Effe Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 La Sporiva TX4 jsou v Hudy momentálně v akci z 3900Kč na 2700Kč ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 Hurá do kopce, kurňa bolí mě ale nohy, řekl bych že přitvrdili :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rumi Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Tak jsem ozkousel ty 'gore' ponozky, a za me napohodu...Teniska prochcana, noha v suchu, tep. komfort zvysen, takze bezecke boty + tyto ponozky kdyz se na par dni z treku clovek pohybuje vys...Mozne vyuziti i do kempu misto igelitovych pytliku do mokrych bot
warann Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 (upraveno) Zdar, potřeboval bych trochu poradit s výběrem. Jde mi o lehký boty pro běžný nošení, pohodlný na cestování, případně nějakou velmi lehkou turistiku. Současně bych preferoval nenápadnej vzhled. Typově se mi líbí tydle boty: http://www.alpsport.cz/Product/cs-CZ/100SCA00106/boty-scarpa-margarita-32648 (tady se nelekejte, furt tam skáče blbá barva, mám na mysli dark grey, současně tyhle boty zatím vedou) https://www.hanibal.cz/asolo-century-gv-mm-id15551 https://www.hudy.cz/obuv_mestska_panska/mammut-chuck-low-men-3020-05160,100048280-flint-dark-aloe-7384.html Salewa, Lowa, La Sportiva jsem na nic nenarazil. Tedy funkčně snad jo, ale vzhledově ne. Prostě na sportovnější aktivity mám adekvátní boty, tydle by měly bejt co nejvíc civilní. Díky za názory. Upraveno 4. dubna 2017 uživatelem warann
African Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Asolo nebrat a s Mamuttem nemám zkušenost. Hadry super, ale pokud boty jim dělá Raichle co se proslýchá tak také nebrat. Scarpa by u mě asi vyhrála... Co La Sportiva, nic?
kuncák7 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Scarpa jednoznačně. Ty Asola jsem měl a po měsíci z nich toho moc nezbylo a to jsem s nima chodil jen městskou džunglí :-)
warann Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Asolo nebrat a s Mamuttem nemám zkušenost. Hadry super, ale pokud boty jim dělá Raichle co se proslýchá tak také nebrat. Scarpa by u mě asi vyhrála... Co La Sportiva, nic? Scarpa jednoznačně. Ty Asola jsem měl a po měsíci z nich toho moc nezbylo a to jsem s nima chodil jen městskou džunglí :-)Tak to jste mě docela potěšili neb jste mi potvrdili mýho favotrita. S těma Asolo jste mě nicméně překvapili, myslel jsem, že to je lepší kvalita. La Sportiva jako dobrý, mám od nich třeba lezečky Cobry, ale v tomhle segmentu jsem na nic nenarazil. Jak jsem psal, ty boty vypadají až příliš ultimativně, což mi pro tenhle účele úplně nevyhovuje.
kral083 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Me teda nízký trekovky od Asola drzej už skoro deset let.Jestli to ale nebude tím, ze je skoro nenosim, protože se mi z ty uzky špičky dělají na prstech puchyre.
warann Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Vidíš, tak to je taky dobrý info, úzký boty, resp. úzká špička by mi asi vadila.
kral083 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Tak sou to Italové... Ale třeba se už za tu dobu situace změnila, chce to asi ozkouset,ikdyz je mi jasný, ze na spoustu neduhů se da přijít az delším užíváním.
Happycz Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 (upraveno) Italama to není. LaS mi jsou krásně ( mám široký chodidlo).oproti Salewa, ta je tragicky úzká. Osobní zkušenost na běžný nošení nebrat boty z Goráčem. Smrdí z toho haksny. Goráč přes kůžy nestíhá dejchat. Teď mám nějaký Scotty s Gorém, mimochodem naposled, odlepila se mi podrážka. Co se týče starých Raichle, tak ty mám přes 10 let, jednou podražený a je mi je líto je vyhodit, pořád drží. Asola mi vydrželi cca 3 roky skoro denního nošení, teď je tahám kolem baráku a taky je mi je líto vyhodit. . S Mammutem přímou zkušenost nemám, ale pokud mi budou, tak mám jedny vyhlídli a půjdu do nich... Jinak z vlastní zkušenosti zajdi na krám, protože ne všechno zboží mají obchody na e-shopu vystavený. Jo a teď dobíhají výprodeje, takže pokud netrváš na novince dají se boty koupit celkem rozumně. Doufám, že jsem ti trochu pomohl. Upraveno 4. dubna 2017 uživatelem Happycz
warann Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Jasne diky, GTX nechci, takze to je v poho. Dle netu zatim stale vedou ty Scarpy, ale je jasny ze to chce zkusit. No uvidime, snad něco vyberu a poreferuju.
