Přejít na obsah

Rolex Yacht-Master


Doporučené příspěvky

Pár let jsem chodil po světě se svými SMP 2254.50, které mi absolutně vyhovovaly. Asi před třemi týdny jsem je musel dát k Dušákovi na kompletní vyčištění, protože se doba chodu začala povážlivě zkracovat (po 5 letech sic). No a jen co jsem vylezl z opravny, začal jsem si připadat jak nahý a koukat se pořád na mobil mě pěkně štvalo. Představa, že takhle budu přežívat 2 - 3 měsíce mě přivedla na myšlenku, že potřebuju nějaké hodinky. Ale URGENTNĚ! Kdysi jsem měl ještě jedny oblekovky, ale protože jsem je stejně nenosil, šly zakrátko do světa.

 

Následovalo nejkrásnější období v životě chronomagora ? vybírání.  Skouknul jsem toho opravdu dost a skončil u značky, u které bych to před rokem rozhodně nečekal. Rolex Yacht-Master mě oslovily tím, že to jsou hodinky, které se dají nosit ke všemu, pro jakoukoliv příležitost a pořád budou decentně sportovně elegantní. Tedy já si to aspoň namlouvám, že to tak je. A jelikož to říkala i slečna prodavačka, když jsem je zkoušel, tak to bude určitě pravda!  ;)

 

Líbí se mi vykrojený tvar pouzdra, který hodinky vizuálně odlehčuje. Rozměr 40 může někomu už dneska dělat problémy, ale na moji hubenou ruku sedí myslím akorát (viz foto). No, a když se mi dokonce začal líbit i kyklop, který jsem dřív nesnášel, poznal jsem, že jsem Rolexu propadnul docela. Jinak platina se mi líbí moc, dává tomu šmrnc, i když případných rizik jsem si vědom.

Ale nejvíc stejně žeru tu modrou! Při některých úhlech pohledu se skoro blíží černé a v kombinaci s platinovou lunetou je jako magnet na oči.

 

IMG_1811xx_zps3099ea3c.jpg

 

IMG_1740xx_zpsb74247bc.jpg

 

IMG_1751xx_zps41b2de39.jpg

 

IMG_1769xx_zps54272c53.jpg

 

IMG_1813xx_zps8611acea.jpg

 

IMG_1843xx_zpsa24747fc.jpg

 

IMG_1860xx_zpsed3dec51.jpg

 

IMG_1828xx_zpsc6c79b3c.jpg

 

IMG_1839xx_zpseb9c3baf.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...