Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Teď to tady čtu, IWC půjdou na dračku :-) Docela se na ten film těším...

Sakra, tyhle jsem málem minulej týden koupil. Nakonec vyhrály chrona.

Odesláno (upraveno)

Tak přece se dočkáme :) :tomcat:

Už aby to bylo. :-)

Top Gun je klasika největšího kalibru.

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno

Happy! S02. Druhá série zatím pátý díl - celé je to ve srovnání s první ještě větší šílenost, krev, násilí, halucinace, ... ale baví, vážně by mě zajímalo, kdo je cílová skupina tohohle seriálu.

Odesláno

Tak som prave dopozeral Black Monday. Akoze vcelku oka, miestami to stracalo stavu ale nakoniec v pohode. Kopu veci a odkazov nechapacka. Tym, ze to ma len 10 casti po 30 minút tak sa da zhltnut ako dlhší celovecerak.

Sent via IPoAC

Odesláno (upraveno)

Vypadá to, že supermanovi bude role witchera docela sedět...

Pro mě nejočekávanější seriál posledních let, tak uvidíme jak se toho netflix zhostí.

Upraveno uživatelem 14titi
Odesláno (upraveno)

Po trech dilech treti serie Strangers Things se musim hodne premahat abych se k tomu jeste vratil a dokoukal to:(

Upraveno uživatelem Alex77
Odesláno

Tak jsem rozkoukal "Příběh služebnice" a musím říct, že jsem z toho takový rozpačitý ... včera jsem viděl 5. díl a přijde mi, že se tam vlastně nic neděje. Jako téma zajímavý, zpracování pěkný, ale vlastně jako by člověk koukal na dokument o KLDR ... 

Odesláno

před lety jsem viděl 1. serii tohodle australského seriálu https://www.csfd.cz/film/341562-wentworth/prehled/

V současnosti běží již 7. řada a docela mě to chytlo. Včera jsem dorazil 4. serii.

Postava (ředitelka věznice) zahraná Pamelou Rabe je naprosto dokonalá, ještě teď mám naježený chlupy až na zad... :o

Vězeňské prostředí je vděčné/atraktivní téma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...