kamilb Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 (upraveno) GShttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/41040-grand-seiko-nové-modely/?p=2459656 Upraveno 31. ledna 2020 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Aha, jsem si nevšimnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Tyhle ?předzvěsti? se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 mne ten dátum pri trojke vadí - pôsobi to rušivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Presne, nemam rad, ked datum zasahuje do indexu/fontu.Ale v tomto pripade mi je to jedno, aj tak nie som cielovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Datumovka je před indexem/fontem ne v něm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Podla mna zasahuje do trojky uplne jednoznacne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Datumka je fail. Bez nej by to boli velmi pekne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Bez ni by to bylo super, ale aspoň ji udělali černou, že to tam tak moc netrčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Kdyby to mělo plastický indexy, fungovalo by to líp (i tak by to bylo divný). Jsou to hodinky z jiné planetární soustavy, dneska je šedesátitřetího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Bez datumky by byly hezčí, ale já nad hodinkama bez data ohrnuju nos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Mě se líbí, obecně mi modely v téhle řadě přijdou fajn. Ta černá je magická, zlatá 12 je skvělá. Datumka mi taky moc nesedí, ale za mě palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 fakt som na tie sbdc101 dole vlavo zvedavy. dufam, ze ta luneta nebude taka hruba a bude to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Nemaj ducha... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Tak uvidíme, jestli bude velikost opravdu 40mm jak se odhaduje. Jinak bych to šacoval na 6R35 a keramickou lunetu, cena ne míň jak 1000USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Ty SBDC101 by nemusely bejt zlý, být ve velikosti jako SLA017 a kolem 1k usd, asi bych nad nimi přemýšlel... Ale SBEX011 je dobrej výsměch SLA025, mohli počkat trochu dýl než dva roky než je takřka identicky znova podojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 pokial si dobre pamätam tak 875 ? by malo byt velkost si fakt nepamätam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Ty SBDC101 by nemusely bejt zlý, být ve velikosti jako SLA017 a kolem 1k usd, asi bych nad nimi přemýšlel... Ale SBEX011 je dobrej výsměch SLA025, mohli počkat trochu dýl než dva roky než je takřka identicky znova podojí SLA025 mají ale zlaté ručky, indexy a lunetu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 (upraveno) full edit:Zlato/stříbrná bude až příští rok. Upraveno 11. února 2020 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 První vjem jsem měl totožný s Vojtou. Tak trochu střílení do vlastních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se