jore1 Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 @organic dobrá 155, ideální do dnešního počasí. Já dnes premiéra 25oz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Moje už jdou zítra za taťkou. IMG-20181214-WA0002.jpg14,5 oz. stárnout je uvidíš, neboj @organic dobrá 155, ideální do dnešního počasí. Já dnes premiéra 25ozkua to musí být prkna, už ses posadil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Aby je nezlomil Dneska venku -7, 25oz ideál.Jo a ta košile je IHSH-51, nikoli IHSH-155, i když jak koukám na IH stránky, vypadají skoro stejně. No nekup to za 120 babek z Kalifornie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 (upraveno) IH flanel + 3sixteen SL-120xk. K jako Kibata denim. Nejlepší fit a kontrast z gatí, co mám. 3AB50AD5-3B14-476A-BB0E-3F7174C91F67.jpegTak ti tam dam jednu podobnou v zelenym provedeni ihsh-206 Upraveno 19. ledna 2019 uživatelem jore1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Tak ti tam dam jednu podobnou v zelenym provedeni ihsh-206[attachment=876922:20180827 Odesláno z mého SM-G935F pomocí TapatalkNejak se to nepovedlo. Prvni pokus poslat foto z mobilu. Pockam az budu u pc. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Tak ti tam dam jednu podobnou v zelenym provedeni ihsh-206[attachment=876922:20180827 Odesláno z mého SM-G935F pomocí TapatalkParáda, fakt. Jsem netušil, že někdy osobně potkám stejnýho pacienta nebo ještě většího, než jsem já. Ale kdo nevyzkouší, nepochopí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 tak se hlásim do klubu, měly by to bejt 16 anebo 16,5 oz, myslím zmiňoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Vítej.A tady počteníčko o IH mánii: https://www.denimhunters.com/iron-heart/?fbclid=IwAR1FTquxQKdALYVhseIYr7SG0qICX--stMbF2mhVh17rPFZ-5XM5H9vMY5o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 díky, začínám na tý 16oz, uvidím co bude dál IH 21oz, možná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Mam ty 16 OZ od Alexandra a super. Je to ideal. Mam 21 od Unbranded a přijde mi to uz moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Jak dlouho tak asi bude trvat nez se stane z 21oz Unbranded nositelny kus? Myslim nez se vytvaruji a trosicku zmeknou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 No par měsíců to trvalo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 (upraveno) Není to jen o gramáži, ale i o tom, jak je denim utkaný. Unbranded neznám, ale 21oz Iron Heart denim je tkaný "ne moc natěsno", tak to není taková hrůza a utrpení. Obecně bych řekl, že když je vydržíš nosit měsíc v kuse každý den, kalhoty se přizpůsobí tobě, a ty jim...Já mám nejradši materiály kolem 16-18oz, dá se to nosit celoročně. Upraveno 2. února 2019 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Koupil jsem džíny Levis v jedné jejich prodejně v Plzni. Chtěl jsem ty odlehčené, jako že letní. Paní prodavačka mi ze dvou značek doporučila tyhle, že mi líp sedí a víc se pro mě hodí. Při zkoušení vše v pohodě.Doma jsem se všimnul, že vnitřní strana kalhot je samý žmolek a chloupky, jako nějaká obyč pytlovina, přitom navrch jsou pěkně hladké. Tak jsem se tam druhý den do prodejny vrátil, že je budu případně reklamovat, prohlédli jsme s prodavačkou i ostatní velikosti a vnitřek je u všech stejný. Zkusil jsem i jinou prodejnu s Leviskami, tenhle model taky měli a opět vnitřek stejný. Přejel jsem je odžmolkovačem, něco to vzalo (obrázek je po očistě jedné strany nohavice), ale stejně mi to přijde jako nějaký šunt, aby byl džíny na rubu takhle žmolkaté. Zkusil jsem je jeden den do práce a moc příjemně mi v nich nebylo, spíš naopak (vhodné spíš na zimu a kousaly jak svetr).Nesetkali jste se s tím už? Nemůže to být látkou, případně jejím složením? Nebo to je nějaký zmetek, který končí zase v ČR? A nebo to tak má být a já jsem moc akurátní. Zatím jsem se s tím ovšem u žádných džín nesetkal, ať normálních nebo odlehčených. