Frantik Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Doporučuji k tomuto i knihu Přežít, tam je to vše do detailu. Moje oblíbená. https://www.databazeknih.cz/knihy/prezit-46363 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Jsem včera rozkoukal 1923 a úplná pecka. Celá ta série kolem Yellowstone je asi můj nejoblíbenější běžící seriál... https://www.csfd.cz/film/1185714-1923/prehled/ Ještě jsem zjistil, že jsem nějak propásl 5.řadu. Jinak se musím přiznat, že jsem po letech něco upirátil. Protože je to jen na Paramouth + a ten není v evropě dostupný, tak jsem si ho chtěl koupit i tak a koukat přes vpn, jenže jsem pak zjistil, že nemá appku na chromecast a cast z chromu je peklo, tak jsem se rozhodl, že to seru.. předtím jsem to měl na Prime...teda Yellowstone tam byl právě nějak přes Paramouth nebo co to bylo v jejich rozšířené verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna On 1/6/2024 at 2:19 PM, KFL said: Jj, Ricky nenadchnul, ani neurazil. Totez Reacher 2 - postrada to drive jednicky a je to rozplizly. Plus bojuvky jsou vyrazne slabsi. Ale furt prijatelny . Mě třeba Ricky ve standupech nikdy extra nebavil. Ale jeho Life is too short nebo Derek je úplná špička. Office atd znají všichni, ale tohle stojí fakt za to... Z těch stand up na Netflix byl nejlepší poslední dobou Segura a jeho Sledgehammer. Jinak ve speciálech mě hodně baví Jim Jeffries, jestli neznáte, doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Jsem včera rozkoukal 1923 a úplná pecka. Celá ta série kolem Yellowstone je asi můj nejoblíbenější běžící seriál... https://www.csfd.cz/film/1185714-1923/prehled/ Ještě jsem zjistil, že jsem nějak propásl 5.řadu. Jinak se musím přiznat, že jsem po letech něco upirátil. Protože je to jen na Paramouth + a ten není v evropě dostupný, tak jsem si ho chtěl koupit i tak a koukat přes vpn, jenže jsem pak zjistil, že nemá appku na chromecast a cast z chromu je peklo, tak jsem se rozhodl, že to seru.. předtím jsem to měl na Prime...teda Yellowstone tam byl právě nějak přes Paramouth nebo co to bylo v jejich rozšířené verzi.Yellowstone je na SkyShowtime. Já se teda nedostal přes první sérii ale dám tomu šanci někdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 3 hodinami, Frantik napsal: Doporučuji k tomuto i knihu Přežít, tam je to vše do detailu. Moje oblíbená. https://www.databazeknih.cz/knihy/prezit-46363 Díky za tip, už jsem si ji v knihovně taky objednal a příští týden ji budu mít doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Právě jsem viděl docela fajn film “Muž jménem Otto”: je to adaptace stejnojmenné knihy Frederika Backmana. Rovnou přiznávám, že knihu jsem nečetl, což beru v tomto případě jako pozitivum. Je od samého začátku jasné, že ten mrzout Otto bude nejspíš dobrák (což je jasné i z popisu filmu). Film je tedy celkem dost předvídatelnej, ale zároveň se na něj hezky kouká. Tom Hanks předvádí jeho vysoký standard. Pokud hledáte pohodovej film, tak na něj mrkněteSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2 minutes ago, Jabko12 said: Právě jsem viděl docela fajn film “Muž jménem Otto”: je to adaptace stejnojmenné knihy Frederika Backmana. Rovnou přiznávám, že knihu jsem nečetl, což beru v tomto případě jako pozitivum. Je od samého začátku jasné, že ten mrzout Otto bude nejspíš dobrák (což je jasné i z popisu filmu). Film je tedy celkem dost předvídatelnej, ale zároveň se na něj hezky kouká. Tom Hanks předvádí jeho vysoký standard. Pokud hledáte pohodovej film, tak na něj mrkněte Sent from my iPhone using Tapatalk Treba si hlavne pozriet original. https://www.csfd.sk/film/73244-muz-menom-ove/prehlad/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna V 10. 1. 2024 v 15:04, African napsal: Je to masakr....copak o to, kámoše bych asi zvládnul naporcovat a sežrat, ale nechápu ... To Tě obdivuju, také jsem o tom přemýšlel - asi jako každej, ale tohle bych nedokázal říci ... Je pravda, že to píšu po snídani a v teploučku u klávesnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Treba si hlavne pozriet original. https://www.csfd.sk/film/73244-muz-menom-ove/prehlad/Tak tohle mi uniklo:-), dík za tip! