Juraj11 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Tou datumovkou je totalne zmrvily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 +1 ... Mít na cifru Longines je moc hezký, v tomhle případě tam ale budu raději mít napsaný Precista... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Vlákno této reedice už tu je: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71190-longines-heritage-1935/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Cena IMHO ok, datum mi nevadí, ale je tam navíc, nicméně nefunční luneta bez červěnáka me mrzí. A Unitas by mi k nim pasoval víc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 (upraveno) Mě tam datum neva. Je to reedice ne kopie. Tudor,Hamilton atd. taky nedělaj stejný. Jsou zákazníci Longines, který o Precistě nikdy neuslyší. Asi jsem snob, ale Longines je Longines a Precista je Precista. Až Precista udělá Autavie .......radši nic. Upraveno 13. dubna 2014 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 http://www.novinky.cz/muzi/333240-legendarni-hodinky-ceskoslovenskeho-letectva-se-dockaly-reedice.htmlV tom článku je několik informací, z nichž je patrné, že autor tu je nebo minimálně to tu sleduje.Pěkný článek. Ovšem ta diskuse pod článkem je strašná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Diskuse pod článkem je jasným důkazem toho, jak většina (ano naprostá většina) nechronomagorů pohlíží na hodinky. U ranní kávy mě to docela rozesmálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Robert Skuhra dnes 08:52 :<br />Bohatě mi stačí Festiny, které mají víc funkcí, lepší vzhled a cena 1/5 oproti těmhle.........moje řeč :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_k Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Diskuse pod článkem je jasným důkazem toho, jak většina (ano naprostá většina) nechronomagorů pohlíží na hodinky. U ranní kávy mě to docela rozesmálo. Kdyz jsem tu diskusi cetl, tak jsem si uvedomil ze dav z novinky.cz by nas vsechny za nas drahej konicek zlyncoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 (upraveno) Ovšem ta diskuse pod článkem je strašná. Diskuse pod článkem je jasným důkazem toho, jak většina (ano naprostá většina) nechronomagorů pohlíží na hodinky. U ranní kávy mě to docela rozesmálo. Robert Skuhra dnes 08:52 :<br />Bohatě mi stačí Festiny, které mají víc funkcí, lepší vzhled a cena 1/5 oproti těmhle.........moje řeč :-)) Kdyz jsem tu diskusi cetl, tak jsem si uvedomil ze dav z novinky.cz by nas vsechny za nas drahej konicek zlyncoval... Hodinky mi nepřísluší komentovat. Ale ta diskuse je skandální. Přečtení prvních pěti příspěvku mě naprosto vyčerpalo. Upraveno 13. dubna 2014 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 (upraveno) Robert Skuhra dnes 08:52 :<br />Bohatě mi stačí Festiny, které mají víc funkcí, lepší vzhled a cena 1/5 oproti těmhle.........moje řeč :-)) F + Fhned jsem si na tebe vzpomněl V první chvíli sem dokonce myslel žes to psal ty :D Upraveno 13. dubna 2014 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 No, za 10-15kkč bych je i vzal i s tou datumovkou :-) , ale za tyhle peníze vezmu radši originál z majetku voj. správy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Robert Skuhra dnes 08:52 :<br />Bohatě mi stačí Festiny, které mají víc funkcí, lepší vzhled a cena 1/5 oproti těmhle.........moje řeč :-))Takže má Festiny za desítku? To je kkt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Robert Skuhra dnes 08:52 :Bohatě mi stačí Festiny, které mají víc funkcí, lepší vzhled a cena 1/5 oproti těmhle.........moje řeč :-)) F + Fhned jsem si na tebe vzpomněl V první chvíli sem dokonce myslel žes to psal ty :D Jo, rikej mi Skuhro :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Mrkneš/víš...my se tady plácáme a Jirka Veselý to za nás rozsekl! aké jsem je začal nosit a moje žena už uvažuje stejně. Mrkneš a víš. That mobil z kapsy, nebo od kud, zapnout- ne nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Mně asi nejvíc vadí ten automat. Líbil by se mi ruční nátah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Hodinky mi nepřísluší komentovat. Ale ta diskuse je skandální. Přečtení prvních pěti příspěvku mě naprosto vyčerpalo.Většinou diskusi k článkům na Internetovém zpravodajství nečtu, protože to považuju za žumpu, kam přispívá každý kdo má do pr...e díru, tady jsem udělal výjimku a naprosto souhlasím, ta diskuse je fakt vyčerpávající! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 tento model Longinů vzbuzuje poměrně dost zájmu. dnes článek na muživčesku http://www.muzivcesku.cz/ceskoslovenske-letecke-hodinky-znovu-sceneza poměrně krátkou dobu je to 3 článek k těmto hodinkám na webech co se hodinkama jinak vůbec nezabívají. Pomalu z toho začínám mít pocit jak kdyby si to Longines zaplatil.(vím je to blbost), ale nějak se toho nemohu zbavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 A jako obvykle jsou v diskuzi různě perly, viz např: "14. 04. 2014 v 09:32Jsem sám, komu snad všechny hodinky, které mají co dočinění s Českem, připadají naprosto ?odpudivě ošklivé?;-)? Tohle je sice o fous lepší než navoněná bída značky PRIM, ale i tak mi to přijde jako úlet?kor za ty prachy. Ale proti gustu?navíc je pěkné navazovat na tradice!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 tento model Longinů vzbuzuje poměrně dost zájmu. dnes článek na muživčesku http://www.muzivcesku.cz/ceskoslovenske-letecke-hodinky-znovu-sceneza poměrně krátkou dobu je to 3 článek k těmto hodinkám na webech co se hodinkama jinak vůbec nezabívají. Pomalu z toho začínám mít pocit jak kdyby si to Longines zaplatil.(vím je to blbost), ale nějak se toho nemohu zbavit. Spíš sem chodí muži v Česku Jinak za mě jsou super, automat nevadí, datum super, jediné co chybí je otočná luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se