Kid_A Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 nafotim zítra:) az bude svetlo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 (upraveno) Cerveny vintage potapky na vintage kuzi... Upraveno 16. prosince 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Cerveny vintage potapky na vintage kuzi...Vypadá to pěkně, Tudorům kůže sluší. Jedná se o ten předchozí model s etou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Jj, slape v nich eta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Měl jsi pravdu, Kide - ladí to se zlatými ručkami, indexy a potiskem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Měl jsi pravdu, Kide - ladí to se zlatými ručkami, indexy a potiskem... mas recht:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Nevím, jestli se to dá nazvat kůží, ale každopádně to není ocel, guma ani nylon a monstrům to podle mě sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 (upraveno) Připlul žralok. Ještě na poště matná Heuer trnovka. Upraveno 20. února 2018 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 skvela volba. co jsem toho modryho zraloka zkusil na moonech, nejde mi z hlavy:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Tak na to jsem zvědavej, Jardo! Těším se, až sem mrskneš kompletní kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 skvela volba. co jsem toho modryho zraloka zkusil na moonech, nejde mi z hlavy:)))Díky, moc jsem se této kombinace bál. Aby té modré nebylo mnoho, ale vše vypadá fajn. Tak na to jsem zvědavej, Jardo! Těším se, až sem mrskneš kompletní kombo.Už si ho užívám na ruce. Chce to jen světlo na fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Konečně v kompletu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Mé oblíbené Squale 50 Atmos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Pane jo, ty se lesknou jak psi koule. Je tam nejakej brus, nebo je cely pouzdro lesteny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 C65 Trident Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Pane jo, ty se lesknou jak psi koule. Je tam nejakej brus, nebo je cely pouzdro lesteny?Jediný co není lesklý je nápis SQUALE na boku pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsu2222 Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Mé oblíbené Squale 50 Atmos.Co je to za řemínek pls? Přesně po takovém moje srdce touží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsu2222 Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Mé oblíbené Squale 50 Atmos.Co je to za řemínek pls? Přesně po takovém moje srdce touží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Pane jo, ty se lesknou jak psi koule. Je tam nejakej brus, nebo je cely pouzdro lesteny?Alespon tam pujdou pripadny sramy lip dolu, jak na ty verzi s piskovanym pouzdrem. Pekny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se