Dantechno Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Jednou za měsíc je provětrat...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Tiše závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Pokud by jsi je náhodou nechtěl, stavím se do řady ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Vždy, když začnu mít Rolexový roupy, vezmu na tlapu tuhle dokonalost, a jsem v cajku. Ty hodinky mají všechno. Dnes po spokojené návštěvě Koscom kvůli zkrácení tahu. SBGE 201 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Woknousovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Nevíte prosím někdo, jesli je na nových sbgx335 keramická luneta? Nemůžu k tomu najít žádné bližší info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Bohužel není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Hm hm, tuhle politiku asi nikdy nepochopím. Na prospexech za tři pětky je keramika a na GS za kilo je blato. Sice hezký bláto, ale pořád bláto... Škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Je to ale něco jinýho, než na klasických MM300 atd. Někde jsem četl, že je to snad nějakej DLC povlak na ocelové vložce, bo tak nějak. Mělo by to být o něco odolnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Mám už zkušenost se sbga029 a ty se poškrábaly hned jak jsi na ně namířil objektivem. Počkám si až bude luneta z něčeho normálního. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Včera jsem se opět protáhl...neskutečný hodinky! Divím se, že jich je tady na fóru tak málo :/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Mám výročí, gratulujte mi! Dnes je to půl roku, co jsem bez hodinek. Už jsem si skoro odvykl Koscom se snaží, Seiko se tváří, že je to OK zákaznický servis. Příště si zas pořídím "prémiový produkt". Ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Co je s nimi? Nezachytil som info o probleme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Také jsem to dosud moc neventiloval. Minutový čítač chrona nečítal. Tedy jsem reklamoval, a když už, tak i s jednou a půl kosmetickou závadou. Vyskytly se nějaké chyby, naposledy jely hodinky z Německa znovu do Japonska. Byl jsem smířen s tříměsíční lhůtou, ačkoli i ta je nehorázná, při dnešní rychlosti dopravy. A běží sedmý měsíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 @AdaMoss máš pravdu, není to špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Pěkný fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Ševčovy fotky miluju Abych nebyl OT, tak jedna minulotýdenní se zapomenutým nepřetočeným datem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Díky kluci, mám z nich radost. @Happy88 já zase miluju ty tvoje hodinky, nechceš mi je přenechat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Fotíte to pěkně, ale do blbýho vlákna. Foťte do inzerce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se