Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

určitě zajdi, ja také nejsem uplnej fanda Queen, nicmene ty jejich pecky znas urcite a v tom filmu hrajou hlavne tyhle, takže to cloveka fakt bavi, film ma  2 hodiny a 1/4 hodiny a ani chvili sem se nenudil, to se mi dlouho nestalo!

Tak jsem se právě z Bohemian Rhapsody vrátil z kina a byl to totální náser. Vysoký hodnocení fakt nelžou. Jak jsem předtím psal - nejsem úplně fanda Queen a jejich písničky, který mi už příjdou často ohraný, když zazněj v rádiu, tak přepínám na jinou stanici... teď mám ale naopak chuť si jejich diskografii sehnat a celou projet. Určitě na to půjdu ještě jednou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Tak já ti teda toho Sinnera zkusím...

Přežil sem to ale bylo to fakt vo fous. V podstatě větší píčovinu už sem dlouho neviděl. Chlap to asi začal točit, někde kolem pátýho dílu začal přemejšlet, jak to vlastně skončí a úplně se sesypal. A tý hlavní herečce bych dal elektrickej vobojek a jak by se přiblížila na kilák ke kameře, dostala by pecku.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Přežil sem to ale bylo to fakt vo fous. V podstatě větší píčovinu už sem dlouho neviděl. Chlap to asi začal točit, někde kolem pátýho dílu začal přemejšlet, jak to vlastně skončí a úplně se sesypal. A tý hlavní herečce bych dal elektrickej vobojek a jak by se přiblížila na kilák ke kameře, dostala by pecku.

No tak jako zlaty fond kinematografie to asi nebude, ale dalo se to, ne? Par prvnich dilu je ok, konec slabsi, to souhlasim.

Odkaz ke komentáři

Ze zvědavosti jsem si zapnul The Expanse a je to dost povedená scifárna. Fyzika dokonce nedostává ani až tak moc na p**el a intrikaření je dostatečně hustý, aby mě nadnášelo.

Ja to nedavno dokoukal a je uplne neskutecny jak to graduje!

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ja to nedavno dokoukal a je uplne neskutecny jak to graduje!

taky se mi to moc líbilo, hlavně jak to všecko funguje a je to uvěřitelný. Kosmidla lítají jak mají, žádný klopený zatáčky, žádné nevysvětlené technologie, warp pohony, umělá gravitace, inerciální tlumiče, nic takového. Lítá se tryskama, ikdyž účinnějšíma, všecky trable s gravitací, přetížením, všecko si hezky vyžerou na plný pecky. Ještě kdyby si trošku pohráli s chůzí lidí v nízké gravitaci, tak to bude dokonalé.

Odkaz ke komentáři

taky se mi to moc líbilo, hlavně jak to všecko funguje a je to uvěřitelný. Kosmidla lítají jak mají, žádný klopený zatáčky, žádné nevysvětlené technologie, warp pohony, umělá gravitace, inerciální tlumiče, nic takového. Lítá se tryskama, ikdyž účinnějšíma, všecky trable s gravitací, přetížením, všecko si hezky vyžerou na plný pecky. Ještě kdyby si trošku pohráli s chůzí lidí v nízké gravitaci, tak to bude dokonalé.

Ono je to celkove fyzikalne dost propracovany. Ale knizky to maj jeste mnohem vic. Treba Beters jsou vysoci, hubeni s velkejma hlavama a Marzani taky vypadaji jinak... ale tak to uz by bylo asi ma serial moc...

Odkaz ke komentáři

What happend to monday. Noomi Rapace sedumkrát jinak a přesto stejně. Zajímavej akčňák z doufejme ne příliš blízké budoucnosti.

https://www.csfd.cz/film/307898-7-zivotu/prehled/

The Villainess. Slušná řežba, ve které jsem se dost ztrácel kvůli obličejovému stereotypu asijských herců - všichni vypadali jak jeden nebo jedna. Pointa filmu docela drsná... chudák holka.

https://www.csfd.cz/film/480241-nelitostna/prehled/

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...