Harwey Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Tiez budem muset dokupit nejake sluchatka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Něco jako úklid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Nemuzu si pomoct ale ja v tech Letshuoer S12 slysim zkresleni. Znatelne se to zlepsi pouzitim BBE coz je ficura kterou jsem nikdy nemel potrebu pouzit, coz jen potvrzuje moji teorii. Pritom vsude ctu jak se planar technologie vyznacuje minimalnim zkreslenim... Se zapnutym BBE uz se to hodne blizi dobremu zvuku, metal, pop apod zni hodne dobre, urcite o tridu lepsi nez KZ ZS5, ale folk, perkuse, industrial, nebo cokoliv trochu disharmonickeho zni porad trochu neprijemne. Zkusil jsem ted jeste ze srandy nacpat do krcku spuntu trochu vaty a prijde mi ze se to vyrazne zlepsilo i kdyz na ukor detailu ve vyskach, ale "zkresleni" je temer pryc, tak mne napada jestli to nemuze byt nejaka rezonance? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Panove, doporucite prosim jake bezdratove spunty do usi koupit? Cca do 5tis, ale muzou byt samozrejme za litr pokud budou slusne hrat. Potlaceni hluku by bylo fajn, ale ne asi u tech za litr. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 @dan83 Sony True Wireless WF-1000XM4, Sony True Wireless LinkBuds S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 před 6 hodinami, Duke650 napsal: Něco jako úklid Jak velký posun myslíš že jsou Blessing od Aria? Nedokážu to sofistikovaně vyjádřit odbornými pojmy, ale Aria hrají teda hodně dobře. A to na nich mám zatím základní kabel a tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Bohužel neporadím, Aria jsem neslyšel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Nakoniec Fiio FD3 Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 před 22 hodinami, Harwey napsal: Nakoniec Fiio FD3 Pro Super volba sám mám 5ky a trojky jsou na tom hodně, hodně podobně, jen víc do zábavna, takže pro někoho aji lepší volba, kor za ty prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Přátelé, má cenu upgrade z Shanling m0 na m6? Má někdo praktickou zkušenost? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 V 1. 3. 2023 v 18:56, Bert napsal: Přátelé, má cenu upgrade z Shanling m0 na m6? Má někdo praktickou zkušenost? Díky. Určitě má, ale v této kategorii bych ozkoušel vícero možností, už se člověk můžeš dívat i po značkách jako Astell&Kern, Lotoo. Kromě papírových vlastností se podívat i po zkušenostech s prostředím, občas (obzvlášť u číňanů) bývá pomalé. Dost záleží také na sluchátkách, jejich náročnost, citlivost, charakter. M6 určitě bude velký skok, ale primární investice by měla být vždycky do sluchátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Mraky lidi tady a tak mi třeba někdo poradí? Umite se mi prosím někdo podívat na sluchátka? Druhá strana od drátu mi nehraje . Vůbec. Ticho. Předem děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 před 14 hodinami, Balthus napsal: Určitě má, ale v této kategorii bych ozkoušel vícero možností, už se člověk můžeš dívat i po značkách jako Astell&Kern, Lotoo. Kromě papírových vlastností se podívat i po zkušenostech s prostředím, občas (obzvlášť u číňanů) bývá pomalé. Dost záleží také na sluchátkách, jejich náročnost, citlivost, charakter. M6 určitě bude velký skok, ale primární investice by měla být vždycky do sluchátek. Díky. Jdu hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 V 13. 2. 2023 v 15:50, OndraPod napsal: Ja trochu podlehl hypu a koupil Letshuoer S12 Pro a popravde nemuzu rict ze bych byl nejak uneseny jejich zvukem. Rozhodne nehrajou spatne, nizsi frekvence nemaji chybu, srovnavam s KZ ZS6 respektive ZS5 ktere jsem pouzival poslednich 5 let, ale je tam neco ve vysich stredech co mi uplne nesedi. Bez EQ a jakychkoliv efektu samozrejme S12 vitezi na cele care, predevsim v cistote basu, ale s EQ a Jeteffectem Plenue D3 se rozdil temer smaze, skoro bych rekl ze ZS5 jsou univerzalnejsi. Taky je mozny ze je to o zvyku, prece jen kdyz clovek neco posloucha 5 let, tak se to trochu podepise, ale cekal jsem mnohem vetsi rozdil ve prospech S12 Pro. Tak po troscce laborovani s vatou, jsem skoncil u male kulicky lekarske vaty nacpane do krcku sluchatek a hroujou ted jak z praku. Na rozebirani sluchatek a vymenu filtru menice a zvetsovani ventilacniho otvoru ala Michael Bruce jsem si fakt netroufl, no a dneska na mne vyskocilo tohle video: Nakonec mozna prece jenom nejsem uplne hluchej I tak za sebe doporucuju se planarum spis vyhnout, basy a cistota zvuku jsou uzasny, ale je tam urcity zabarveni zvuku na ktery je potreba si zvyknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Kam posíláte sluchátka na opravu? Odešel mi konektor na mých Etymotic ER4 a sluchatka.net, které jsem využíval už nefungují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Snad nebude muj dotaz moc mimo, potřebuju nějaký BT repro k Ipadu, tak +/-3k Mám vzít Homepod mini nebo JBL Flip 6 nebo něco jinýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Nový favorit v budgetové kategorii https://shenzhenaudio.com/products/truthear-x-crinacle-zero-red-dual-dynamic-drivers-in-ear-headphone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna V 28. 11. 2023 v 21:14, Moty napsal: Snad nebude muj dotaz moc mimo, potřebuju nějaký BT repro k Ipadu, tak +/-3k Mám vzít Homepod mini nebo JBL Flip 6 nebo něco jinýho? JBL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 10 hodinami, Duke650 napsal: Nový favorit v budgetové kategorii A co na ně říkáš ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Ještě budu chvíli laborovat se silikonovými tipy, zkusím malinko menší. A zatím jsem je poslouchal jen z DAPu, ještě vyzkouším stolní DAC/AMP s peace ekvalizací. Ale už teď mohu říct, že zírám, čeho se dá dosáhnout za 55 USD. Určitě si je nechám, jsou hodně dobré, ne pouze "za ty prachy dobré" Prodám Moondrop Blessing 2 Dusk a časem dokoupím Blessing 3 Dusk, ale čistě kvůli ergonomii, ne kvůli zvuku... P.S. Ještě máme Moondrop Variations, ale ty primárně používá syn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se