Dantechno Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 Jednou za měsíc je provětrat...Sent from my iPhone using Tapatalk
martin151 Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 Pokud by jsi je náhodou nechtěl, stavím se do řady ...
Violoncello Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Odesláno 14. června 2020 Vždy, když začnu mít Rolexový roupy, vezmu na tlapu tuhle dokonalost, a jsem v cajku. Ty hodinky mají všechno. Dnes po spokojené návštěvě Koscom kvůli zkrácení tahu. SBGE 201
shewcza Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Odesláno 23. června 2020 Nevíte prosím někdo, jesli je na nových sbgx335 keramická luneta? Nemůžu k tomu najít žádné bližší info.
shewcza Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Odesláno 23. června 2020 Hm hm, tuhle politiku asi nikdy nepochopím. Na prospexech za tři pětky je keramika a na GS za kilo je blato. Sice hezký bláto, ale pořád bláto... Škoda...
MíraMíra Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Odesláno 23. června 2020 Je to ale něco jinýho, než na klasických MM300 atd. Někde jsem četl, že je to snad nějakej DLC povlak na ocelové vložce, bo tak nějak. Mělo by to být o něco odolnější.
shewcza Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Odesláno 23. června 2020 Mám už zkušenost se sbga029 a ty se poškrábaly hned jak jsi na ně namířil objektivem. Počkám si až bude luneta z něčeho normálního.
AdaMoss Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Odesláno 3. července 2020 Včera jsem se opět protáhl...neskutečný hodinky! Divím se, že jich je tady na fóru tak málo :/.
Teatime Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Odesláno 3. července 2020 Mám výročí, gratulujte mi! Dnes je to půl roku, co jsem bez hodinek. Už jsem si skoro odvykl Koscom se snaží, Seiko se tváří, že je to OK zákaznický servis. Příště si zas pořídím "prémiový produkt". Ach jo...
EpsteinBarr Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Odesláno 3. července 2020 Co je s nimi? Nezachytil som info o probleme...
Teatime Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Odesláno 6. července 2020 Také jsem to dosud moc neventiloval. Minutový čítač chrona nečítal. Tedy jsem reklamoval, a když už, tak i s jednou a půl kosmetickou závadou. Vyskytly se nějaké chyby, naposledy jely hodinky z Německa znovu do Japonska. Byl jsem smířen s tříměsíční lhůtou, ačkoli i ta je nehorázná, při dnešní rychlosti dopravy. A běží sedmý měsíc...
shewcza Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Odesláno 6. července 2020 @AdaMoss máš pravdu, není to špatný
Happy88 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Odesláno 7. července 2020 Ševčovy fotky miluju Abych nebyl OT, tak jedna minulotýdenní se zapomenutým nepřetočeným datem.
shewcza Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Odesláno 7. července 2020 Díky kluci, mám z nich radost. @Happy88 já zase miluju ty tvoje hodinky, nechceš mi je přenechat?
bandicoot Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Odesláno 7. července 2020 Fotíte to pěkně, ale do blbýho vlákna. Foťte do inzerce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se