McStinger Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Navod 1. Je to limitka Seiko?ano2. je tam zralok?nie je to fashion brand.. Doplň prosím rázcestník. Netuším, čo je toto: SRPD46K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 To je ta mod limitka pro chronomag z Prazskyho hodinarstvi, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 (upraveno) Seiku se horší SNR, pomalu už vnímám jen ten šum. Edit: jistá ironie spočívá v tom, že tenhle typ příspěvků by fórový purista taky považoval za noise. Upraveno 17. října 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Bez cisel a s kyklopem..tapatalk_1571291676653~01.jpg Tyjo, konečně za mě něco pěknýho... Kam se hrabou 14270, ty si snad i koupím ) A Želvy neříkám nic Možá jen, že je děsivý, že jim došli žraloci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Žraloci sú iba thajské Zimbe limitky. Toto je len special edition. Ale aj pri Zimbe už žraloci dochádzajú, pomáhajú si shogunmi, čo cestujú ako žralok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Fieldmastre tu už boli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Tohle uz ma Prischera ctvrt roku. Nebo tohle je jeste jakoze nejaka limitka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Ty Alpinisty za mě dobrý! Červenej nápis dole, origo tah, kyklop se mi líbí. Cifr je černej nebo tmavě modrej? Akorát to X si mohli strčit do pr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Je cernej.. a jeste by mely byt i bile.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Alpinist - tak konecne zmizli parne indexy, tie na hodinkach neznesiem. Normalne po dlhej dobe nieco rozumne od Sejka. Az ich teda nebude 12 farieb plus samuraj przniaci zraloka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 https://www.seiyajapan.com/blogs/news/the-alpinist-will-make-a-comeback-in-jan-2020?fbclid=IwAR1KFI-JIYAbzXYa4hlBQPTeXbF8dNNeIfuII-uNwMYwx5srzZAv81jH-ac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Ty černé jsou velmi zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Přesně tak, černé jsou moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Teď ještě jaká bude velikost. Zajímavé je, že u těch krémových mají stříbrné indexy a ručky narozdíl od původních zlatých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Ta cena zůstává stejná jako na předchozím modelu, je to tak? 77000 JPY cca 16300 + výpalné? To mi přijde za takto vybavené hodinky jako snová nabídka. Hlavně ty černé mi přijdou jako úžasné tooly. Zeleným jsem na chuť nepřišel, ale černé budou na 100% doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Na cernych me zlobi ty indexy bez cisel. Nejak se mi to nelibi.Svetle chvilku vypadaly jako s honeycomb dial, nez jsem pochopil, ze to je rozlisenim obrazku Svetle pro me favorit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Krasne su, pekna 3ka, az sa čudujem že nie je 25 farebných variácii, asi by som bral čierne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Ta bílá datumka s lupou je na černých a zelených vyloženě špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 (upraveno) Hele, zdá se mi to, nebo na těch zelených vnitřní luneta klasicky nelícuje s indexy? Pokud ano, tak smekám, takové zachování odkazu na předchůdce jsem opravdu nečekal. Edit: Tak moment, ono jim to lítá na všech barevných provedeních. Pěkný no. Upraveno 29. října 2019 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Za mě dobrý, ale co mi tam teda vůbec nesedí, je to posraný X.Černý asi zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se