miro_mt Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Neviem, co mate s tym logom za mna je 100krat lepsie, ako to predtym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Za mě taky nový logo lepší, ale mě osobně se líbí i proklínané PS->X. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 45 minutami, Waya03 napsal: Za mě taky nový logo lepší, ale mě osobně se líbí i proklínané PS->X. taky tak ProSpex forevr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Jasně, o vzhledu a vkusu každého se absolutně nechci přít, to jsou prostě subjektivní věci a je to tak dobře. Třeba zmiňované X mi taky vůbec nevadí. Máme luxus výběru, takže si každý přijde na své ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 6 minutami, Chronopetr napsal: Třeba zmiňované X mi taky vůbec nevadí. Máme luxus výběru... S ixkkem ten luxus výběru právě už úplně nemáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Staré logo 5 bylo lepší, to nové se mi taky nelíbí....cena je nižší než jsem čekal. X na Prospexech mi nijak nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 42 minutami, dr.sphinx napsal: S ixkkem ten luxus výběru právě už úplně nemáme Tak nemusí být všechny potápky od Seiko, existují samostatné ciferníky ke všemožným modifikacím, skutečně v tomto si trvám na svém, že luxus výběru skutečně máme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Mě se nové logo líbí víc než staré. Přijde mi svěží, jednoduché, moderní, graficky vyvážené a originání. Vlastně mi skoro mrzí, že si nové 5 nejspíš nikdy nekoupím, protože by skončily v šuplíku. Ale zcela určitě ne kvůli logu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Mě se taky líbí, daleko lepší než to předchozí, které se na moderně pojaté hodinky absolutně nehodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 3 minutami, prischera napsal: Mě se nové logo líbí víc než staré. Přijde mi svěží, jednoduché, moderní, graficky vyvážené a originání. Vlastně mi skoro mrzí, že si nové 5 nejspíš nikdy nekoupím, protože by skončily v šuplíku. Ale zcela určitě ne kvůli logu. Podepisuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Na tyhle hodinky se nové logo hodí, na SNXS79 by se nehodilo, ale zase doba malých oblekových pětek je asi pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Před hodinou, nooski napsal: Na tyhle hodinky se nové logo hodí, na SNXS79 by se nehodilo, ale zase doba malých oblekových pětek je asi pryč. ještěže ty fotky, ty fantastické fotky zůstanou ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 V 14. 5. 2021 v 11:46, Kamil.K napsal: Staré logo 5 bylo lepší, to nové se mi taky nelíbí....cena je nižší než jsem čekal. X na Prospexech mi nijak nevadí. Mám to přesně opačně. Nové logo 5 se mi líbí podstatně víc než staré. Logo X mě vadí hodně, zejména na celé řadě Alpinist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Tuším ešte ja som sa nevyjadril. X mi nejak nevadí a nové logo sa mi vôbec nepáči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Tak keď ty tak aj ja! X mi nevadí a logo 5 je podľa mňa vyslovene dobré! Moderné, svieže... Neviem si predstaviť na módnych hodinkách pre mladých erb z dôb kráľa Artuša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 To ani ja, keď nové logo, tak dobre, ale nie supermana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Vedel som to. Ze som strasna konzerva, staromilec a odporca vsetkeho noveho (neplati pre ockovanie a 5G siete)...dakujem vam za potvrdenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Zdarte, ať je to nové logo jaké chce, zajímaly by mne diskuse za dalších dvacet let, až bude tohle, nyní pro nás "nové" 5/S logo nahrazeno něčím novým, "mladým a svěžím" - co to bude za hrůzu ;o) - a "staromilci" budou dnešní supermanské logo chválit a to nové hanět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Erb z dob krále artuše ten semi vzdy líbil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 před 4 hodinami, KOCKOPEES napsal: Erb z dob krále artuše ten semi vzdy líbil A just si je koupím, ať vás tady “dědky” můžu štvát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se