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Kolik jsi za to dal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 To bych tipnul jako vlastnost konkrétní látky. Levná a nekvalitní bavlna + velký podíl umělotiny z recyklovaných PET lahví. Na nošení to moc není, zato byznys vynikající. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Koupil jsem džíny Levis v jedné jejich prodejně v Plzni. Chtěl jsem ty odlehčené, jako že letní. Paní prodavačka mi ze dvou značek doporučila tyhle, že mi líp sedí a víc se pro mě hodí. Při zkoušení vše v pohodě.Doma jsem se všimnul, že vnitřní strana kalhot je samý žmolek a chloupky, jako nějaká obyč pytlovina, přitom navrch jsou pěkně hladké. Tak jsem se tam druhý den do prodejny vrátil, že je budu případně reklamovat, prohlédli jsme s prodavačkou i ostatní velikosti a vnitřek je u všech stejný. Zkusil jsem i jinou prodejnu s Leviskami, tenhle model taky měli a opět vnitřek stejný. Přejel jsem je odžmolkovačem, něco to vzalo (obrázek je po očistě jedné strany nohavice), ale stejně mi to přijde jako nějaký šunt, aby byl džíny na rubu takhle žmolkaté. Zkusil jsem je jeden den do práce a moc příjemně mi v nich nebylo, spíš naopak (vhodné spíš na zimu a kousaly jak svetr).Nesetkali jste se s tím už? Nemůže to být látkou, případně jejím složením? Nebo to je nějaký zmetek, který končí zase v ČR? A nebo to tak má být a já jsem moc akurátní. Zatím jsem se s tím ovšem u žádných džín nesetkal, ať normálních nebo odlehčených. IMG_20190706_154234884 (2).jpgIMG_20190706_153014763 (2).jpgIMG_20190706_154446918_LL.jpgIMG_20190706_154315893.jpgpytlovina.jpg Složení: 78 % bavlna, 20 % polyester, 2 % elastan... V tom vidím problém, respektive z toho plyne vlastnost dané látky. Tak nějak, jak jsi nafotil, vypadá spousta podobných hadříků. Příště kupuj jeansy ze 100% bavlny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Odnos je doma na práci a nech si ušít na míru nebo zajdi koupit nejaky poradny. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Díky za odpovědi a rady pánové, asi máte pravdu v tom, co jsem i já do teď zjistil - asi je to problém materiálu - umělotina kombinovaná s nějakým odpadem, v létě těžko nositelné (přitom odlehčené ...), Karlos to napsal přesně.Stály 2 tisíce. Myslím, že tak předloni jsem se ptal v prodejně na Zličíně, proč ty odlehčené nikde nejsou a prodavačka mi hned odpověděla, že za tu cenu, co by stály a z důvodu, že tolik nevydrží jako normální džíny, by je tady nikdo nekoupil a tak je nedováží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 když tu píšete o Levisu ....... já nosím jenom Levis, jsou to jediný kalhoty který mi dlouhodobě seděj a jsou dlouhý přesně jak potřebuju ....... nicméně stářím (mým stářím) se mi zdají nepohodlné a hledal jsem nějaký ekvivalent, který by mi posloužil jako kalhoty a taška zároveň objevil jsem firmu Helikon -TEX, kde jsem nejprve nakoupil nějaká trika a kraťasy ...... když to přišlo tak jsem čuměl, jak to funguje a sedí ....prostě super i když je to vesměs v army stylu pak došlo na kalhoty objednávat kalhoty na dálku je moje noční můra a po dlouhém bádání jsem nakonec objednal stejnou velikost jako nosím Levis musím říct, kam se sere Levis ..... sice to asi dyzajnově nebude pro každýho, ale ty kalhoty jsou skvěle ušitý a seděj jak od krejčího + do kapes nandám všechno co potřebuju berte to jako námět pro pohodlnej život *nutno dodat, že komunikace s obchodem, dodání atd je na jedničku https://www.armyoriginal.sk/nohavice-utp-jeans-denim-mid-dark-helikon-tex https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=5xPv4_p2Q5o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se