něj - jsou dva směry - s a nebo bez. Až budeme znát přibližné ceny, tak budeme rozhodovat. Stačí tahle odpověď?

Dekuji, to je tak, kdyz clovek pise z ipadu v prubehu odpoledni porady s majiteli podniku.

2 cigi: ano, tou dobou kdy jsem to psal bych neprosel IQ testem ani pro popelare/bez urazky profese/, ale tim si prosel asi kazdy...

Odkaz ke komentáři

Ja bych to viděl... vyhodit day date, vyhodit infantilni letadylko, vyhodit trendy barvy, vymazat nevzhledny kříž na cifru, vyhodit lunetu, vyhodit vteřinovku, vyhodit hodinovku (hodinu odhadnu vždycky nebo kouknu na mobil), korunky bych koupil na ebay, dovnitř quarz, potřebujeme jen dynko kam napíšeme chronomag limitka

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...