kubson Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 "Čus marode" kamil se mu snažil psát i volat, reakce 0. Možná je patrick někde na lepším, uvidíme. Ale paradoxně - mě to dnes krom jednoho výpadku šlape.. heh, vypadám jak křeček? jdu mu taky napsat, třeba projdu spam či jiným filtrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 heh, vypadám jak křeček? jdu mu taky napsat, třeba projdu spam či jiným filtrem Zůstávej v klidu a pohodě, jednu máš za sebou 3 tě čekají... Já stejně momentálně trpím smrtelnou chorobičkou, tak je po mě prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 ...ideální čas to tady od Patricka koupit počítám, že takovou sbírku bychom dohromady asi nedali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomag Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Pánové, dámy. Omlouvám se, věc intenzivně řeším, akorát to není vidět, což je na tom o to smutnější. Co se děje? Já nevím. Tedy vím to technicky: někdo na chronomag spustil bootnet s DDOS útokem. Pro ty, co nevědí: hromada nahackovaných počítačů se snaží přistupovat na Chronomag stejně, jako vy, ale dělají to za účelem jeho přetížení. A je jich opravu hodně, vyšší desítky až stovky ve vteřině. Co nevím, je, proč se tak děje. Běžně se to dělá za účelem prolomení díry v software a postování spamu, jenže to není tenhle případ, dávka spamu se nezvýšila. Nebo za výkupné, ale to nikdo nepoptával. Jediná moje teorie je, že to někdo prostě zkouší, protože téma hodinek je atraktivní, chronomag zaběhnutý, takže se dostal na nějaký seznam ... jinou teorii nemám Co se s tím dá dělat? To je to nejhorší. Nic moc, těžko se odlišuje DDOS útok od návštěvníka. Zatím se vyhazují dotazy ze zjevně vadných IP adres (sorry, z Ukrajiny a Číny se na Chronomag už moc nepodíváte), ale i vyhazování stojí režii serveru, kromě toho nemůžeme blokovat všechno, řada útočících botnet počítačů má i české IP adresy Zatím analyzujeme další IP adresy a postupně je blokujeme, hledáme nějaké profi řešení, které bude cenově přítulné, ale tohle bohužel nemá jednoduché řešení, kromě toho, že ti debilové toho nechají. Mimochodem, kdyby nebyl vyhražený server, nejelo by to s touto zátěží vůbec, takže ještě jednou díky všem, co se investice do něj účastnili. Na virtuálním hostingu už bychom byli dávno odpojeni. Prosím tedy o trpělivost, věnuju se tomu už dva týdny Chronomag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Díky za info Patriku... hlavně ať se sem neprobourají, protože potom budeme na seznamu my všichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 To zní jako logický vysvětlení. Díky, že se snažíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Vysvětlení je logické, držím palce. Ale měl ses ozvat dřív? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomag Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Vysvětlení je logické, držím palce. Ale měl ses ozvat dřív? Měl, ale říkal jsem si, že je to v pohodě, že zakážu pár IP adres a nikdo z vás si toho nevšimne Má to veselé kratochvíle, jako když zablokuju všechny ty divný mrchy, co tam tak lezou - a nemůžu se přihlásit... ejhle, zablokoval jsem i sám sebe... No, od zítřka bude monitoring provozu fóra, tak budeme mít i čísla, kdy to neběží. Z toho se bude líp řešit, kdy to negou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 ... když zablokuju všechny ty divný mrchy, co tam tak lezou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Ideální čas založit a spustit konkurenční forum Koukám, že jsi to vzal vážně! ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Moje omluva Chronomagovi, netušil jsem, že ti debilové napadnou i nás. Když vím v čem je problém, tak se mi hned lépe dýchá a hlášení 503 beru docela jinak a se soucitem. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Koukám, že jsi to vzal vážně! ZDE Zajímalo by mě, kdo to spustil? Myslím, že Chronomag by jó začal spěchat, ať to co nejrychleji dá dohromady, kdybychom šli tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Ty brďo... Celkem malej trh na 2 fóra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 (upraveno) No moc velká návštěvnost tam nejní, ale teď, když je tam Tada, tak se to určitě zlepší. Upraveno 26. února 2011 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Tak teď je ten pravý čas okamžitě a retroaktivně pod trestem vyloučení zavést konkurenční doložku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Ty vole... Fejk Chronomagu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 jupííí sem tam a desátej - he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 (upraveno) Název tohoto vlákna "Tipy k novemu foru" nabírá koukám novou dimenzi. P.S. Ty stránky nejsou dobrý ani jako blbej vtip. Upraveno 26. února 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Koukám, že jsi to vzal vážně! ZDEKterej trouba by tam lezl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Kterej trouba by tam lezl? kibi, Tada, Kamil, YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se