warann Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 (upraveno) @Radik Perfektni vstupenka a dodatecna gratulace. Ja dneska zas baterky a i kdyz je to smutny, tak kdybych se mel nechat jen jedny GS, tak to asi budou tyto. Upraveno 28. března 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 @Radik Minul som moju domacu sekciu cez vikend, tiez gratulujem. Vstupenka je platna Naviac, srubovacia korunka, WR 100...co viac treba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 @warann, @EpsteinBarr Díky, díky! Čím dýl je mám na ruce, tím víc se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 před 22 minutami, Radik napsal: @warann, @EpsteinBarr Díky, díky! Čím dýl je mám na ruce, tím víc se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 SBGE201. Jsou tady jediné? Pod dohledem paní Kotvalové, která GS v portfoliu nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Baterky na řemenu, jak psal @warann staly se nich jedny z nejvíc nošených hodinek, až mě to děsí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Tak uvidím, jak to bude u mejch profláklejch snowflaků. Jinak jsem zralej na redukci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Tak mám GS za sebou! Uf! Díky Vojtovi (@chumpus) mi vrátili kupní cenu SBGC201 včetně poštovného! Jo, asi sem do toho zahučel DPHčkem, ergo sem si vlastně za třicítku pořídil frustraci. Ale měl bych problém posílat dál kus, jemuž jsem nevěřil (navzdory běžící záruce na generálku), takhle jsem toho byl ušetřen. A za tyhle peníze by se to ani neprodalo. A nepořídil sem si frustraci, pořídil sem zkušenost. Společnými silami Rolodex a GS jsem vyléčen ze snobismu, nikomu už hejla dělat nebudu. Mějte se tu dobře beze mne, sušenky jste mi stejně nedali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Tak držím palce - Sinn taky umí překvapit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Dej pokoj, příšero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 před 10 minutami, dr.sphinx napsal: Tak držím palce - Sinn taky umí překvapit. Volal mě někdo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 (upraveno) před 2 minutami, nickolas napsal: Volal mě někdo??? Jo edit: taky znám člověka, co vracel devítistovky Upraveno 4. dubna 2022 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 To byla výjimka, to jsem měl za to, že s tebou kamarádím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Meritum věci je, že Valjoux mi opraví i švec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Samotnu opravu by som nevidel ako zakladny problem. Ten je v ne/dostupnosti nahradnych dielov. Vyrobcovia vzdy budu podporovat svoje autorizovane servisy a vyskolenych hodinarov. To je asi aj celkom pochopitelne a v poriadku. Akurat, GS sa hra na nieco, co urcite nie je a maju pred sebou dlhu cestu ak chcu stavit aj na zakaznikov, ktorí nekupuju hodinky ako konicek, zvycajne ich do 1-5 rokov pustia a idu dalej. GS je vo faze, kedy asi celkom brutalnym sposobom rastie. Ide o ake obdobie? Poslednych 5-7 rokov? Cize tie desiatky tisic hodiniek este servis nepotrebovali. Ale budu...ale budu...a pre mnohych to bude velkym vytriezvenim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 No a teď si představ, že pokazili i tu opravu. O (ne)budování servisní sítě se tu vykecáváme už léta - třeba se poslední dobou něco změnilo, ale že hromada věcí musí do JP (NB u zuřivě expandující značky) je prostě dlouhodobě neudržitelný. Hlavně že chtěj za nový GS dajvry Seadweller peníze, strojek nestrojek. Jsem zvědavej, kdy/zda začnou osekávat entry modely, respektive jestli tu dvojkolejnost lepší/horší inhouse chtějí dlouhodobě zachovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 V 3. 4. 2022 v 19:02, prischera napsal: Baterky na řemenu, jak psal @warann staly se nich jedny z nejvíc nošených hodinek, až mě to děsí Nádhera, taková kombinace už mi taky dlouho leží v hlavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 První GS quartz - 1988 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se