wawrik Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 před 3 minutami, Waya03 napsal: Já to tak snad dokonce i preferuju. Lepší než ukouslej index na 3ce. Aktuální wristshot. To sú moc fajn hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 před 1 hodinou, Waya03 napsal: Já to tak snad dokonce i preferuju. Lepší než ukouslej index na 3ce. Aktuální wristshot. Tohle je opravdu katastrofa. Korunka nakřivo, datum ještě hůř. Jeden velký chaos. S kourunkou na trojce a bez datumu by to mohly být moc pěkné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 před 23 minutami, orol napsal: Tohle je opravdu katastrofa. Korunka nakřivo, datum ještě hůř. Jeden velký chaos. S kourunkou na trojce a bez datumu by to mohly být moc pěkné hodinky presne moja rec, mne sa furt zda, ze skulim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 (upraveno) Jojo, přesně o tom mluvim. Mě to přijde úplně jako taková mantra. Na WUS jsem na to viděl i pěkný diagram s nejčastějšími stížnostmi, pár si jich pamatuju z hlavy: - korunka bez loga - korunka na špatném místě - moc velké - moc tlusté - X na ciferníku - datumovka na špatném místě - datumovka neorámovaná - indexy na křivo - bez náramku - neregulovaný strojek - moc drahé Tyhle hodinky mají to všechno výše pohromadě. Ale vážně, co konkrétně je špatně na korunce takto umístěné a proč by to datum nemělo být na 4:30? Chápu, že se to někomu nelíbí, ale je za tím i něco objektivního? Upraveno 21. listopadu 2023 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 4:30? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Před hodinou, Waya03 napsal: ... Ale vážně, co konkrétně je špatně na korunce takto umístěné a proč by to datum nemělo být na 4:30? Chápu, že se to někomu nelíbí, ale je za tím i něco objektivního? Po tecnické stránce je všechno OK. Po stránce vzhledové je to jistě subjektivní pohled, ale přeci jenom tak nějak lépe působí JEDNA linie. Kdyby ta korunka byla u něčeho (index 3 nebo 4, nebo u datumky) asi by se to líbilo vice lidem. IMHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 před 18 minutami, orol napsal: Po tecnické stránce je všechno OK. Po stránce vzhledové je to jistě subjektivní pohled, ale přeci jenom tak nějak lépe působí JEDNA linie. Kdyby ta korunka byla u něčeho (index 3 nebo 4, nebo u datumky) asi by se to líbilo vice lidem. IMHO To by asi chtělo vyzkoušet někde ve photoshopu, korunka tady rozhodně nemůže lícovat s datumovkou, na 4:30, to by bylo moc nízko. Ona ani dost dobře nemůže lícovat s indexem 4 kvůli tvaru pouzdra, jelikož už teď není přesně na tečně s linií pozdra, nýbrž se mírně dole zanořuje. Teoreticky by mohla být datumka na 3:30 a korunka slícovaná s tím. Ale mám takový pocit, že by to bylo pěkně hnusný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Chrona jsou az na hnusnej naramek moc pekny, libi se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 před 41 minutami, orol napsal: Kdyby ta korunka byla u něčeho (index 3 nebo 4, nebo u datumky) asi by se to líbilo vice lidem. IMHO Nelíbilo, kromě pár exotů na hodinkových forech je to většině lidí jedno a něco takového je ani nenapadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Mně se líběj ty původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 (upraveno) https://timeandtidewatches.com/seiko-prospex-marinemaster-1965-divers-modern-re-interpretation-introducing/ Pěkný detail. Upraveno 23. listopadu 2023 uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Tah vypadá jako z jiných hodinek. Detail na endlink není moc lichotivý. Paradoxně navazuje mnohem lépe z rubové strany než z lícové, ale snad je to jen úhlem pohledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 S tim endlinkem souhlas. A stejne tak to maji i 63mas. Jak kdyby to byl tah z jinych hodinek co tady nahodou pasoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 No, a podle mě to tak právě v Seiko chtěli, jinak by to navázali přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Živé fotky - jsou dost barevný, živý... https://timeandtidewatches.com/seiko-prospex-whitsundays-spb429j-hands-on/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejc Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 V 23. 11. 2023 v 8:51, lukassob napsal: No, a podle mě to tak právě v Seiko chtěli, jinak by to navázali přesně. No jestli to navrhujou se stejnou pečlivostí, s jakou posledních pár let dělaj kontrolu kvality… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 (upraveno) V 23. 11. 2023 v 8:51, lukassob napsal: No, a podle mě to tak právě v Seiko chtěli, jinak by to navázali přesně. To že to tak chtěli neznamená, že to není na Ale je pravda, že po 60 letech ty vintage tahy lícují podobně. Upraveno 26. listopadu 2023 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 On 11/25/2023 at 5:48 PM, lukassob said: Živé fotky - jsou dost barevný, živý... https://timeandtidewatches.com/seiko-prospex-whitsundays-spb429j-hands-on/ jak suma nemusim tak tieto su fakt podarene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Nové GMT field watch https://www.fratellowatches.com/hands-on-with-the-brand-new-seiko-5-sports-ssk023k1-and-ssk025k1-field-watch-meets-gmt/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 A sakra, líbí se mi. Budu muset počkat na někoho zde, kdo udělá klasický rozbor toho, co je na nich špatně a co nedává smysl, což já nevidím, abych si mohl vsugerovat, že se mi nelíbí a nepotřebuju je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se