Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak ti tam dam jednu podobnou v zelenym provedeni ihsh-206[attachment=876922:20180827

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Nejak se to nepovedlo. Prvni pokus poslat foto z mobilu. Pockam az budu u pc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ti tam dam jednu podobnou v zelenym provedeni ihsh-206[attachment=876922:20180827

Paráda, fakt. Jsem netušil, že někdy osobně potkám stejnýho pacienta nebo ještě většího, než jsem já. Ale kdo nevyzkouší, nepochopí :D

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Není to jen o gramáži, ale i o tom, jak je denim utkaný. Unbranded neznám, ale 21oz Iron Heart denim je tkaný "ne moc natěsno", tak to není taková hrůza a utrpení. Obecně bych řekl, že když je vydržíš nosit měsíc v kuse každý den, kalhoty se přizpůsobí tobě, a ty jim...Já mám nejradši materiály kolem 16-18oz, dá se to nosit celoročně.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Koupil jsem džíny Levis v jedné jejich prodejně v Plzni. Chtěl jsem ty odlehčené, jako že letní. Paní prodavačka mi ze dvou značek doporučila tyhle, že mi líp sedí a víc se pro mě hodí. Při zkoušení vše v pohodě.

Doma jsem se všimnul, že vnitřní strana kalhot je samý žmolek a chloupky, jako nějaká obyč pytlovina, přitom navrch jsou pěkně hladké. Tak jsem se tam druhý den do prodejny vrátil, že je budu případně reklamovat, prohlédli jsme s prodavačkou i ostatní velikosti a vnitřek je u všech stejný. Zkusil jsem i jinou prodejnu s Leviskami, tenhle model taky měli a opět vnitřek stejný. 

Přejel jsem je odžmolkovačem, něco to vzalo (obrázek je po očistě jedné strany nohavice), ale stejně mi to přijde jako nějaký šunt, aby byl džíny na rubu takhle žmolkaté. Zkusil jsem je jeden den do práce a moc příjemně mi v nich nebylo, spíš naopak (vhodné spíš na zimu a kousaly jak svetr).

Nesetkali jste se s tím už? Nemůže to být látkou, případně jejím složením? Nebo to je nějaký zmetek, který končí zase v ČR? A nebo to tak má být a já jsem moc akurátní. Zatím jsem se s tím ovšem u žádných džín nesetkal, ať normálních nebo odlehčených.

post-5787-0-57911300-1562425933_thumb.jpg

post-5787-0-60426900-1562425957_thumb.jpg

post-5787-0-22642600-1562425986_thumb.jpg

post-5787-0-89679400-1562426022_thumb.jpg

post-5787-0-89332800-1562426045_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Koupil jsem džíny Levis v jedné jejich prodejně v Plzni. Chtěl jsem ty odlehčené, jako že letní. Paní prodavačka mi ze dvou značek doporučila tyhle, že mi líp sedí a víc se pro mě hodí. Při zkoušení vše v pohodě.

Doma jsem se všimnul, že vnitřní strana kalhot je samý žmolek a chloupky, jako nějaká obyč pytlovina, přitom navrch jsou pěkně hladké. Tak jsem se tam druhý den do prodejny vrátil, že je budu případně reklamovat, prohlédli jsme s prodavačkou i ostatní velikosti a vnitřek je u všech stejný. Zkusil jsem i jinou prodejnu s Leviskami, tenhle model taky měli a opět vnitřek stejný. 

Přejel jsem je odžmolkovačem, něco to vzalo (obrázek je po očistě jedné strany nohavice), ale stejně mi to přijde jako nějaký šunt, aby byl džíny na rubu takhle žmolkaté. Zkusil jsem je jeden den do práce a moc příjemně mi v nich nebylo, spíš naopak (vhodné spíš na zimu a kousaly jak svetr).

Nesetkali jste se s tím už? Nemůže to být látkou, případně jejím složením? Nebo to je nějaký zmetek, který končí zase v ČR? A nebo to tak má být a já jsem moc akurátní. Zatím jsem se s tím ovšem u žádných džín nesetkal, ať normálních nebo odlehčených.

attachicon.gifIMG_20190706_154234884 (2).jpg

attachicon.gifIMG_20190706_153014763 (2).jpg

attachicon.gifIMG_20190706_154446918_LL.jpg

attachicon.gifIMG_20190706_154315893.jpg

attachicon.gifpytlovina.jpg

Složení: 78 % bavlna, 20 % polyester, 2 % elastan... V tom vidím problém, respektive z toho plyne vlastnost dané látky. Tak nějak, jak jsi nafotil, vypadá spousta podobných hadříků. Příště kupuj jeansy ze 100% bavlny.

Odkaz ke komentáři

Díky za odpovědi a rady pánové, asi máte pravdu v tom, co jsem i já do teď zjistil - asi je to problém materiálu - umělotina kombinovaná s nějakým odpadem, v létě těžko nositelné (přitom odlehčené  :) ...), Karlos to napsal přesně.

Stály 2 tisíce. 

Myslím, že tak předloni jsem se ptal v prodejně na Zličíně, proč ty odlehčené nikde nejsou a prodavačka mi hned odpověděla, že za tu cenu, co by stály a z důvodu, že tolik nevydrží jako normální džíny, by je tady nikdo nekoupil a tak je nedováží. 

Odkaz ke komentáři

když tu píšete o Levisu ....... já nosím jenom Levis, jsou to jediný kalhoty který mi dlouhodobě seděj a jsou dlouhý přesně jak potřebuju ....... nicméně stářím (mým stářím) se mi zdají nepohodlné a hledal jsem nějaký ekvivalent, který by mi posloužil  jako kalhoty a taška zároveň

objevil jsem firmu Helikon -TEX, kde jsem nejprve nakoupil nějaká trika a kraťasy ...... když to přišlo tak jsem čuměl, jak to funguje a sedí ....prostě super i když je to vesměs v army stylu

pak došlo na kalhoty

objednávat kalhoty na dálku je moje noční můra a po dlouhém bádání jsem nakonec objednal stejnou velikost jako nosím Levis

musím říct, kam se sere Levis ..... sice to asi dyzajnově nebude pro každýho, ale ty kalhoty jsou skvěle ušitý a seděj jak od krejčího + do kapes nandám všechno co potřebuju

berte to jako námět pro pohodlnej život :D

*nutno dodat, že komunikace s obchodem, dodání atd je na jedničku

https://www.armyoriginal.sk/nohavice-utp-jeans-denim-mid-dark-helikon-tex

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=5xPv4_p2Q5o

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...