roura74 Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Sice nechceš gtx, ale zase bych ho nezavrhoval. Bota je pak ještě víc univerzální. Já si před měsícem koupil na lehčí chození po venku tyhle https://www.hudy.cz/turisticka_obuv_panska/lowa-renegade-ii-gtx-lo-men-310953,20248-grau-rost.html Je to tak pohodlná bota, že v nich lítám i po městě. Jsem fakt nadšenej.
warann Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 @roura - ty jsou nepochybne super, ostatne je to Lowa, ze :-) nicneme opet to neni AKTUALNE ono. Proste ted hledam něco podstatne civilnejsiho. Nicmene diky za tipy, ony ty min civilni taky prijdou na radu. Ostatne v onom segmentu je docela dobry z hlediska vykon/cena Grisport. Ma nejaky trekovky manzelka a X znamejch, nikdo je nesetri a docela spokojenost.
warann Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 (upraveno) Tak jsem dnes navštívil prodejnu Alpsoprt, model margarita skladem neměli, ale zkusil jsem aspoň mojito a přestože původně se mi moc nezdály, tak by to mohlo být ono. Nicméně brzo by měl dorazit i ten první model tak ještě počkám. Mimochodem názvy odvozený od chlastu jsou celkem sympatický ;-) Upraveno 5. dubna 2017 uživatelem warann
African Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Trochu civilnější je třeba Aku Bellamont, ale v Goráči. Já bych osobně jinou než v GTX trekovou botu nechtěl, ale mám obrovskou výhodu že mi nesmrdí nohy Samozřejmě že mám i nějaké letní bez membrány, ale spíš říkám volnočasové. Tyhle Aku se mi docela líbí, je to trochu víc fashion, ale prověřený pohodlný model..... https://www.mall.cz/obuv/aku-bellamont-suede-gtx-dark-gr-white-80-420?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cse&utm_campaign=NA&utm_content=obuv&utm_term=770327003 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Tak jsem dnes navštívil prodejnu Alpsoprt, model margarita skladem neměli, ale zkusil jsem aspoň mojito a přestože původně se mi moc nezdály, tak by to mohlo být ono. Nicméně brzo by měl dorazit i ten první model tak ještě počkám. Mimochodem názvy odvozený od chlastu jsou celkem sympatický ;-)Mojita mam na mestsky chozeni uz treti. Jsou strasne pohodlny a prekvapilo me, ze podrazka vubec neklouze, skoro ani na ledu. Ani Alasky na tom nejsou tak dobre. Jen teda nejsou uplne nenapadny.
Radimk Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Se mi zdá, že tohle vlákno se motá pořád dokola. Krom pár nových modelů pořád to samé.Ale dlouho tu nezezněla jedna jediná a hlavní zásada. Běž do obchodu a zkoušej. Co pasuje jednomu, druhý zavrhne.Dej na vlastní pocity a pohodlí, ne na rady. Ty v tom budeš na tůře a nohy + boty jsou základ, co ti buď zkazí celý výlet, nebo udrží tělesnou pohodu.Já se taky zblbnul, kupoval kde co a moje Asola ( už 7let) trpělivě vydržely moje výstřelky, protože jsem se k nim vždy vrátil. Vysoké boty, + goretex, při mé váze 130kg už sem experimenty zavrhnul. Tatry, Krkonoše, Jeseníky, Beskydy, Šumava.. pohodička.
African Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 On se ptá na model, který funguje a je pohodlný, vyzkoušení boty je základ, to snad ale ví. Co máš od Asola? Já totiž vyzkoušel docela dost věcí od nic, protože se mi moc líbí a vše do dvou let špatný. A prý se ani dodnes nic nezměnilo, prodejce kámoš říká, to je reklamace za reklamací. Ale samozřejmě občas je nějáký model povedený a drží dlouhá léta, tak by mě zajímalo docela který...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se