Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení chronomagoři a spolupacienti. Měl bych pro vás úkol více než nelehký. Naposledy jsem sice vašich rad neuposlechl, avšak lituji toho dnem i nocí. A proto se na vás obracím s prosbou o váš názor na výběr mých dalších definitivních.

Výběr je následující. Delší dobu (alespoň na chronopacienta) jsem vlastnil Rolex NoDate, které jsem asi po roce a něco vyměnil za Explorery 1. Avšak rozhodnutí se ukázalo jako nesprávné. Proto jsem je postoupil dále a nyní se mé hledání vydalo na další trasu.

Dnes jsem navštívil butik Omega na Staroměstském náměstí a vyzkoušel si dvoje hodinky a to Speedmaster Moonwatch a Mark 2. I když by se řeklo, že se jedná o velmi podobné hodinky, opak je pravdou. U klasických Moonů se mi líbí pohodlnější nošení (výška, váha) a řekl bych klasický strojek s manuálním nátahem. Naproti tomu u Mark 2 mě naprosto zaujal tvar pouzdra, dynamičtější vzhled a velice pohodlný tah. Proti Mark 2 hovoří snad jen velká výška. 

A teď bych to ještě trošku zamotal a přidal i možnost návratu ke klasickým NoDatům. Které na mě působí tak nějak nejuniverzálněji.

Takže to shrnu. Koupit nové nebo starší Moony, nebo koupit starší NoDaty, nebo koupit nové nebo staré Mark 2.

Všem děkuji za dočtení až sem a také za vaše rady a názory.

První dvě fotky jsou mé, poslední z netu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tady bych nevahal a vzal nove Mark 2. Skvely inhouse kalibr, legendarni pouzdro, skvely tah s moznosti posuvne mikroregulace. Pokud ti nevadi velky hodinky a mas na ne trochu ruku, tak bych se nerozmyslel. V zaplave Subu pekne oziveni. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Mark 2 - protoze me v posledni dobe designove zaujaly jako zadne jine, mam na mysli tu variantu s odvaznejsimi oranzovymi indexy, pokud na ne mas ruku, nevadi ti retro vzhled a troufas si nosit na ruce neco neobvykleho, pak je za me vyber jasny...rolexy chce kazdy, na tyhle marky si troufne jen nekdo...

Odesláno

Pořídil bych suby a spokojeně je nosil. No a časem k tomu starý, klidně vošoupaný mark 2 jako renovační projekt...to člověka zabaví na dlouho a možná vznikne i citovej vztah:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...