Z. Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 V reálu vypadají lépe, než jsem čekal. Kombinace leštěných a broušených ploch pouzdra je parádní. Jsou také příjemně nízké, takže na ruce velmi pohodlné. Více fotek tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Tak to je ovšem jiné kafe. Moc pěkné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Pekne, chvalim ze tam nenatrepali priehlad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 toto chvalim, a ked uz tam dat to datum tak presne takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 nejpovedenější počin ze současných reedicí. Moc se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Jo! Tak to jsou pro mne pravé military/tool hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 (upraveno) Moc pěkné,uměřené ve všech směrech. Podle počtu limitky to dělá zhruba polovinu roční produkce. Jestli si si správně vzpomínám na nedávno(před prodejem) zmíněný číslo.Nadsázka. Upraveno 7. října 2014 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Vypadaj fakt pekne. Udelals moc dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Gratuluju. Jak svítí. Udělej večer prosím fotku.Jedině cena mi je zošklivuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Gratuluju, jsou to fakt krásný hodinky.Lepší v reedicích je na celým světě už je jen chronomag/elton. Nesouhlasím s Jankem - ta datumka mně pořád bolí, tohle nemůže být její nejlepší pozice, ničí i šestku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Gratuluju, jsou to fakt krásný hodinky.Lepší v reedicích je na celým světě už je jen chronomag/elton. Nesouhlasím s Jankem - ta datumka mně pořád bolí, tohle nemůže být její nejlepší pozice, ničí i šestku.Ja by som ju tam vobec nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Reálné fotky jsou opravdu pěkné a jsou rozhodně lepší, než reedice Longines. Datumka mi také vadí,raději bez ní, ale dá se to skousnout, méně už ta cena ... Už jen čekám, kdy se někdo vytasí s reedicí Lemanií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Krásný hodinky, ta datumovka mi tam ale hodně vadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Vim, ze pujdu proti proudu, ale ja bych tu datumovku vydrzel, ale bez take. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Co člověk to názor, mě naopak datumovka na šestce vyhovuje. Já už mám vybráno. Už jen na to uškudlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Datumovka je v pohode, na prvni pohled ani neni videt. Zlata hra rucek je paradni. Jen jak se to vse leskne, tak se to desne blbe foti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr7 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Na tu datumovku bych si asi zvyknul, ale kdyby byly bez ní, tak by to byla naprostá pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Mám je!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Gratulace. Nove nebo z druhe ruky? Pokud nove, tak me prekvapije, ze se daji jeste sehnat. Ja je kupoval nekdy ve 2015 tusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Upřímně, nevím. Kupoval jsem je ve Francii přes chrono24, prodejce se prezentuje jako profesionální prodejce. Balení je kompletní, ale žádný z dokladů není vyplněný. Je na nich vidět, že párkrát asi na ruce byly, ale jde téměř o stav nových hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se