orol Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Uroním slzu dojetím ... či snad týr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 (upraveno) Spíš fuck off (to si přeložíš, viď ) Upraveno 1. října 2021 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Právě teď, orol napsal: Uroním slzu dojetím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 @orola jak teda s těma indexama? Budeme to i jako cizí slovo tady na fóru používat, nebo raději obrozenecky vybrousíme český ekvivalent? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Tak možná by mohl defaultně do headeru naskočit text dovolil bych si uvést, že: následuje vlastní text a dole footer podle mého skromného názoru ono i pokud ten vlastní text bude znít "seš kokot", bude to mít jakýsi gentlemanské rámec ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 (upraveno) @gargamel když už se bavíme o konkrétních hodinkách, které mají inspiraci ve stopkách 89st....viděl jsi Seiko stopky s aplikovanými indexy? Upraveno 1. října 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 (upraveno) A k těm indexům, nedisponuji dobrým makrofotícím aparátem, ale mám lupu 30x/60x s přisvícením a docela jsem ty tištění indexy študoval, a i u entry Seiko modelů jsem musel ocenit výborné výsledky tisku, třeba už zpracování fontu s jemným zvýrazněním číslic v každém rožku tak, že to zdálky vypadá dokonale rovné, podtisk lumi "kydanců" versus tamponový tisk lumi v celé plošce, není to žádné amatérstí, tyhle indexy... Upraveno 1. října 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 před 28 minutami, Waya03 napsal: @orola jak teda s těma indexama? Budeme to i jako cizí slovo tady na fóru používat, nebo raději obrozenecky vybrousíme český ekvivalent? Jelikož je "Index" uveden již v Ottově náučném slovníku, tak to můžeme používat bez obav, že bychom užívali slovo, které je bezmyšlenkovitě převzaté, byť máme v našem jazyce plnohodnotný equivalent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 30. 9. - 1. 10. 2021 (možná i dýl, se uvidí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 před 9 hodinami, Waya03 napsal: ... Až si tohle přečtou tak půjdou spáchat rituální sebevraždu No teď de vo to, jestli mají brousit ručky z GS, Astronů, nebo z něčeho jinýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 V 18. 9. 2021 v 17:04, gargamel napsal: ..... Mimo jiné pro to že mají plastický indexy, teda čísla a mírně klenutý sklíčko, stejnej (dobrej) strojek 4R.... Prostě pro ně nevidím důvod... V 29. 9. 2021 v 21:07, gargamel napsal: Oni spíš nemají vůbec žádný indexy, jen potisk. A ručičky se mi u těch tmavých líbí taky o dost víc, celkově ty bílé vs tmavé na mě působí jak z rozdílných cenových kategorií... V 29. 9. 2021 v 21:35, xbraj19 napsal: @gargamel a tištěné indexy nejsou indexy? V 29. 9. 2021 v 23:49, gargamel napsal: Tištěné indexy jsou prostě a jenom tištěné indexy. Nejjednodušší a nejlevnější varianta ciferníku. V porovnání s krásnejma aplikovanejma indexama bych to tudíž já osobně indexy vůbec nenazýval, i když terminologicky máš samozřejmě pravdu - ano, i tištěné indexy jsou indexy. Nic víc v tom nehledej před 19 hodinami, dr.sphinx napsal: Napiš jim, pak taky do Credoru, Dufourovi a dalším. Sorry za OT, samozřejmě že de gustibus non est disputandum. před 17 hodinami, gargamel napsal: To myslíš jako vážně tohleto srovnání, jo? No tvl... Taky sry za OT... před 12 hodinami, dr.sphinx napsal: Z hlediska tvýho kategorickýho tvrzení o nehodnotnosti jiných než aplikovaných indexů to myslím smrtelně vážně A buďme si chronomagory, dokud nás příspěvky nerozdělí (dál jsem to radši nevyzobával). Páni kolegové, buďme rádi, že máme o čem diskutovat a ne hned startovat, k tomu jsou v životě jiná témata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 před 4 hodinami, xbraj19 napsal: @gargamel když už se bavíme o konkrétních hodinkách, které mají inspiraci ve stopkách 89st....viděl jsi Seiko stopky s aplikovanými indexy? Hned ty vedle těch, kvůli kterým to všechno začalo třeba.... Hoši, už to zabalte, z toho už nic nerozdmýcháte, já jsem rád, že sme se udobřili a tak to taky i zůstane, sváry já nemám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Von nam ten Gargamel tady jako slape po smoulech, jo... stejne tu pravou Smoulinku nedostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 (upraveno) před 1 hodinou, gargamel napsal: Hned ty vedle těch, kvůli kterým to všechno začalo třeba.... Hoši, už to zabalte, z toho už nic nerozdmýcháte, já jsem rád, že sme se udobřili a tak to taky i zůstane, sváry já nemám rád Nevím co v tom hledáš, ale ja se snažím normálně diskutovat o důvodech, proč ty bílé mají jenom tištěné indexy…. Ja jsem měl na mysli Stopky jako Stopky (viz ty 89st) ne Chrona. U klasických Seiko stopek jsem asi žádné aplikované indexy neviděl. Proto mi přijde logické dat na tu limitku cifr podobný původnímu vzoru. Upraveno 1. října 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Tak to nevím, reagoval sem pouze na tyto... Jinak v tom nehledám nic, to vedle tý fotky nepatřilo tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 nieco cierne sa na nas chysta ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Teď jsem narazil na toto https://www.gnomonwatches.com/products/presage-ocean-traveler-gmt-blue-ref-sarf011 už zde byli, nebo ne? Jestli ano, tak se omlouvám, asi mi to uniklo, ale vypadají teda skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 To je prostě nádhera. Jsem začátečník, školy nemám, ale v dané cenovce asi nemůže mít vzhledem k inhouse kalibru + komplikaci + zpracování, moc konkurentů. Je to o dost výš, než si můžu cenově dovolit, ale neumím si představit v současné nabídce hodinky, které by v této cenovce nabídly víc. Rád se nechám poučit zkušenějšími. Můj vjem je jednoznačně naprostá pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Tak ze ses to ty.. tak jeste jeden kousek.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Tento zpusob datumovky zda se mi poněkud nešťastnym. Nevím jestli počítám správně, ale vnější bezel je 13ti sten, proč ne raději 12ti jako hodinových indexu? To nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se