tombas Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Máš je velké akorát, super pěkně ti sedí a náhodou vůbec nevypadají jako hodinky za 2500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Taky myslím velká paráda! A až to blejskneš na světle a vystoupí ty modré ručky, bude to ještě o něčem jiném! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Tie hodinky stali 2500 czk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 (upraveno) To asi na ukazku stačí nebudu to tu plevelit. Upraveno 29. prosince 2021 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 před 27 minutami, tombas napsal: Máš je velké akorát, super pěkně ti sedí a náhodou vůbec nevypadají jako hodinky za 2500,- Jak jsi přišel na to že stály 2500? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 @Spongebobvypadají dobře, nadělil sis pěkný vánoční dárek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 před 3 minutami, Spongebob napsal: Jak jsi přišel na to že stály 2500? Jsem to tak tipnul . No dobře, už jsem si to našel a je to trochu víc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 před 10 minutami, Waya03 napsal: @Spongebobvypadají dobře, nadělil sis pěkný vánoční dárek! Díky díky super je, že k nim byl takový plechový vytahováček/vypichovátko na zkracování tahu i s návodem. Tak jsem si poprvé sám zkrátil tah a bylo to navíc uplně jednoduchý Když už tu Tombas střílí nesmyslný ceny od pasu, tak to uvedu na pravou míru.. hodinky na všech našich klasických storech stojí 7300,- já je koupil na Time***e v akci 40% slevy za 4300,- což si myslím, že je velká pecka. I těch 7300,- je na ty hodinky velmi málo. Co jsem koukal v zahraničí, tak už jsou často vyprodané. Další už nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 @Spongebob hele, ale já jsem nic špatného nenapsal, jen jsem napsal, že nevypadají jako hodinky za 2500,- a za tím si stojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 @Spongebob vypadají super, moc se mi líbí ty tlačítka - každé jiné a cifr vypadá taky dobře. A hlavně skoro za cenu Seiko řemenu není co řešit. I za 7k moc fajn hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Koukám že se dělá i šedá varianta...... Já furt nějak nevím jestli to potřebuju U tý šedivky už je na mě moc barev, a štve mě černá datumovka..... Ale ta bílá nevypadá blbě...... Řekněte mi někdo že je to kravina a nechci to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 (upraveno) Jo ty jsou taky dobrý ty jsem objevil až po nákupu (ano ještě jsem to mohl bez problému zrušit) ale ty bílý se mi zdály nakonec lepší, univerzálnější než na tom barevným natu. Navíc nemusím pvd úpravy viz ta černá luneta.. Edit: jo a asi to neni ta 140th limitka..? Upraveno 29. prosince 2021 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Na fotkách vypadají dost dobře a za ty peníze není co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 před 2 hodinami, Pepino777 napsal: Koukám že se dělá i šedá varianta...... Já furt nějak nevím jestli to potřebuju U tý šedivky už je na mě moc barev, a štve mě černá datumovka..... Ale ta bílá nevypadá blbě...... Řekněte mi někdo že je to kravina a nechci to! Ty jo taky dobrý! Strašně mě baví ten spodní subcifr, jak je dokončenej na spodní bílé vrstvě. Super, jako bílý paráda, navíc limitka, ale tyhle mají zase jiný koule, takový super sportovní chrono! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Seiko s námi laškuje, ta šedá verze je jasný smajlík, koukněte, v subciferníčcích má oči a dole ta světlejší oblast mezi indexy je pusa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 No ved jasne, 75% chrono vyzeraju ako wall-e. A hlavne chrono od Stowa, to je ako obkresleny wall-e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Modern reinterpretation, SLA055, 1300 ks, 4600 Eur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Doprcic mi se fakt libej, ale proc zrovna toto musi byt draha limitka.. by byl peknej beznej model.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Zase další 6159 reedice? Jak to tak pozoruju, skoro bych se vsadil, že letos zase oživí 62mas nějakou další limitkou za 100k s trochu jinou barvou datového okénka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 (upraveno) Nevím, jestli se tady už něco neobjevilo (Mango Turtle / Zimbe 15 Okinawa : Upraveno 7. ledna 2022 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se