xbraj19 Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 V 19. 9. 2022 v 13:00, EpsteinBarr napsal: dik za info, cakal som palbu okolo 600-700 eur, ale 1330 + clo a 20% dph, tak to je holy nezmysel davat 1600 eur za tah Se mi to zda nějak moc. Cca dva roky zpátky jsem se ptal v Koscomu na tah, který by pasoval na moje SD a řekli mi cenu kolem 17tis., což bylo o 2tis víc než GS krokouš řemen se sponou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 @EpsteinBarr napis do Koscomu. Bude se to lisit model od modelu. Já mám obyč tříčlánek za 15. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Sice se na to nikdo neptal ;-), ale zrovna jsem zjišťoval cenu origo kožky na moje SBGR061 a je to 5.800Kč, resp. 11 tis vč překlápěčky. Čekačka je 6 týdnů. U Koscomu je výhoda, že ochotně odpovídají prakticky hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Tak to vypada, ze nakonec asi preci jen pujdou do sveta. No, uvidime. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Tak jo, jsou fuc, takze vlastne uz jen vzpominkova. Myslim, ze budou v dobrych rukach. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Warrane děkuji moc za dnešek, od rána od nich nemůžu odtrhnout oči. 4 roky jsem po nich toužil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Jak jsem psal, jsou v dobrych rukach. Tak at ti delaji radost co nejdyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 ty vole, to je system toto, ako v zoznamke gratulujem obom clenom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 před 45 minutami, EpsteinBarr napsal: ty vole, to je system toto, ako v zoznamke gratulujem obom clenom To jsou takovy ty paradoxy,kdyz nikdo nechce, co chces prodat a ty co si chces nechat, z tebe kolega vyloudi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 Hodinkový Zen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 chtěl jsem si šáhnout pro pivo a omylem jsem vytáhl šampáňo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 Moje Grand Seika dorazí z Japonska do Koscomu na konci příštího týdne Bomba. Teď se už jen modlit, aby auto / vlak / letadlo s hodinkami omylem nezasáhla Kimova další raketa:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ford Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 V 29. 9. 2022 v 20:45, Vladar91 napsal: Hodinkový Zen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdybych šel někdy kupovat GS, byly by to tyto. Jsou nádherné. Gratuluji a ať slouží . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 Příhoda z Koscomu: Kupuju Grand Seiko GMT SBGN005 od váženého člena. Sekundovka kulhá (baterka je třeba vyměnit) a přidat články tahu. Pán s Koscomu je bere do ruky a ptá se: Prodavač: Kolik přidám článků tahu? Já: Po pravdě nevím - pokrčím rameny. Prodavač: Naštěstí mám jedny na ruce. Sundavá SBGN003, zkoušíme, zjišťujeme, že je třeba přidat dva dílky... Takže jsou super na ruce, nová baterka, tlakovka, upravený tah. Díky Koscome... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 před 2 hodinami, cuba napsal: Příhoda z Koscomu: Kupuju Grand Seiko GMT SBGN005 od váženého člena. Sekundovka kulhá (baterka je třeba vyměnit) a přidat články tahu. Pán s Koscomu je bere do ruky a ptá se: Prodavač: Kolik přidám článků tahu? Já: Po pravdě nevím - pokrčím rameny. Prodavač: Naštěstí mám jedny na ruce. Sundavá SBGN003, zkoušíme, zjišťujeme, že je třeba přidat dva dílky... Takže jsou super na ruce, nová baterka, tlakovka, upravený tah. Díky Koscome... Kdyby pak dva dílky byly málo, tak bych měl navíc asi jeden půldílek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 před 54 minutami, Melly napsal: Kdyby pak dva dílky byly málo, tak bych měl navíc asi jeden půldílek Oh, díky, stále mi nějaké zbyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomnovak Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Já po dvou měsících výběru nakonec vsadil na tento poněkud sterilní vzhled Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 dobrá volba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 před 42 minutami, tomnovak napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já po dvou měsících výběru nakonec vsadil na tento poněkud sterilní vzhled Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk před 30 minutami, p3k napsal: dobrá volba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Champagne dial GS zkrátka umí! Já dnes opět SBGA415, které jsou v tlumeném světle opravdu nenápadné "šedé myšky": Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se