hodnypan Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Rychlá domluva a hladký obchod. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Přidám se i já k dlouhému zástupu spokojených.Jednak jsem otravoval s něčím nehodinkovým. A dostalo se mi nezištné pomoci.A teď proběhl i obchod hodinkového charakteru. Vše dle dohody a na jedničku!Díky moc a zase někdy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Obchod nehodinkového charakteru, vše v maximálním pořádku a korektnosti. Díky, kdykoliv rád znovu a mé plné doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fed_ex Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Skvělá zkušenost. Obchod proběhl velmi rychle na vlakovém nástupiště, přičemž jsem předtím nestihl vybrat a warann přesto obchod neodvolal a peníze si nechal poslat. Navíc navzdory skutečnosti, že jsem nebyl zdaleka prvním zájemcem o hodinka, dal mi přednost. Díky! Doporučuji všemi deseti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 První obchod to určitě nebyl, nicméně, všechny měly stejný průběh, ideální, skvělý a bezchybný, domluva bez problému, prostě značka ideáldíky a příště zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Výborná komunikace, superrychlá platba. Absolutně v pohodě. Marka jako kupujícího mohu jen a jen doporučit. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 (upraveno) Diky za obchod! Kez by to takhle bylo pokazde se vsema. Co rekl, to platilo. Jeste jednou diky a doufam nekdy zas. Upraveno 10. června 2020 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Vše v naprostém pořádku. Doporučuji a Markovi ještě jednou děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Postavim se do zástupu spokojených. Tady je svět ještě v pořádku. Zareagoval jsem na jeho post kde psal, že asi dané hodinky půjdou o dům dál a vše proběhlo bleskurychle a dokonce se nabídl, že hodinky pošle,ať si je prohlédnu a pak až zaplatim,čehož jsem nevyužil ale i tak- Ochota a důvěra k nezaplacení. Děkuji za obchod. Kdykoliv rád znovu. Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Bezproblémová domluva, s klidným srdcem doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Rychlá a jasná domluva. Jako bonus jsem dostal malou předváděčku nožů. Děkuji a doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 Jako kupující naprosto v pohodě, jak komunikace, platba tak rychlost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Jedna maličkost nehodinkového charakteru a všechno za jedničku podtrženou. Domluva, přesnost, všechno OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Přidám další zářez - opět za 1A, díky :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Další bezproblémový a rýchly obchod, není čo vytknúť. Odporúčam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoma Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Tak hlásím další nehodinkový obchod s Warannem. Musím vyzvednout vstřícnost přístupu, perfektní dohodu, i další pomoc. Prostě jednání a přístup na jedničku. Ukázkový obchod. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 Jak za starých časů, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Děkuji Markovi - coby kupujícímu - za drobný nehodinkový obchod. Má mé doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 Vše v pohodě, domluva, platba atd. Nevím víc, co dodat, akorát snad, že děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Marek opakovaně a nezištně pomohl v nehodinkové záležitosti. Mockrát díky a mé plné doporučení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se