Moty Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Country Attire znám a taky tam kupuju, ale tenhle svetr tam nemaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Moty, je to tato: http://www.redpathknife.com/barbour-women-s-barbour-straiton-quilted-jacket-macadamia-lqu0666cr11.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Netuší někdo jak se dá poznat u téhle bundy co mám na cestě jak je šitá ?Tady kde jsem koupil nemůžu nic vyšťourat, jiné shopy uvádí u stejného čísla modelu od slim-fit až po relaxed-fitJe možné pokud nic neuvádí jedná se o regular-fit ?https://www.countryattire.com/barbour-international-steve-mcqueen-men-s-merchant-waxed-jacket-olive-mwx0465ol71.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Mám doraz, sháním Barbour Gisburne v nějakým ověřeným shopu. Na těch co jsou tu většinou zmíněné není skladem. A pak dotaz na svetr. Máte někdo Dale of norway? Stojí ta cena za to? Nebo se mám poohlédnout po levnějším výrobku třeba od Kama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 A pak dotaz na svetr. Máte někdo Dale of norway? Stojí ta cena za to? Nebo se mám poohlédnout po levnějším výrobku třeba od Kama?Yep.Stojí. Vevnitř Windstopper, venku teflon, nosím bo už tak sedm let. To smrdí dalším vláknem... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) Kama má taky windstopper tak proto se ptám větruodolná, prodyšná membrána GORE? WINDSTOPPER?A dělají z merino vlny a je to Made in Czech republic Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Je vodě odolný? Po Dale voda sjede dolů, a když po letech začne pouštět vodu dovnitř, tak se to jen přežehlí a jede se dál. Ale made in Česko je taky silná karta, o tom žádná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Kama dělá dobrý kvalitní věci a hlavně za peníze které odpovídají. Dneska značky neví co si říct, např. Devold až třikrát takové peníze za to samé. Ale i přes to mám věci jak od Kamy, tak od Devoldu, klasika :-) Ale říkám, maká to stejně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Po předchozím téměř průseru s objednáním se raději zeptám, protože jsem nic o nich nenašel. http://www.brickknitwear.com/ Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Myslím, že máš vyloženě "čuch" na ty správný shopy.Asi bych hledal dál být tebou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 (upraveno) Moty mazaj z tade prec Pomocka do buducnosti: ak chces kupovat z UK eshopu, konci to na .co.uk. Iste, mozu mat AJ .com ( napr countryattire) ale vzdy maju aj .co.uk (ako countryattire) Pripadne mi posli rovno sz, rad to checknem, mozno raz objavis nieco real, zislo by sa mi nieco dalsie okrem outdoorandcountry a countryattire Upraveno 10. ledna 2018 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Moty, je tu nekde link na overovac prodejcu...je to na strankach Barbouru, ale blbe se to tam hleda. Zadas tam adresu a rekne ti to, jestli je to ofiko prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Moty, je tu nekde link na overovac prodejcu...je to na strankach Barbouru, ale blbe se to tam hleda. Zadas tam adresu a rekne ti to, jestli je to ofiko prodejce.https://www.barbour.com/counterfeit-education Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 No vyborny, nacelnik nikdy nespi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 No vyborny, nacelnik nikdy nespi Kudrnáči kdy mi vokážeš tu mastnou kapsu na 4 lahváče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Nemáte nekdo cepku Barbour? Na countryattire mají jednu co se mi líbí(https://www.countryattire.com/barbour-men-s-crieff-flat-cap-olive-mixed-herringbone-mha0009ol53-h385.html), ale nějak nerozumím tě m velikostem tam... A ani v popisech velikosti nemají přepočet třeba na cm, kterému bych rozumnel... Tak jsem myslel, jestli ji někdo nemáte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Tak kdyby se to někomu ještě někdy hodilo, https://www.outdoorandcountry.co.uk/sizeguide/barbour.aspx#13Zde jsou tabulky velikosti na čepky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Měl by někdo zájem o "Bedajlu" velikost 40? Pokud ano, tak případné dotazy do SZ. Ještě malé info o velikosti pro případné zájemce i pro případné kupující v budoucnu kdekoliv jinde. Měřím 176cm, váha cca 93kg a potřebuju větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Nemáte nekdo cepku Barbour? Na countryattire mají jednu co se mi líbí(https://www.countryattire.com/barbour-men-s-crieff-flat-cap-olive-mixed-herringbone-mha0009ol53-h385.html), ale nějak nerozumím tě m velikostem tam... A ani v popisech velikosti nemají přepočet třeba na cm, kterému bych rozumnel... Tak jsem myslel, jestli ji někdo nemáte...Mam. Voskovanou bekovku. Podle velikosti to moc nejde kupovat. Zkusil jsem jich několik typů, kazda seděla trochu jinak i kdyz byly stejné velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Na střelce jsem objednal Čepku, triko a šálu. V nejhorším mi bude sedět aspoň ta šála :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se