Frantik Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Ja to kuwa vocenuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Dobře ty Franto! Jen to nepřeháněj s keto stravováním. Aby ti nebyly volný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 když budou volny tak je Alex lehce zabere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Máš recht. Nový možnosti. Jsem rád, že má klučina byznys. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Ja jedu jen takovou redukci, žádnou revoluci. Jinak džíny super, uz se nosí skvele :-) Nebyl to můj poslední obchod s Alexem. A jak říkal, úpravy a opravy nejsou problém :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 fakt sem čumel, mrknul na Momo a řekl, že v klidu a až se mi prodřou mezi nohama, že to taky opraví, za zúžení v pase si řekl 240,- padnul sem do kolen, byly už dneska, ale budu tam mít cestu až ve středuvýbornej krejčí, dobře, že ho tu Organic odtajnil:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Ja jedu jen takovou redukci, žádnou revoluci. Jinak džíny super, uz se nosí skvele :-) Nebyl to můj poslední obchod s Alexem. A jak říkal, úpravy a opravy nejsou problém :-)Ferenc, né že to budeš každý tři roky prát...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Tvlé Franto ty už jsi stejný módeman jako Moťák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Ferenc, né že to budeš každý tři roky prát...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Držte huby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Tak Alex je fakt machr, nejen že to stálo téměř nic, ale na těch kalhotách není nic poznat, normálně sem si je v kabince 3x nasadil a zase sundal a furt sem si opakoval, dyk si nepřibral, neboj se, musel je zužit:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Super, mě jsou nějak volný 25oz Iron Heart, tak mu je tam možná hodím, ať poláme pár jehel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Jestli chodíte na Instagram, tak tam má Alex nabídku za 3k 14,5oz jeans z japonského denimu. Akce do 17.11. Možná to stojí za pozornost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 On Thursday, November 22, 2018, The Unbranded Brand <info@theunbrandedbrand.com> wrote: NO BRANDING, NO WASHES, NO AD CAMPAIGNS, NO CELEBRITIES. - Black Friday Weekend - FREE WORLDWIDE SHIPPINGUSE CODE: BF18 Offer Ends Monday November 26th, 2018 at 11:59PM EST You can update your preferences or unsubscribe from this list Copyright ? 2018 The Unbranded Brand, All rights reserved.We send special offers to customers who opted in at www.theunbrandedbrand.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Dnes mi dorazili ?prve? selvedge denim od Alexa, 13oz, kupoval som na blink aku velkost mal, dole by som ich zniesol uzsie, teraz budem par dni labororovat ako ich spravne zahnut, zatial si pripadam ako pako a neverim ze dal tolko za rifle Co som si uvedomil az teraz je ze tuto tvrdu dzinovinu som nosik cele detstvo(non selvedge), rifle, bundy, kosele.kedze si otec privyrabal šitím dzinsov i ineho, po revoluciu sa to uz neoolatilo ale dnes pri tej cene by som ho aj nahovoril nech zacne sit znova, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 (upraveno) Momotaro x Blue Owl BOM-008, 18oz, stealth warrior nošený a skvělě načatý úlovek z ebay a nějaký modrý hodinky edit: Dostala mě ta "stealth warrior" blbinka. Momotaro mají většinou dva bílé "bojové" pruhy na zadní kapse (nebo rukávu u košile). U tohoto modelu to vyřešili fikaně, v zadní kapse jsou všité dva pruhy (tuším) kůže a pruhy vzniknou vyšisováním denimu. Dokonalé Upraveno 28. listopadu 2018 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Alexandr umí...sice jsem tu jeho dílnu trošku hledal, kluk z vesnice ale jsem nadšen, jak riflema tak přístupem...Dal zkusit, neměl velikost, OK spíchnu v konfekci,vyber látku,nitě,zapínání...pak správa ať se změřím, že je ušije na mě ...Za týden byly doma...sedí jak prdel na hrnec...Jako klobouk dolů, tedy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Udělal jsem si "radost" a vzal hotovky za Tailor_s_lab. Žena mi je tak pochválila, že to nějak nedávám a pouštím je dál, kdyby někdo chtěl 38/112 - 15oz. Podrobné míry a foto dodám, barva co má Heboš. Půjdu pod nákup, ať to zmiz,více sz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Že se necháš takhle od ženský ovlivnit...Já jsem byl v pondělí na kérce u tatéra Lenerta, měl na sobě černý Momotaro, tak jsme měli výborný námět ke konverzaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Nenechám, měly děsně vysokej pas, měřil jsem podle oblíbenejch jeansů, ale úplně jinýho střhu. Úplně jinak seděly. V předu jsem je měl skoro po pupek a vzadu mi chránily ledviny, z toho bych se osral. Nosím všechno spíš bokovky, do pasu nic. Dnes to už ani nejde dokupy s panděrem a prostě styl "až pod žebra" už od děcka nenávidím.Šly za Alexem, teď domlouváme něco víc na tělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se