SCIFI Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Asi o tri príspevky dozadu sú pochvalné ódyděkuji. Pohlavek si dám sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 (upraveno) Nikdy sem nechtěl spunty/pecky páč mi blbě drzej v uchu, až do teď. Mrazik doporučil iBasso IT01 a je to pecka, jakoze parada. Takže díky mu patří i tady Upraveno 26. června 2018 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Nikdy sem nechtěl spunty/pecky páč mi blbě drzej v uchu, až do teď. Mrazik doporučil iBasso IT01 a je to pecka, jakoze parada. Takže díky mu patří i tady A mají i vyměnitelnej kabel, pěkný. Škoda, že jsem o nich nevěděl, když jsem loni kupoval nový špunty. Mimochodem, tušíte, kde nejlíp sehnat ten kabel? Nebo ho třeba Audigo časem zařadí do nabídky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1712&t=1275725&start=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Zdravím všechny.Poradíte mi nějakou náhradu za Sennheiser cx-300 Precision? Poslouchám na mobilu Sony XZ2C Compact. Hlavně Flac a audioknihy. Jde mi o to, aby byly Bluetooth. Děkuji za reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Jakýkoliv sluchátka s možností výměny kabelu a k nim dokoupit kabel s BT. To je podle mne nejlepší cesta ke kvalitnímu poslechu. Ze špuntů doporučuji poslechnout výše zmíněná iBassa a k nim kabel z Ali nebo pohledat na Penonaudio.com. Hodně frčí různé výtvory od KZ, což je levná špuntová alternativa. Pokud se povede kus i údajně dobře hrající. Hodně dobře hrajou i Whizzer A15 a výrazně lépe A15pro. Pokud bys chtěl už fakt něco echt, tak bych se podíval na nabídku Custom Art z Polska. Umějí i univerzální mušle a jejich poslední modely s technologií Fibae jsou hodně chválené.Na audioknihy bych doporučoval něco spíš s temnějším projevem, aby si se potom nezbláznil ze sykavek. Hodně věcí lze poslechnout v Audigu ( Praha, Brno ) nebo u Hejtmánka ( Brno ). K načtení lze hodně dohledat i případně koupit na AVmanii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Zdravim, shanim reproduktory k notebooku na hudbu, 2.1, cca 3-4 tisice. Ma smysl resit externi zvukovou kartu v tyhle cenovy relaci? Jednu doma mam, ale kupoval jsem ji hlavne kvuli zapojeni 5.1 soustavy do notebooku. Na alze celkem mizernej vyber, diky za tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Osobně bych to řešil bez externí zvukovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Absolutne zbytecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Je ten basak vazne nutny? Creative T30 ci T40 dokazu zahrat velmi pekne. Je moznost i wireless verzie pri niektorych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Všetko závisí od nárokov. Reproduktory k notebooku na hudbu je dosť široký pojem. Ak je čo len trochu vážnejší záujem o kvalitu, nehľadal by som na Alze, ale napríklad na Muzikeri, oželel subwoofer a trochu finančne pritlačil. JBL LSR305 (pozor, cena býva za kus), Yamaha HS5 (aj bazárové, aj HS50M). Nebude to basovať jak hovado, ale človek tam aspoň počuje nástroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 https://hudba.bazos.cz/inzerat/90424000/JBL-LSR305.php Asi by som im na počúvanie hudby dal prednosť pred Yamahami HS5, resp. HS50. Sú mierne "hifistickejšie", Yamahy sú trochu surové pre nezvyknuté ucho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracuda Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Do sestavy 2.1 bych nešel a rozdíl integrovaná zvukovka v notebooku vs nějaká lepší u repro kolem 3 - 4 tis. Kč jde rozhodně poznat. Můj tip je Behringer STUDIO 50 USB mají v sobě integrovanou zvukovku a za tu cenu......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Zdravim, shanim reproduktory k notebooku na hudbu, 2.1, cca 3-4 tisice. Ma smysl resit externi zvukovou kartu v tyhle cenovy relaci? Jednu doma mam, ale kupoval jsem ji hlavne kvuli zapojeni 5.1 soustavy do notebooku. Na alze celkem mizernej vyber, diky za tipy. V tyhle cenovy relaci bych volil novy sluchatka + ext. zvukovku z bazaru. Dostanes z toho celkem slustej zvuk, napr. pri koupi Etymotic Research HF5. Ext. zvukovka k reproduktorum 2.1 v tyhle cenovy hladine bude o nicem (IMHO poznas rozdil, ale bude to spis od spatnyho k mene spatnemu, tedy za me skoda penez). Dalsi vec je ze bych mozna neco malo posetril, investice do reproduktoru je jedna z tech investic, kterou lidi litujou jen PRED koupi (zejm. ti, kteri poslouchaji hudbu a nejde jim tolik o filmy). Vlastni zkusenost pri sestave v hladine 30k, nelituju ani koruny, i kdyz mezi hifimagory to bude spis entry level. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Kluci, prosím o tip. Potřeboval bych špunty, bluetooth, ale minimálně 10 hodin (čím vic, tím líp), s rozumnou cenou.. 1.000-1.500.. nevím, jestli to je vůbec reálné, jde to mimo mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Ahoj všem, obracím se také o velkou prosbu o radu či přímo 2. Řeším nákup soundbaru (repro se mi prostě nevejde :-( ) a taky přenosného repráčku 1. ad soundbar - dost se mi líbí JBL Bar 3.1. tedy cenové relace těch ideálně 10 max cca 15tis. Co mi bylo porazeno tak 3 kanály, aby byly dobře slyšet dialogy- potřebuju ke zkvalitnění TV a taky na poslech hudby přes telefon atd. 2. ad repráček - Bose soundlink mini 2 (případně revolve) vs JBL Flip 4 (na všech fórech se hádají...) Díky moc,Mac :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Otázka naprostého laika. Normálně používám sluchátka Marshall major II. A potí se mi v nich uši. V létě vylévám kyblíček potu. Takže jsem jednou seděl na záchodě a na na zdřevěnělých nohách jsem se dostal k recenzi na tato sluchátka https://avmania.e15.cz/kz-zs5-excelentni-levna-hi-fi-sluchatka-se-ctyrmi-menici-test. Protože jsem Alibába pozitivní, tak jsem si je koupil. Předesílám, že jsem hifista stejně jako baleťák nebo skokan na lyžích. A co se stalo... Poslouchám prakticky muziku jen z Apple 7+ , z té jejich aplikace hudba. A když si ta sluchátka vyhulím do těch červených políček, jakože si ničím uši a jak to mám rád, začnou mi některé kousky šumět. Jiné zůstávají křišťálové jak studánka a prakticky jsem takhle zatím čistě neslyšel nic hrát. Prosím řekněte mi, co je správně? Předesílám, že to je experimentální kauf za pár stovek, takže je nešetřete. a) sluchátka stojí za prd, je to čínský šunt je to normální, když se dají sluchátka moc nahlasc) některé desky, třeba ty starší i po digitalizaci šumíd) Roman si má častěji mýt ušie) sluchátka jsou tak dobrý, že hrají i to, co levná nedají, tj. i nějaký šumf) jiné, ten blbec tomu vůbec nerozumí (prosím tady vysvětlit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Kolik jsi skocil nejvic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 (upraveno) Kolik jsi skocil nejvic?Di do prdele , líp tancuju Labutí jezero Upraveno 6. srpna 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 třetí zleva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se