Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Souhlas Dream Team super oddechovka, jen kdyby bylo o třetinu méně Prachaře tak je to dokonalé. Ale vzhledem k tomu, že se podílel na filmu, museli to všichni strpět. Bráno s nadsázkou:) Originální námět, vybočující hodně z davu posledních komedií. 8/10

Odesláno

Jedna bitva za druhou -  https://www.csfd.cz/film/1476388-jedna-bitva-za-druhou/prehled/ - Jako dela si ze me nekdo prdel? Vizuelne a hereckymi vykony treba prima, pribeh/scenar.. divnej, ale dejme tomu, ale ten soundtrack/hudba, co to sakra ma bejt? Nedal jsem to pres pulku, to neustaly otravny brnkani i behem dialogu a furt je neco hroznyho. Bejt na tom v kine s dobrym zvukem, vybouchne mi hlava po pul hodine. Jako urcite to ma nejaky umelecky vysvetleni, ale todle teda ne, pratele:)

Odesláno

Zkouknul jsem Der Tiger a jako jo... ten konec je teda řekněme zvláštní, chvilku jsem si myslel že to bude variace na Apokalypse Now, ale vykutili to teda jinak. Dobrá polovina jmen v titulcích je česká, kde taky dneska natáčet pořádný druhoválečný filmy, že... Jen jsem furt koukal, co že to mají všichni za hodinky, skoro to vypadalo, jako by vyfasovali všichni stejný - a podle mě teda na tu dobu nepřirozeně veliký. Takhle velké byly tak chronografy Hanhart (což tyhle nejsou), ale obyč hodinky byly +- 34mm. Ale to je detail. Pokoukání je to většinou hezký.

Odesláno (upraveno)

@Frantik Jo, zpetne jsem todle vlakno nestudoval, ale sam sobe jsem se snazil verit ze nejsem jedinej, koho to muselo srat:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Včera jsem si pustil akční komedii Jdeme si hrát (Playdate). Je to sice taková blbina, ale překvapivě jsem se u toho docela bavil. V hlavní roli Alan Ritchson (Jack Reacher), kterému ta komediální role poměrně sedla.

Když chce člověk na 90 minut vypnout mozek a pobavit se, tak je tento film za mě dobrá možnost. 😁

Odesláno
před 16 minutami, vraby napsal:

Neuer na CT1 , proč to nenechali v originále. Ta čeština je hrozná . 😟 

Ale dobře natočené. Palec nahoru. 

Odesláno
před 45 minutami, vraby napsal:

Neuer na CT1 , proč to nenechali v originále. Ta čeština je hrozná . 😟 

Je to vysíláno dvojjazyčně, přepnul jsem si na slovenčinu. 🙂

• Dát hlas 1
Odesláno
před 23 hodinami, KFL napsal:

The Rip s Damonem a Affleckem. Nic převratnýho, ale příjemně odpočinková věc. Až na konec.

Právě jsem ho zkouknul a za mne dobré...

Odesláno (upraveno)

Dlouho , hodně dlouho sem se tak hodně nezasmál u komedie jako u Poslední Viking s Mikkelsenem v rámci Scandi festivalu👍🏻👍🏻👍🏻 

https://www.csfd.cz/film/1563219-posledni-viking/prehled/

určitě si mnozí z vás pamatujete legendární Drž Hubu s Depardiem a Reno, tohle mi to dost připomíná , to je komedie kterou můžu vidět desetkrát a stejně se gebim jak debil🤣 

Tady navíc film reaguje na rodinné problémy z dětství hlavních postav, takže je to nejen vtipný ale i celkem smutný a realistický. Fakt pecka. 

Upraveno uživatelem tikzot
  • Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...