roura74 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Dobrejch trekovejch bot je spousta. Každý má nějakou top značku. Já nedám dopustit na německý Meindl. Manželka má asi 6 let Colorado lady a jsou pořád jako nové. Já mám od nich už podruhé Island Pro. Vždy vydržely cca 7 let bez oprav a pak ještě je nosím přibližně 3 roky kolem baráku na práci. Letos je koupím znovu. Teď mají označeni Island MFS Active. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Měl jsem hafo bot s vibramem a Conero si dovolím tvrdit že v klouzavosti je úplně v pohodě, žádný stres" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Na mokrejch šutrech mi klouzaly všechny boty s vibramem. Ta podrážka je prostě dost tvrdá, takže klouže. Ale zase se rychle neochodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Přesně a je stále lepší se trošku sklouznout, než aby ti v půlce výletu praskla podrážka a začla se ti do bot cpát voda, třeba jako u mých Asolo. Mimochodem s touto značkou mám jen ty nejhorší zkušenosti, nebrat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Chlapi, zapomněl jsem, že to má být nízká bota. Já jsem pro sebe vybral Salewa Mountain Trainer GTX a jsem spokojenej jako želva - to šněrování až ke špičce krásně vytvaruje botu podle nohy. Akorát na manželku nic nemají. Má dámskou velikost 35 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 To nemůžeš říct hned? :-) V tom ti moc nepomůžu protože posledních pár let jedu také Salewu, sice ta bota nevydrží víc jak dva roky ale jak říkáš, je nesmírně komfortní, proto se k ní vždycky vrátím. Mrkněte možná po Salomonech, kamarádi o nich mluví v dobrém.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Nedávno jsme se ženou měnili sestavu trekových bot a momentálně u nás frčí Zamberlan, nízké i vysoké a velká spokojenost.Pak mám ještě zkušenost Garmont Nebraska do horších podmínek a taktéž slouží více než dobře. Ale jak už zaznělo, každý si musí najít tu svoji značku. Mně například vůbec nesedí Meindl, La Sportiva a Salewa. Pak ještě obecně mám dobré mínění o botech Lowa. A dřív jsem rád nosil Reichle, i když tady ta značka asi moc nefrčela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Na treky po horách typu Vysokejch Tater bych především nebral nízký boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Afri,tohle jsou paradni boty,ale do Tater a na obcasnou chuzi si myslim,ze az zbytecne nadstandartni. Klonil bych se k navrhu predtim- kozene kotnickove s gtx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Pardon, ale nizkou obuv na ty kameny chodniky- nebrat. To je na peknej vyron kotniku jak delany. Jinak asi salewy,kdyz uz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 uz par rokov nedam dopusitit na Meindl. Ja osobne vysoke GTX Vakuum. Nieco ako Red Wing ale po nemecky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Jo, Meindly jsou dobrý boty. Já je teda nikdy neměl, ale lidi z mýho okolí s nima byli vždycky velmi spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) Me Meidly slouží už už asi 15 let. Furt jedny a tytéž. Meindl zweigenäht bez membrány.ještě nikdy nepromokly, prošly toho hodně, a to i v zimě. Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Jo, Meindl Perfect, k tomu ponozky Rohner a nic te nezastavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Bratr jede už řadu let Meindl (teď Makalu), já zas Lowa (na hory Tibet GTX, do menšího terénu Renegade Mid, na potulku pak nízké Renegade Lo). Oba jsme spokojeni ? jako bratři Dasslerové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Přítelkyně má tyhle Scarpy http://www.alpsport.cz/Product/cs-CZ/101SCA00041/trekovky-scarpa-hunza-gtx-ld-61116 Odchozeny i treky v Nepálu a nemůže si je vynachválit, navíc se přizpůsobily hned a nemusely se "rozejít". ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Já mam ted Hypery od La Sportivy, sice nejsou z kůže, ale jsou parádní. Dělají se u vyšší a La Sportiva bude mít urcite i neco dámského. Ale ke fakt ze mam tu značku rad a ujizdim na ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Pravě že jsem je nadhodil AKU jako univerzálky, nejsou těžké, jsou pohodlné a hlavně dobře větrají, holky nemají rády smradlavé nohy jako my chlapci Ba naopak se mi zdá úplně zbytečný pro občasné trajdání po chodníku Meindl, sice super perfektní bota, ale už opravdu pro trochu serióznější chození. To Z.Paul: Od La Sportivy mám Evo již pár let a ta bota je opravdu výborná, takže kdyby se někdo chystal trochu výš, Hudy ji má teď za super price, já dával desítku http://www.hudy.cz/obuv/la-sportiva-nepal-evo-gtx,115-yellow.html Afri,tohle jsou paradni boty,ale do Tater a na obcasnou chuzi si myslim,ze az zbytecne nadstandartni. Klonil bych se k navrhu predtim- kozene kotnickove s gtx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 (upraveno) Já mám asi dva roky na takové to chození po "horách", spíš tedy lesem než kamením, tyhle Inov8 Roclite 400GTX a jsem s nima maximálně spokojený. Ale nechodím nic dlouhodobého nebo nějakým těžkým terénem, prostě turistika. Upraveno 12. ledna 2016 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Mám už dlouhou dobu (snad 10let) Meindl Island a naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se