Qvido Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Tak dnes dorazila do Bedale vesta (o které jsem myslel že jí nikdy nebudu potřebovat) a bunda je komplet.Nechápu jak jsem jí mohl bez té vesto-vložky nosit....Trochu mě zarazilo když manželka našla balíček hozený za vraty, nevím jestli ty levnější doručuje taky DPD ale v podstatě jsem rád že nikam nemusím a všechno dobře dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Tak dnes dorazila do Bedale vesta (o které jsem myslel že jí nikdy nebudu potřebovat) a bunda je komplet.Nechápu jak jsem jí mohl bez té vesto-vložky nosit....Trochu mě zarazilo když manželka našla balíček hozený za vraty, nevím jestli ty levnější doručuje taky DPD ale v podstatě jsem rád že nikam nemusím a všechno dobře dopadlo. K tý vestě, dobrý, tak na zimu do 0°C, potom nic moc. Co mě na tom štve je, že se do tý bundy blbě leze, oni nemaj na ramenech žádné úchytky pouze nahoře u poutka, tak se mi často stane, že ruku cpu mezi vestu a spodek bundy. Když mi přišla, tak byla taky náramná radost, protože jsem jí dosti dlouho sháněl a přes net jsem neměl odvahu si jí objednat, až tady někdo poradil Country Attire, tam to maj dobře vysvětlený a na další dobrou radu, kde v bundě hledat velikost, jsem úspěšně objednal. Teď, ale radost trochu opadla a bunda je uložená ve skříni a čeká jarní oteplení(možná už bez vesty). Neber to ve zlém. Je to jenom moje zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Kluci, z countryattire to k vám vozí Česká pošta? Můj balíček objednaný 10.1. Mi pořád nepřišel, tak jestli někam volat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) K tý vestě, dobrý, tak na zimu do 0°C, potom nic moc. Co mě na tom štve je, že se do tý bundy blbě leze, oni nemaj na ramenech žádné úchytky pouze nahoře u poutka, tak se mi často stane, že ruku cpu mezi vestu a spodek bundy. Když mi přišla, tak byla taky náramná radost, protože jsem jí dosti dlouho sháněl a přes net jsem neměl odvahu si jí objednat, až tady někdo poradil Country Attire, tam to maj dobře vysvětlený a na další dobrou radu, kde v bundě hledat velikost, jsem úspěšně objednal. Teď, ale radost trochu opadla a bunda je uložená ve skříni a čeká jarní oteplení(možná už bez vesty). Neber to ve zlém. Je to jenom moje zkušenost.Moje je úplně stejná a asi uz to s tou vestou moc nosit nebudu. Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Kluci, z countryattire to k vám vozí Česká pošta? Můj balíček objednaný 10.1. Mi pořád nepřišel, tak jestli někam volat... pockaj este par dni a potom napis mail do CA ze ti nic neprislo, ze zasielka sa stratila. Oni si to dako checknu cez RoyalMail a nasledne ti vratia prachy.Na slovensku to dorucuje GLS, v cechach neviem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Oki počkám ještě pár dní. Z CA mi psali ze jim mám napsat devátého druhý... Ale já chtěl tak nějak vyjit naproti a třeba to někde smrdí v depu... Ale těžko říct, jakého dopravce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Ja mel z CA vzdycky tracking... A urcite to nebyla Ceska Posta, akorat uz nevim kdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Já této měl právě pod sto euro... Tam to zadarmo je ještě bez tracking... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Mne to dorazilo za 4dni. z UK DPD-ckom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Boty byly přes DPD s tracking, Vesta byla pod 100Ł a byla bez tracking, ležela pohozená podobně jako u Quida na podestě u vchodu do domu. Naštěstí bydlíme v lokalitě, kam moc lidí nepříjde. Tak jsem jí tam večer našel. Pošta taky trvala něco přes 10 dní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Co mě na tom štve je, že se do tý bundy blbě leze, oni nemaj na ramenech žádné úchytky pouze nahoře u poutka, tak se mi často stane, že ruku cpu mezi vestu a spodek bundy.Hele to se mi přesně stalo už včera když jsem bundu na sebe soukal v hospodě, myslím že se na to dá zvyknout, s mírou zateplení nemám problém, do města akorát a do větší kosy mám Fjallraven taky voskovanou ale echt voskem.Je zajímavé že je navoskovaná bunda super prodyšná to wax Barbour zdaleka takový není.U té Bedalky jediné co mě trochu štve že mi kapuca už dvakrát zůstala v ruce když za ní popadnu bundu třeba ze židle, tam ale bude taky problém asi u mě, hold jenom patentky.K době doručení z CA, věci z track numb.: o víkendu objednáno vždy ve čtvrtek DPD doručeno, bez tn. (vesta) v úterý večer objednáno, násl týden ve středu hozeno za vrata.Tímhle voskuju Fjallraven :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Ja mam spoustu ruznych kousku od Fjallraven a jsem moc spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Ste nejaki zimomrivi, dpc Ja som zobral Beaufort na Sibir, a prezila so mnou aj cca -40tky, s vlozkou...a termo vecami pod nou, samozrejme. Ale kazdy sudruh to ma inak, ze ano. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 (upraveno) 190cm/95kg.... když vemu Bedale SL v XL velikosti, bude mi dobrá? Vleze se mi pod ní hrubší svetr v zimě nebo je fakt hodně na tělo? Nebo spíše vzít ?regular?, chci to na celoroční nošení (na dovolenou k moři ji brát nebudu) Upraveno 1. února 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr82 Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Barbour dělá taky moc pěkný svetry - první jsem koupil v Rakousku, v neděli objednal 2 z Outdoor and Country za celkem zajímavej peníz a dneska jsou doma. https://www.outdoorandcountry.co.uk/shop-by-brand/barbour/barbour-sweaters-cardigans-jumpers-knitwear/barbour-jumpers.sub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Moco no neviem. Ale SL a hruby sveter nejdu moc dokopy. Pri tvojej vahe a predstave o celorocnom noseni by som isiel asi do regular. SL je dost na telo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Moco no neviem. Ale SL a hruby sveter nejdu moc dokopy. Pri tvojej vahe a predstave o celorocnom noseni by som isiel asi do regular. SL je dost na telo.Diky, to jsem potřeboval vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 moco: mam doma bedale sl velkost XL.hrudnik mam 112cm to je 44inch a v poho oblecem pod to sveter. ked chces mozem pomerat aj ine rozmery. vyska 176cm/ vaha 88 a pas cca 85cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Lac myslis bedale SL alebo regular ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 moco: mam doma bedale sl velkost XL.hrudnik mam 112cm to je 44inch a v poho oblecem pod to sveter. ked chces mozem pomerat aj ine rozmery. vyska 176cm/ vaha 88 a pas cca 85cmDlouhá ti není? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se