filo-boxer Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Teda, nechat se zviklat zenskyma z uctarny...co, kdyz ti priste reknou, ze mas odrbanou zelenou motorku a nebo skarede hodinky? Kup si soft shell verzi, ta je i po roce jako nova. Sibir potvrdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Potvrzuju ze tyvek je po roce odrbanej a po dvou na odpis, ale softshellka je jak nova. Dokonce se da prat v pracce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 No ony ty ženské jenom potvrdily, co jsem si myslel, že to není žádná sláva. Ale co mám peněženku od Tomáše Lingera, není už potřeba cokoliv pořizovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Dneska na mě na FB vyskočilo tohle: https://www.bewooden.cz/drevena-penezenka Rozhodně tuhle šrajtofli nechci doporučovat. Jen mě překvapilo, že tomu pánové od BW říkají řemeslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 (upraveno) Konečně vím jak vypadá prkenice Upraveno 23. října 2017 uživatelem Paw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 to je fatfoldka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Slimka právě došla. Dobrá je. Vlezlo se všechno, co jsem potřeboval. Jediný co, tak jsem myslel, že ten hliníkový plátek je solo a vymezuje tak ?prostor? pro karty. A neni, je přilepenej na karbon. Což je vlastně buřt nakonec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Tohle je teda slimka jak prase (no offence) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 (upraveno) To máš o úhlu pohledu. 13mm, stejně jako GMTýčka, mi přijde slim-enough. Každopádně proti tomu, co jsem měl doteď, nebe a dudy Upraveno 23. října 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Ja výrazně snížil počet karet a taky to bez nich jde, pak je slim téměř vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Ja výrazně snížil počet karet a taky to bez nich jde, pak je slim téměř vseamen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 (upraveno) Moty ma pravdu.Doporucuju aplikaci na smartphony Stocard, kam si karty ulozite. Predtim jsem mel aplikaci Portmonka. Nebyla spatna, ale obcas mi s updatem smazala karty. Edit: mluvim o vernostnich kartach Upraveno 23. října 2017 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Díky za tip. Věrnostní tam mam sice jen dvě, ale každý milimetřík se počítá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Kdyz vesrnostni jen 2, tak co je ten zbytek.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 (upraveno) 2x platebka moje, 1x firemní, OP+ŘP, pojištění, multisport a 2x věrnostní. 9 celkem. Plus 3 lístky na mhd, firemní squahová legitka, kartička na vláček LocoCafe a kilo. Howgh. //edit: věrnostní 1x (nespresso), ikeu jsem delegoval manželce Upraveno 23. října 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Na vernostné karty odporúčam vyskúšat aplikáciu mobile pocket, má veľa predpripravených slovenských a českých kariet a funguje spoľahlivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Aj toto nevyzera zle https://www.amazon.de/dp/B0767PTJH4/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=3OVR9C6JY1683&coliid=IRFIGGL4QUMG4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 2x platebka moje, 1x firemní, OP+ŘP, pojištění, multisport a 2x věrnostní. 9 celkem.Plus 3 lístky na mhd, firemní squahová legitka, kartička na vláček LocoCafe a kilo. Howgh. //edit: věrnostní 1x (nespresso), ikeu jsem delegoval manželcety fakt chodis jenom s kilem? ja se onehda bavil se svym pneuservisakem, ptal se me, kolik u sebe nosim, ja rikal tak deset, a von, ze min. dvacku, ze jinak si pripada jak bez ruky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Asi záleží, jestli preferuješ cash nebo kartu, já u sebe kolikrát nemám ani to kilo. Hotovost používám prakticky jenom u kadeřnice, v kavárně v kanclu a vietnamský večerce u baráku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se