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 1 hodinou, obrbobr napsal: To Tě obdivuju, také jsem o tom přemýšlel - asi jako každej, ale tohle bych nedokázal říci ... Je pravda, že to píšu po snídani a v teploučku u klávesnice Určitě nevím co všechno bych zvládnul a nezvládnul, člověk sám v boji o přežití přepíná do jíného režimu chování a udělá věci, o kterých se mu ani nezdá. A to i v opačném sledu, základní věci které si myslíš doma v teple, že by jsi zvládnul mozek vyhodnotí jinak a neuděláš to. Navíc tě provází extrémní slabost a halucinace, takže ztrácíš kontakt s realitou. Tento stav nikdy nemáme šanci zjistit, pokud se do takové situace sami nedostaneme, čas od času se mu přiblížíme skrze různé nechtěné situace, ale jinak nevíme vůbec nic, jak by jsme se zachovali. Vlastně už to pak nejsme ani my....Snad to ani nikdy nebudeme mít možnost zjistit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 15 minutami, African napsal: Určitě nevím co všechno bych zvládnul a nezvládnul, člověk sám v boji o přežití přepíná do jíného režimu chování a udělá věci, o kterých se mu ani nezdá. A to i v opačném sledu, základní věci které si myslíš doma v teple, že by jsi zvládnul mozek vyhodnotí jinak a neuděláš to. Navíc tě provází extrémní slabost a halucinace, takže ztrácíš kontakt s realitou. Tento stav nikdy nemáme šanci zjistit, pokud se do takové situace sami nedostaneme, čas od času se mu přiblížíme skrze různé nechtěné situace, ale jinak nevíme vůbec nic, jak by jsme se zachovali. Vlastně už to pak nejsme ani my....Snad to ani nikdy nebudeme mít možnost zjistit Presne tak, pak uz clovek jede na autopilota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 3 hodinami, African napsal: Určitě nevím co všechno bych zvládnul a nezvládnul, člověk sám v boji o přežití přepíná do jíného režimu chování a udělá věci, o kterých se mu ani nezdá. A to i v opačném sledu, základní věci které si myslíš doma v teple, že by jsi zvládnul mozek vyhodnotí jinak a neuděláš to. Navíc tě provází extrémní slabost a halucinace, takže ztrácíš kontakt s realitou. Tento stav nikdy nemáme šanci zjistit, pokud se do takové situace sami nedostaneme, čas od času se mu přiblížíme skrze různé nechtěné situace, ale jinak nevíme vůbec nic, jak by jsme se zachovali. Vlastně už to pak nejsme ani my....Snad to ani nikdy nebudeme mít možnost zjistit a proto mě překvapilo, že i přes to co popisuje, už naprosto jistě víš, že by jsi toho byl schopen Také doufám, že to nebudu muset nikdy (vědomě) zjistit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Každopádně z toho plyne poučení, že je lepší nikam nechodit sám, protože pak v případě nouze nemáte nic k zakousnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 6 minutami, Tomak napsal: Každopádně z toho plyne poučení, že je lepší nikam nechodit sám, protože pak v případě nouze nemáte nic k zakousnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 48 minutami, Tomak napsal: Každopádně z toho plyne poučení, že je lepší nikam nechodit sám, protože pak v případě nouze nemáte nic k zakousnutí Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Minimálně morče do kapsy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 59 minutami, obrbobr napsal: a proto mě překvapilo, že i přes to co popisuje, už naprosto jistě víš, že by jsi toho byl schopen Také doufám, že to nebudu muset nikdy (vědomě) zjistit ... Ale já nepsal naprosto jistě, psal jsem že bych to asi zvládnul.... vadí mi hodně zkažené, staré, smradlavé maso, tam bych se i obával nějakých zdravotních problémů, ale taková mraženka kde nehrozí nic, navíc to můžeš po malých kouscích polykat tak, že ani nezjistíš jak kámoš vlastně chutná, jen aby tělo dostalo potřebné živiny, tak to by asi dopadlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Tak jsem konečně skouknul Oppenheimera... po dlouhé době jsem "viděl" celé titulky, i když jsem je nevnímal a jen tupě čučel na obrazovku a hlavou se mi honila spousta myšlenek... za mne naprosto skvělý, velmi silný film... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna já teď sleduju Izraelský seriál Fauda. Když to před časem běželo, nějak mě to minulo. Je to o tajné protiteroristické jednotce a blbě se to zařazuje. Taková minimalistická akční detektivka a čím dýl to sleduju, tím je to napínavější, protože je to úplně jiný. Obvykle to dopadne úplně jinak než jsme zvyklí, pečlivě připravená akce jde do háje kvůli úplné maličkosti, když se povede, tak to nemusí nutně znamenat že svět je báječný béžový růžový a postavy ale už vůbec nejsou černobílý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Fauda je super - jeden z mých top seriálů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se