wawrik Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 To je naopak veľmi praktické, keď plávaš cez viac časových pásiem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 12 hours ago, Waya03 said: To je divný Sumo. Nějak mi GMT na potápky úplně nesedí. velka skupina ludi praktizuje potapanie v inej casovej zone nez kde zije. mat jedny hodinky co zvladnu aj diver timing aj gmt je prakticke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 před 16 hodinami, wawrik napsal: To je naopak veľmi praktické, keď plávaš cez viac časových pásiem. Čubou do Hamburku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Ted koukam, ze jsou to baterky. Marne cekam, ze udelaji nejake pekne (40 mm, WR 200 m) gmt na novem 4r34, a ono furt nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 V 27. 1. 2023 v 7:03, kolky87 napsal: Black alpinist is coming Night vision Série Night Vision bude doplněná nejen o postované Alpinisty Seiko SPB337J1 (tady se asi pár lidem splní sen, o celočerném provedení občas někdo básnil), ale také svými rozměry hodně sympatické Sea Turtle 1968 Re-Interpretation pod ref. Seiko Prospex SPB335J1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Ty mi přijdou hodně sympatický. Úplně je vidím na nějakém odrbaném tmavě šedém Nato. A koukám že je tam ještě jeden model v téhle sérii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Tak tie sea turtle sa mi celkovo pozdávajú. V čiernej sú veľmi pekné. Začnem nad nimi uvažovať. Čierno čiernu ešte v hodinkovnici nemám Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Před hodinou, kloubik napsal: Ty mi přijdou hodně sympatický. Úplně je vidím na nějakém odrbaném tmavě šedém Nato. A koukám že je tam ještě jeden model v téhle sérii. Taky se na ně docela těším, předchozím modelům černá slušela. Jj, třetím modelem je limitka o 600 kusech se strojkem 8L Seiko SLA067J1, ta bude dostupná jen ve vybraných prodejnách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 SPB345, filipínska limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 King s 6r55 :-)https://www.fratellowatches.com/king-seiko-spb365-and-39mm-spb369-spb371-spb373/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny350 Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 noo tie king seiko vyzerajú dobre. Keď som skúšal na ruke tie pôvodné, tak mi prišli trochu malé a hrubé. Síce 12mm nie je nijaká velká hrúbka, ale pri tých malých rozmeroch tie hodinky pôsobili pre mňa hrubo. Tieto nové za mňa doladili rozmery presne tam, kde to bolo treba. Som zvedavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Moc široká luneta. Ty proporce prostě nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Ovšem tato nová KS (SPB365) by stála za hřích i přes ten 6R kalibr: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeanda Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Ještě jeden černo-černý model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeanda Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Koukám, že se Seiko vrhlo na nové menší modely pětek. Pilotky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeanda Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 A "Fieldy": Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Konečně i světlá varianta https://www.seikowatches.com/global-en/products/5sports/srpj83#&gid=1&pid=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Ty teda vypadají moc dobře. 36mm bez diver lunety je na mé párátko akorát. S day-datem a WR 100m by to mohly být pěkné dovolenkové otloukánky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Na produktových fotkách vypadá ta zelená úplně jinak. Líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 Konečně začali zmenšovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se